Aan koningin Máxima

Lieve Hare,

Dit is je kans!

Eindelijk kun je die kneuterige, kleinmoedige kut-elite in Nederland laten zien hoe je groots en meeslepend leeft.

Trek maandag 4 januari om 19.00 uur live op NPO1, RTL4 en SBS6 je broek naar beneden.

Draai je koninklijke reet vól in beeld.

Laat dat ding er keihard door een lekkere verpleger in rammen.

Wacht tot de allerlaatste druppel in je lijf gespoten is.

Draai, terwijl je je broek optrekt, langzaam je hoofd naar de camera en spreek met dat lekkere geile accent van je slechts drie woorden uit.

“En nu jullie…”

Ik weet zeker dat alle scepsis bij de Nederlandse bevolking tegen dat cornavaccin dan in één klap weg is.

 Sint 2020

Althans, bij dat deel van de Nederlandse bevolking dat niet wappie is geworden van negen maanden YouTube-filmpjes kijken over de New World Order, de nanochips die Bill Gates wil inspuiten en regeringsleiders die misbruikte kinderen barbecueën en vervolgens opeten.

Want godskolere, wat wordt er door de boven ons gestelden weer op z’n Hollands gereageerd op het uitstékende initiatief van de Amerikaanse oud-presidenten Obama, Bush en Clinton om als eerste die coronaprik te gaan halen.

Vind je niet?

De Rijksvoorlichtingsdienst was er gisteren als de kippen bij om te melden dat premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid en Bejaardenopruiming Hugo de Jonge zéker die prik gaan nemen, maar niet als eersten. Want “andere groepen gaan voor”.

Uhuh.

Hebben ze daar weleens gehoord van een ‘voorbeeldfunctie’? Snappen ze niet dat wat Obama, Bush en Clinton gaan doen góud is?

Zeker in een land waar een regering zit die er alles aan heeft gedaan om compleet gewantrouwd te worden hebben we voorbeelden nodig.

Daarom zijn die kabinetsleden ook niet het beste voorbeeld. Want wie gelooft dat Mark Rutte geen placebo neemt? En dat Hugo de Jonge het vaccin van Pfizer niet stiekem heeft vervangen door cocaïne om weer tien minuten die ratel van ‘m aan te kunnen zetten?

Films en series

Jij en je gezin zijn een veel beter rolmodel. Jullie worden niet gewantrouwd. Nou ja, minder gewantrouwd. Dus ik zeg: tien doses van die eerste miljoen gaan niet naar de zorgmedewerkers en de bejaarden, maar naar Huis ten Bosch.

En dan nemen Willem en de meiden die spuit buiten beeld. Willem om esthetische redenen (niemand zit te wachten op beelden van een dikke witte behaarde behind) en de meiden omdat ze minderjarig zijn (en we niet moeten willen dat Sander Schimmelpenninck weer een hard plassertje krijgt als Alexia aan de beurt is).

Maar jij doet het niet buiten beeld.

Jij laat al die Nederlandse schijtlijsters een Argentijns poepie ruiken en zorgt er in je eentje voor dat alle weerstand tegen die coronaprik verdwenen is.

En de RVD-medewerker die riep dat het wel of niet nemen van een prik “een privé-zaak is”, geef je een doodschop. Die heeft namelijk níks begrepen van jullie belangrijke rol in dit land.

Wij willen ons normale leven terug, Max.

Jij kunt daarvoor zorgen.

Doe het voor het land!

Dikke kus,

JanD

PS. Ik ken je smaak niet zo goed, dus ik heb wel alvast de juiste maat voor je cadeautje ingevuld, maar het model moet je nog kiezen.

PS2. Me nieuwe nieuwsbrief al gelezen?

(Advertentie)

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (voor mevrouw Dijkgraaf). Waarvoor dank! (Kopen via mijn partnerlink bij Bol.com wordt ook gewaardeerd)