Aan Klaas Dijkhoff

Beste meneer Dijkhoff,

U bent als staatssecretaris van Veiligheid en Justitie onder meer verantwoordelijk voor de gevangenissen, de reclassering, asiel en immigratie en de wet wapens en munitie.

Ik kan me zo voorstellen dat dat een drukke baan is. Ook tijdens de negen weken vakantie van de Tweede Kamer, want Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof mocht maandag bijvoorbeeld eindelijk toegeven dat er tussen de vluchtelingen en gelukszoekers die u vorig jaar zonder fatsoenlijke controle toeliet tot ons land ook tuig van de Islamitische Staat verstopt zat. En dan denk ik: aan de bak, Klaassie! Ga ons land íetsje beter beschermen tegen de soldaten van de religie van de vrede.

U was ook aan de bak, las ik in De Telegraaf. U was in de Eerste Kamer met uw Pokémon Go-app op jacht naar een Charmander…

Ik vroeg gisteravond aan de Poolse vriendin van mijn oudste zoon of ze in haar land destijds aan de eerste Pokémon-rage had meegedaan. Ze antwoordde: “Ja, toen ik acht was…” Ik kreeg niet uitgelegd dat onze ‘Minister of Migration’ er op 35-jarige leeftijd ook zijn kostbare tijd aan besteedt. En het zijn partij nog trots laat twitteren ook…

Groet,

JanD

24DealStore - Aanbieding