Aan Josef Klaver

Gezondheid algemeen

Beste Jesse,

Ik dacht dat het een slechte grap was van die jongens van Geenstijl.

Maar GroenLinks wil écht 70-plussers dure medische behandelingen gaan ontzeggen.

Als een oudere een nieuwe hartklep nodig heeft, een nieuwe heup of chemotheraptie, komt er standáárd een geriater ‘meekijken’ met de behandelend specialist. En dan wordt ‘samen met de patiënt’ gekeken of er nog wat duizendjes in diens lichaam worden gestoken of gespoten.

Aldus jouw Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet in EenVandaag.

Vaker Kopen augustus 2021Vaker Kopen augustus 2021

Ik meteen googelen op Josef Mengele, Herta Oberheuser, August Hirt en al die andere nazi-artsen natuurlijk. Zodat ik wat gezond verstand kon prakken in de hersenen van de Jesse Jugend, die ongetwijfeld dolgraag ter ondersteuning van deze schitterende klimaatmaatregel donderdag weer naar het Malieveld wil trekken.

Maar toen bedacht ik me.

Vanuit GroenLinks is zo’n voorstel om bejaarden te laten sterven namelijk volkomen logisch.

De centen die zo worden bespaard, zijn immers broodnodig voor de gratis zorg aan de economische gelukszoekers die hier al wonen en die hier dankzij het Verdrag van Marrakesh nog komen te wonen.

Niet dat die iets nuttigs aan de maatschappij komen bijdragen.

Maar ze kunnen wél op GroenLinks stemmen…

Groet,

JanD

PS. Wel even overleggen met Pia van D66 hè? Vanwege de organen.

UPDATE Henk Krol durft de vergelijking niet te maken. Maar ondertussen…

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

26 thoughts on “Aan Josef Klaver

 1. Een Groen Linkse Engel Des Doods aan je bed.
  Tijdens de verplichtte en zorgvuldig uitgekiende vragen om U in verwarring te brengen wordt wordt er subtiel gekeken van welke politieke richting U bent. Welke boeken U leest. Of U wel Divers genoeg bent. Eet U vlees?

  Niet geschikt bevonden? ☠️

 2. Misschien vergeet je er nog 1 aan het rijtje.Er werd en wordt zoveel getatoeerd..Misschien nog een leuke bijverdienste, zoals van Ilse Koch.
  Lampekapjes en leuke snuisterijtjes van zulk huid,Liever had ik dat ie gwoon in zijn bijtjes pyama naar zijn kids keek.Want zo`n wetje treft hen in de toekomst ook..Oh..Ik ben 84 j doof..waar zou ik nu nog aanspraak op kunnen maken?

 3. Hoe verhoudt dit zich tot het verhogen van de AOW-leeftijd “omdat we allemaal veel ouder worden”? Zolang we nog geld opleveren, worden we gerepareerd als we stuk zijn, maar daarna niet meer? Zoiets?

 4. Wil je met de Nederlandse en de Joodse bevolking het zelfde doen als in de jaren 40-45.
  Het is een GROOT SCHANDAAL ik wens jou NU AL HET ZELFDE TOE

 5. Eigenlijk wilde ik om ‘n teiltje vragen, zo onpasselijk word ik van dat extremistische Groen linksvolk. Maar toen bedacht ik mij dat met dat Groen Linkse schorremorrie in de buurt mijn ouwe kop wel eens in dat teiltje zou kunnen eindigen. En dat zij dan dat met mijn ouwe-kop-organen gevulde teiltje triomfantelijk aan Pia Dijkstra gaan aanbieden. Zo sluiten zij coalities, schijnt het.

 6. Jan je hebt gelijk. Wij als ouderen leven te lang,
  Zijn niet interessant meer voor Yasser en robot Jette… zijn net uit de luiers en weten niet waarover zij praten en in weelde groot gekomen ,denken alleen aan geld en macht.. verheffen zich tot dictatortjes….hitsen ook de jeugd op in de scholen voor religie wat ‘ ‘klimaat religie heet. Deze kinderen trekken ook graag de aandacht met een vrije dag, daarna naar de big Mac!

 7. Hij zal wel adresjes hebben om zijn eigen ouders en familie in Marroko van de eurotjes die hij overhoud in de kamer daar te laten behandelen. {ikke, ikke en de rest kan stikke}

 8. Als dit waar is, is het werkelijk een grof schandaal. Die ouderen hebben dit verzekeringssysteem bij elkaar verdiend. Iemand in een eikeltjespyjama mag ze dan niet veroordelen tot een pyjama met een staande streep en een gele ster daarop.

 9. Dit soort gepeupel moet uit de politiek verwijderd worden,levens gevaarlijk tuig,misschien een snoepreisje naar Buchenwald samen met Pia.

 10. Het is schandalig wat Groen Links voorstelt, ik ben het helemaal met Henk Krol eens.
  De PVV is hier hypocriet omdat zij zelf heeft meegewerkt in het sluiten van verzorgingshuizen als gedoogpartner van het eerste kabinet rutte.

 11. de jeugd moet zich dat ook aantrekken. Niet stemmen op Groen Links want die willen dat jullie grootouders(misschien ouders), die jullie hebben opgevoed en nog voorzien van centjes(bij sommige heel veel), voortijdig het leven verlaten door geen zorg meer te geven .
  Denk aub goed na wat jullie stemmen maar beslist NIET GROEN LINKS. deze beulen links laten liggen

 12. Och Jan, zolang Henk Krol ons nog niet feliciteert met onze verjaardag hebben we nog even te gaan.

 13. Ze hebben eindelijk hun waren gezicht laten zien met de jessias in de hoofdrol. Het meest beangstigt is dat veel jongeren er in mee gaan.

 14. Werken tot je bijna 70ste en heb je dan na je pensioen slijtageverschijnselen ? Niks aan de hand gewoon even langs de Geriater die beoordeeld of reparatie nog de moeite waard is . En anders gewoon een paracetamolletje mee ( wel zelfbetalen hoor ) ! En dan maar kijken wanneer het schip strand , en de winst ? Niet zo moeilijk minder AOW uitbetalen , pensioenen die inde pot kunnen blijven ……de extra kosten van de Geriater betalen zich dik terug !

 15. Vreemd is dat de regering openlijk geen afstand neemt van deze voorgestelde Endlösung van ouderen. Rutte duikt onder zijn onderste stenen of in zijn achterkamertjes omdat zijn pluchehelig is. Hij ziet de YaSSer van Spi Nazi als redder na maart. En CDA en CU komen niet op voor de ouderen.

 16. Tijdens de verkiezingen zag ik GroenLinks opkomen als een sekte. Allemaal standaard personen tussen 25 en 35 jaar oud, die verheerlijkt naar Jesse omhoog keken. Ik kreeg toen al de kriebels. Ik ben 71 jaar en werk nog 2 dagen in de week als vrijwilliger. Maar nu moet ik gaan oppassen want als ik struikel in het bos, is de euthanasie pil er eerder en goedkoper dan een heupoperatie. Tenminste als het aan groen links ligt.

Comments are closed.