Aan Klaas Dijkhoff

Black FridayBlack Friday

Beste meneer Dijkhoff,

Wat dachten jullie?

We hebben het wel gehad met dat gezeik over een paar euro wachtgeld wat gewoon uitgesteld loon is voor toen we met de auto van de zaak burgers die in de weg stonden over hun  poten reden?

We zijn wel klaar met dat geëmmer over die paar dooie Irakese vrouwen en kinderen die toch niet in Hawija hóefden te wonen toen daar wat bommetjes van een F16 af vielen?

En werd het, zo tegen het weekend, weer tijd voor wat ouderwetse jolijt?

En toen gingen jullie met het kernteam van de fractie zitten brainstormen?

En toen dachten jullie: wie kakelt er nog dommer uit haar nek dan onze Dilan?

En toen kwamen jullie uit op dat mokkel van D66 dat tijdens de volstrekt terechte aanvraag van een debat over de definitieve capitulatie van de Nederlandse politie voor de misdaad begon te sylvanasimonsen over het woord ‘bemanning’, dat volgens haar voortaan ‘bemensing’ moest worden?

En toen kwamen jullie tot dit:

En dat daags na een debat waarin de wandelende leugenmachine Mark Rutte (samen met jullie Sjaantje) vol gas gaf om het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in de politiek naar een nieuw dieptepunt te trappen?

Serieus?

#manmanman

Groet,

JanD

UPDATE Het kan altijd nóg infantieler:

Wil je dat het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ ook in 2020 blijft verschijnen? Doe dan een vaste maandelijkse donatie via Back me of een incidentele gift via Bunq me.

3 thoughts on “Aan Klaas Dijkhoff

  1. Frau Merkel heeft een stuitende toespraak gegeven in de Bondsdag. Hitler en Goebbels konden er nog veel van leren. Mark Rutte zal het niet gezien hebben. Hij spreekt en verstaat in ieder geval nog Duits. De rest van regering en leden Tweede Kamer spreekt nauwelijks begrijpelijk Nederlands, laat staan dat ze de fijnere puntjes van Merkels toespraak in zich kunnen opnemen. Als we het nog niet wisten, Frau Merkel is levensgevaarlijk en wordt met de dag meer bedreigend richting mensen met andere mening. Vandaag of morgen begint ze, net als de nazi’s, met einschließen; gefangenhalten; festsetzen; einpferchen; reiheitsentzug; gefangennahme; einsperren. Niet ver van de Nederlandse grens zijn nog van dit soort Internierungslager te vinden. B.v. in de buurt van Breddenberg (Niedersachsen). Nu mooi opgepoetst voor de toeristen. Maar iedereen die daar belandde, ging uiteindelijk dood. Het waren de eerste zetten naar totale onderwerping Duitse volk en uiteindelijk Europa.
    Figuren als Rutte en Dijkhoff zijn haar wegbereiders. Je wordt murwe gepraat, onverschillig gemaakt. Zo erg dat het gros van de mensen het niet meer doorziet wat gaande is. En, Jesse Klaver, dan komen er burgerslachtoffers. Meer dan jou en je Partei lief is. De hooivorken en dorsvlegels komen uit de kast. Dan komt er bloed aan de paal.

  2. Kijk om je heen… we worden verraden door de elite. Ze voeren met behulp van hun politieke handpoppen een oorlog tegen het volk. Politie, leger, onderwijs, zorg en sociale stelsel worden gesloopt en de democratie wordt steen voor steen afgebroken. Dit is beleid. Het beleid is dat wij, Nederlanders, weg moeten. Voordat we ontdekken dat die elite dit spelletje al eeuwen speelt. Wordt wakker allemaal, dit houdt niet vanzelf op. Maar NL is NL, te veel blinde schapen hebben het nog te goed. Ondertussen wordt iedereen tegen elkaar opgezet. Dit land is aan het zinken. De elite is in oorlog met het volk, het volk heeft dat alleen nog niet door.

  3. Dries, doe het niet. Met die hooivorken. Als het erop aankomt, de politie krijgt opdracht om in de chaos gericht op je ogen te schieten met rubber kogels. Is gebeurd in Parijs met de gele hesjes, zoek maar op, en volgens de verhalen in meer westerse landen maar daar heb ik geen bron van. Enige wat je kunt doen is ze wegstemmen en je medemens/schaap proberen te overtuigen.

Comments are closed.