Aan Klaas Dijkhoff

Beste Klaas,

Ach gossie…

Zijn we weer geschokt?

Hadden we weer geen idee?

Moet er weer keihard worden ingegrepen?

Komen ‘onderzoeksjournalisten’ van Staatsomroep en Staatscourant er eindelijk óók achter dat er tientallen buitenschoolse radicale islamitische ‘weekendschooltjes’ bestaan?

Méén je niet!

Krijgen islamitische kinderen daar te horen dat niet-moslims (wij, de varkens) de doodstraf verdienen?

Méén je niet!

Moeten sowieso alle homo’s dood?

Méén je niet!

Juichen de docenten op die ‘schooltjes’ de sharia toe?

Méén je niet!

Ontbreekt bij de straf-opties (zweepslagen, steniging of het afhakken van het hoofd met een zwaard) het foeigesprek?

Méén je niet!

En nu wil jij namens de law and order-partij VVD een einde maken aan die radicale islamisering van ons ooit zo mooie land?

Joh!

Hoe? Door, ik citeer, “de onderwijsinspectie de mogelijkheid te geven om in te grijpen bij dit soort weekendscholen en ander informeel onderwijs”.

Ja, dat gaat echt helpen, Klaas.

Denk jij dat die islamitische Nederland-haters die hun kinderen nu vergiftigen met het salafistische gedachtengoed dan zullen stoppen?

Dan noemen ze hun ‘schooltje’ voortaan toch gewoon geen ‘schooltje’ meer? Dan heet buitenschools ‘islamitisch onderwijs’ toch voortaan gewoon padvinderij? Of scouting? Of Nederlandse Bond van Plattelandskinderen?

En dan kunnen jij en je partij weer een jaartje of twintig wegkijken.

Net als de afgelopen twintig jaar.

Ik wilde eindigen met: na jullie de zondvloed.

Maar ik moet natuurlijk zeggen: na jullie de sharia.

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (via Back me) en door incidentele giften (via Bunq me).

18 thoughts on “Aan Klaas Dijkhoff

 1. De dubbele standaard blijft onverteerbaar.

  Zij mogen een boek publiceren waarin tot onze collectieve vernietiging wordt opgeroepen en dat boek zelfs heilig noemen.
  Zij mogen oproepen en kinderen letterlijk leren dat onze homo’s van een berg of – modern – dak, moeten worden gegooid.
  Zij mogen oproepen en kinderen leren dat overspeligen moeten worden dood gestenigd.
  Zij mogen oproepen en kinderen leren dat Joden slecht zijn en altijd en overal moeten worden vermoord.
  Zij mogen oproepen en kinderen leren dat ongelovigen – dat is iedereen die niet moslim is – tot slaaf mogen worden gemaakt, gedwongen bekeerd, verkracht en naar believen ook vermoord.
  Zij mogen oproepen en kinderen leren dat alle niet-islamitische landen moeten worden veroverd, demografisch danwel met het kromzwaard, alle middelen zijn geoorloofd en zelfs verplicht. Genade of mededogen kennen zij niet.

  Zij mogen dit oproepen en kinderen leren maar brengen dit zelfs aantoonbaar al +1450 jaar in de praktijk. De teller staat ondertussen op enkele honderden miljoenen slachtoffers, meer dan alle slachtoffers van de andere grote genocideplegers bij elkaar opgeteld: communisme + nazisme + christendom.

  Tegelijkertijd mogen wij geen kwaad spreken over hen, wat dan ook, anders worden wij direct aangeklaagd, eventueel met voorbedrukte formulieren van de politie en justitie collaborateurs, en voor het gerecht gedaagd.

  Het gaat maar door en het stopt niet. Niet vanzelf!

  Het is tijd voor vrede. Het is tijd voor een Finale Eindoplossing van het Moslimvraagstuk.

  Voor wie nog twijfelt wat hun ware aard is: http://www.ex-moslims.nl/

 2. Zucht……….hoe lang moeten we nog naar dit soort schijnheilige politici kijken. Zij zijn de veroorzakers van de ellende en gaan nu zogenaamd op zoek naar een oplossing. U beschrijft het prima. Dat wordt weer niks! Ouderen, toekomst van onze kinderen, enz. Het boeit ze niet. Zij zijn slechts met zichzelf bezig.

 3. Gisteravond was dus de aflevering over de Salafistische Islam. Inherent fout. Vanavond de aflevering over de gematigde Islam. Ook daar zal blijken dat dit foute boel is.

  Feit is dat er maar 1 islam bestaat, of zoals Erdogan zei: “Het is beledigend om het over de gematigde islam te hebben. Islam is Islam!”. Wat hij daarmee bedoelt – en daar heeft hij gelijk in – is dat het belijden van het islamitische geloof niet zoals in andere geloven aan interpretatie kan worden blootgesteld, omdat in de koran expliciet staat beschreven dat de teksten letterlijk moeten worden genomen en diegenen die dat niet doen als ongelovigen moeten worden gezien en de consequenties daarvan (dood) behoren te ondervinden.

  Dat juist de MSM met de construct van de gematigde islam komt is bedoeld om ons zand in de ogen te strooien. Het bestaat niet en heeft ook nooit bestaan. Als jonge moslim gastjes iemand in elkaar slaan, een meisje groepsverkrachten, een koelbloedige en kille moord uitvoeren, dan is dat niet omdat zij orthodox moslim zijn. Dat kunnen zij omdat zij die door de buitenwereld als vermeend gematigd islamitisch gezin te boek staat, al van jongs af aan een diepe minachting en haat naar ons en alles waar wij voor staan, ingeprent. Het is zodoende voor hen een tweede natuur geworden om onze vernietiging na te streven. Het schokkende was niet dat die naar buiten werd gebracht door Nieuwsuur, het schokkende was de ongekende en dodelijke naïviteit van Dijkhof en Segers. Voor de oplettende kijker: Segers was niet geschokt door het abjecte en gestoorde gedrag van die (islamitische) gelovigen. Als je goed keek en luisterde zag je angst dat hij en andere christenen in de toekomst niet meer de vrijheid van godsdienst zouden kunnen uitoefenen onder islamitische overheersing. Dát was zijn angst!

  We moeten niet bang zijn voor de islam. Dat is een stoornis die snel uit te roeien is. We moeten vooral bang zijn om diegenen die dat moorddadige geloof/ideologie faciliteren zoals liberalen, (sommige) christenen, feministen, socialisten en LGBTQ’ers. Die zijn door hun wanen en utopische denken zo ver van het padje geraakt dat zij het gevaar van onze vernietiging niet eens meer zien of onderkennen. Zij zijn degenen die dit alles mogelijk maken en onze vernietiging faciliteren!

 4. Wat ik nou oprecht niet snap is dat zij gewoon mogen oproepen tot onze moord. Zij leren dit zelfs hun kindertje!
  Terwijl als ik eenvoudigweg opschrijf dat ik vind dat er geen plaats voor Islam dus Moslims in Nederland is, ik direct wordt aangeklaagd.

  Aboutaleb kan gewoon openlijk en vrij roepen dat in elke Moslim een salafist schuilt. Hij kan zonder enige tegenwerking zeggen dat hij niet wilt dat zijn dochters trouwen met een niet-moslim. Die gestoorde gek wordt zelfs burgemeester gemaakt terwijl hij toegeeft dat hij een extremist is met de implicatie dat hij ons allemaal wil vermoorden. En ook mag hij discrimineren op geloof want hij geen ander dan een Moslim mag zijn dochters trouwen!

  Zover is onze gestoorde maatschappij gekomen. Dubbele standaarden waarin wij worden gediscrimineerd en zij alles mogen en er mee wegkomen!

 5. Dood alle Moslims.
  Verkracht hun vrouwen en meisjes en slacht hun mannen en jongetjes.
  Steek een mes in hun rug.
  Maak hen tot slaaf.
  Duw ze van het dak.
  Moslims zijn ongedierte. Lager dan het laagste.
  Alle Moslims zijn vervloekt!
  Moslims zijn onbetrouwbaar, sukkels en verliezers.
  De Moslim is ongedierte dat het beste kan worden vernietigd.
  Geen wreedheid te wreed tegen Moslims.
  Als je vrienden wordt met Moslims dan verdien je de dood.
  Eet niet met Moslims want dan wordt je net zo laag als hen.
  Moslims zijn dom, achterlijk en gestoord.
  Als je een Moslim zomaar vermoord dan wordt dit je vergeven.
  Trouw geen Moslima maar neem haar tot seks slaaf en doe met haar wat je wilt.
  Eigen je alle goederen van Moslims toe. Zij behoren niks te bezitten.
  Het is je plicht Moslims te minachten.

  Gek eigenlijk. Ik mag dit alles niet zeggen van onze overheid. Maar gisteren bleek dat zíj vergelijkbare teksten over ons wél mogen zeggen!

  Ik gun die Moslims de kanker. Maar onze overheid mag wat mij betreft de duizend doden sterven. En meer! Dat ze allemaal in de HEL mogen branden!

 6. En onze staatsomroep laat Dijkhoff en Slegers uitgebreid aan het woord…..’Oh, wat zijn de heren geschokt…! Maar ja, de voorzichtigheid druipt van hun mening en overtuiging af. Er is natuurlijk maar één (dubbele) oplossing: ‘Schaf het bijzondere onderwijs af (moet immers kunnen, Segers???) en controleer – in het kader van publieke en politieke transparantie – àlle geheimzinnige, verraderlijke groeperingen en organisaties. Dan in vredesnaam maar die afschuwelijke ‘willekeur’ bij alle nieuwe overheidsonderzoeken accepteren. Dan de beschuldigingen van ‘discriminatie’ maar voor lief nemen. Dan de godsdienstvrijheid in de wet maar beperken. Big Brother is immers toch al ‘watching’? Tja, en die Thorbecke-Grondwet van ons uit 1848…kunnen we die anno 2019 niet eens wat bèter aanpassen dan die door de ‘wijzigingetjes’ uit het nabije verleden?

 7. Allemaal opeens ” geschokt”, terwijl Wilders dit ca. 2006 (!) al riep.
  Stelletje laffe, hypocriete politici.

 8. Beste Jan,

  Een briefje over dit onderwerp aan de heer Seegers van de CU lijkt me ook op zijn plaats. Meneer heeft jaren voor onze overheid in Egypte gezeten, waar bomaanslagen en geweld tegen de Kopten dagelijkse praktijk was. De man die meegeholpen heeft om de leveringen van de nederlandse overheid aan IS in de doofpot te stoppen, de man die mede het deksel op de beerput van het proces tegen Geert Wilders gesloten houdt, de man zonder principes. De wegkijker, de deuger en vooral de nepchristen.

  Met vriendelijke groet
  B.

 9. Mag ik dan zeggen ,alle moskees in de brand .
  Hier moet onmiddellijk een einde aan komen .
  Wat een mongolen daar in den haag

 10. We kunnen er allerlei intellectuele discussies over voeren tussen zij die kunnen zien en zij die niet durven kijken. Voor mij is het simpel, de angst regeert. Wij en de politiek zitten in een onmogelijke situatie. Niet optreden zoals elk weldenkend mens zou doen of wel optreden. Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom in NL relatief weinig aanslagen zijn? Dat gaat veranderen als dit wordt aangepakt. Ze zullen later verklaren dat ze het volk wilden beschermen. De nieuwe leugen. De waarheid is dat niemand van deze ongekende machtswellustelingen in dezelfde gevangenis wil leven als Geert Wilders. Vanuit hoe wij zijn snap ik dat. Daarom hebben wij een Trump nodig. Een beest dat regeert met nog een beetje logica. Wil je je niet aanpassen? Rot dan op debiel. Wil je per se rotzooi trappen? Inleveren NL paspoort. En voor de duidelijkheid, je komt er nooit meer in, ook niet met vakantie van je gestolen geld.
  Wil je logica? Verbied dan godverdomme elke van vorm van ideologie in de politiek. Verbied politici die meer gefocust zijn op andere landen dan hun eigen land en bakken, bakken met geld transporteren naar die landen, waarvan we inmiddels voldoende info hebben over de besteding. Voor de duidelijkheid. Dit is diefstal, wat voor mooie intellectualiteit je er ook omheen vlecht. We hebben je godverdomme gekozen om dit land te besturen, vuile schoft. Niet om het volk om te vormen tot guttmensch om ze vervolgens alles in hun maag te kunnen splitsen, fascist! Ik zou graag van Seegers weten of hij nu, vandaag, bereid is zijn kinderen (dat zullen er veel zijn) op te offeren voor vrijheid van religie? Zo ja, dan ben je niets meer dan een sneue lul, maar wel een man van zijn woord. Zo niet, zou je dat dan met je gluiperige smoel in de gezichten willen zeggen van hen die hun kinderen wel zijn verloren in naam van de gerechtvaardigde Islam? Lul je daar maar eens uit, hoewel ik ervan overtuigd ben dat dat gaat lukken bij 85% van ons verdraagzaam ingedut volkje. Heel soms denk ik: laat die ellende maar over ons komen, ik ben die nederlanders ook meer dan zat.
  Toen ik dit teruglas dacht ik, mensen konden vroeger om mij lachen, maar ik zie dat de humor uit mij is gezogen.
  Daarom ben ik blij met Jan, ik ga mijn donatie verhogen, zo ben ik ook wel weer. Eigen belang, ik moet elke dag ff kunnen lachen en huilen tegelijk.

 11. Ik las al een paar keer een reactie over de PVV en Geert Wilders, de persoon die al vanaf
  hij de Groep Wilders periode en later als PVV, onophoudelijk ons heeft gewaarschuwd.
  Deze zelfde persoon zit in een politiek proces, veroorzaakt door de VVD en het OM, we kunnen hier wel als papieren tijgers van alles gaan roepen, maar we kunnen beter deze man gaan steunen en vooral op hem gaan stemmen!
  Huilen met de wolven in het bos heeft geen enkele zin, deze Klaas Dijkhoff is net zo’n slapjanus als al die andere pseudo rechtse politici van VVD en CDA, we zitten nu al minstens een kwart eeuw opgescheept met het onder de mat vegen van problemen.
  Wil je niet dat dit proces ons tot de afgrond leidt, dan zal er fors ingegrepen moeten gaan worden, maar wel op democratische wijze!
  Het meer of minder Marokkanen ging over die Marokkanen, die onze gewoonten, wetten en regels aan hun laars lappen, die in Nederland Marokkaan/se willen blijven, daar draagt uiteraard de islam ook fors aan bij, het gaat dus ook om Marokkanen die in de criminaliteit zitten, die ons overlast bezorgen.
  Maar wij hebben telkens uit eigen belang, verzaakt om achter Geert Wilders en zijn PVV te blijven staan, dat is wat ik hier even kwijt wil!
  Ieder volk krijgt wat het verdient, nou door jarenlang ons af te wenden van de waarheid, zijn we nu aanbeland in de wederafbraak.
  Geert Wilders was in 2004 al geschokt, maar is vanaf die tijd wel wakker, ik word kotsmisselijk van al die dhimmi’s van de Tweede Kamer die telkens weer geschokt zijn, maar blijkbaar nog steeds niet wakker willen worden!
  Die elimineren het liefst de klokkenluider, die gaan niets doen voor ons en als wij ook niets blijven doen, dus niet in het belang van Nederland gaan stemmen, dan zie ik de toekomst heel somber voor ons in.

 12. Midden in de roos Jan ! PRIMA brief!!
  Dit alles weet ik als gepensioneerd school-maatschappelijk werkster, gewerkt hebbende met de bewuste doelgroep, al vele jaren. Maar het kon zowel op het werk als in de privésfeer zelden tot nooit besproken worden. Je was en bent meteen een racist.
  En nu doet links , want daar reken ik VVD en CU ook bij, even een ooglid omhoog, maakt wat verontwaardigd kabaal en slaapt vanaf volgende week rustig verder.
  En de islam woekert verder!!!

 13. Ben Schaap. Ik ben het geheel met u eens. U raakt de kern van het probleem. Zeer veel Nederlanders met linkse overtuiging hebben geen flauw benul meer dat zij iets zéér waardevols te verdedigen hebben. Zij weten niet eens meer wat zelfverdediging betekent. En daar gaan wij als NL en als Europa aan kapot.

 14. Goeie Jan,
  Een kleine correctie op de volgende alinea in jouw tekst;
  Denk jij dat die islamitische Nederland-haters die hun kinderen nu VERGIFTIGEN met het
  salafistische gedachtegoed dan zullen stoppen ?
  Met het woord `vergiftigen`denk en oordeel je vanuit ONZE kant…
  De ANDERE kant… heeft m.i. meer de intentie van `opvoeden`en of `voorbereiden`…
  Verder slechts Kudos voor welhaast AL jouw schrijfsels !

Comments are closed.