Aan Lale Gül

Films en series

Beste Lale,

Jammer dat je Nederland verlaat.

Gisteren vroeg de advocate van Oguz Ö. om hem in afwachting van de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak vrij te laten en toen twitterde jij “Als hij vrijkomt ga ik dit land uit”.

Nou, dan zou ik maar vast gaan pakken.

Het ventje meldde jou dat je op de dodenlijst van Sharia4Holland staat en dreigde ook nog andere Nederlanders te gaan onthoofden en een aanslag te plegen met minstens 200 doden en hij komt sowieso vrij.

En dan bedoel ik: in oktober, na de uitspraak van de rechtbank.

Dan zal blijken dat de duur van zijn voorarrest gelijk is aan de straf die hem wordt opgelegd. En als de rechters hem een zakcentje gunnen uit medelijden met ‘geen stageplaats’ en ‘moeilijke jeugd’ enzo, wordt het misschien nog wel een kortere straf ook, zodat hij aanspraak kan maken op de 100 euro schadevergoeding per dag voor onterecht vastzitten.

Deze geradicaliseerde en door wapens geobsedeerde moslim is volgens zijn advocaat immers “een autist met een geestelijke beperking” die al die bedreigingen aan jou en andere Nederlanders slechts als ‘een grap’ bedoelde en Nederlandse rechters zijn geneigd het goede in de mens te zien.

Alsof autisten met een geestelijke beperking niet in staat zijn om voor 1000 euro een goed werkende AK-47 te kopen.

Wel grappig trouwens dat je blijkbaar dacht dat er ook een optie is dat die Ogüz O. helemaal niet vrij zou komen. Dan merk je toch dat je vroeger in Amsterdam-West te veel naar Turkse zenders hebt gekeken via de schotel.

Sale / Solden juli 2021

Het Nederlandse rechtssysteem voorziet voor bedreigingen namelijk eerder in boetes van een paar honderd euro, een weekje op een schoffel hangen in een plantsoen en voorwaardelijke gevangenisstraffen dan in levenslange verblijven in kerkers.

En gelukkig maar.

Ik hoop wel dat je “Als hij vrijkomt ga ik dit land uit” niet letterlijk bedoelde.

Want dit land heeft vrouwen als jij (en Ebru Umar) nodig om ons te blijven realiseren welk gevaar de radicale islam in het algemeen en het importbedrijf BBB (Bente Beckers Bootdiensten) in het bijzonder voor de samenleving vormen.

Oguz Ö. is geen eenling.

Hij is eerder exemplarisch voor al die kneuzen die klem hebben gezeten bij de bevalling en die denken dat die 72 maagden allemaal lekkere wijven van begin 20 zijn, in plaats van verzuurde ouwe taarten met een een bochel op hun rug, een grote wrat op hun neus en onbehandelde kalknagels aan hun voeten.

Dat soort kneuzen móet exposed worden en daar zijn uitgesproken vrouwen zoals jij voor nodig.

Want we weten wat er gebeurt als ‘de diensten’ ze niet in het vizier hebben.

Of zéggen te hebben

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Ruilen?

UPDATE En je debuteerde vandaag in Het Parool. Ik zie uit naar je eerste column.

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ schrijf ik ‘om niet’. Wil je desondanks doneren, dan kan dat via mevrouw Dijkgraaf of via Ahmed.