Aan Joods Nederland

Sale (NL)

Beste landgenoten,

Goed nieuws.

Mark Rutte heeft namens de Nederlandse regering eindelijk zijn excuses aangeboden.

Van de 160.000 Joden die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog leefden, werden er 107.000 naar de vernietigingskampen gebracht en kwamen er 102.000 nooit meer terug.

Rutte gaf toe dat er te veel Nederlandse ambtenaren daarin een rol hadden gespeeld en bood daarvoor een dag voordat het 75 jaar geleden was dat de Russen (!) Auschwitz bevrijdden zijn excuses aan tijdens een speech bij het Spiegelmonument ‘Nooit meer Auschwitz’ in Amsterdam.

Toen Geert Wilders in 2012 op dergelijke excuses aandrong, voelde Rutte er niks voor. Toen vond hij dat jullie het maar moesten doen met eerder uitgesproken excuses van toenmalig premier Wim Kok voor –ik citeer letterlijk- “de kille ontvangst na de oorlog van Joden die de Holocaust hadden overleefd”.

Over ‘kil’ gesproken…

Maar goed, nu de laatste generatie overlevende Joden richting kist gaat, herstelt Rutte dat ‘vuiltje’ dus eindelijk wel.

Winter 2020

Tegelijkertijd is dezelfde Mark Rutte een nieuwe geschiedenis aan het schrijven.

Hij heeft, samen met zijn matties in de andere EU-landen, de grenzen wagenwijd opengezet voor lieden die vanuit een Arabisch nazistisch gedachtengoed streven naar de vernietiging van het Joodse volk.

Het antisemitisme tiert weer welig.

Oók bij een paar duizend leeghoofdige neo-nazi’s die in West-Europa rondlopen, maar vooral bij fundamentalistische moslims die menen dat hen 72 maagden wachten als ze jullie met hun machetes en bomgordels afslachten uit naam van Allah.

Daar horen we Mark Rutte nou nooit over.

Over de rol van de Nederlandse overheid tijdens en na de Tweede Wereldoorlog zei Rutte: “Het was alles bij elkaar te weinig. Te weinig bescherming. Te weinig hulp. Te weinig erkenning.”

Benieuwd welke premier ooit deze woorden moet herhalen voor het tijdperk-Merkel/Rutte. Waarin niet alleen de basis is gelegd voor een nieuwe genocide op Joden, maar op alle zogenaamde ‘varkens’.

Of moet hierover nog gezwegen worden?

Net als toen?

Groet,

JanD

UPDATE Het was niet alleen de overheid, hè…

Films en series

6 thoughts on “Aan Joods Nederland

 1. 75 jaar…75 jaar!! Vele jaren een laffe houding van de kabinetjes..!
  Nu plots “flink en empatisch”.
  De overlevenden passen nu allen tegelijk in Het Torentje.
  Zo klein is hun aantal nog..!!!
  75 JAAR NA DATO!!!!!!!!!!!

  Rutte c.s. heeft zitten vinken; ja nu kan het wel, hen erkennen…de historische lafheden van de rechtsvoorgangers toegeven en excuses aanbieden..!! Als je zo lang wacht, hebben de meeste overlevers die genoegdoening niet mogen beleven……….!?!

  SCHANDE..!!

  P.S. Ik heb lang geaarzeld om dit te posten! Toch gedaan!
  Ik proef grote schijnheiligheid wederom; de Duitsers waren sneller met hun versie van hun Wiedergutmachung destijds !!

  P.S. Fred Spijkers heeft nog geboft; hij heeft slechts 26 jaar (!!!) (1984-2020) voor gerechtigheid moeten knokken tegen de politieke kaste!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

  http://www.hebtudatook.nl

 2. Mark Rutte vond het in 2009 nog prima dat de Holocaust in twijfel gebracht mocht worden in het kader van de vrijheid van meningsuiting. Iets waar hij nu niet meer wil of zelfs mag aan herinnerd worden van de RVD. Gelukkig hebben sommige mensen wel een olifantengeheugen. Rutte geeft maatschappijleer aan een vmbo school in Den Haag. Aan een klas vol allochtone jeugd met voornamelijk andere normen en waarden. Daar zal de Holocaust niet snel ter sprake komen. Tegenwoordig hebben we iets van 90 tv zenders in ons pakket, waaronder een tiental internationale nieuwszenders. Gisteren was dus 75 jaar bevrijding van Auschwitz. Alle internationale tv zenders schonken er aandacht aan, zelfs de Chinezen en de Russen. Een zender gaf echter nul op het rekest en zweeg het dood; het onvolprezen Al Jazeera. Voor die zender bestaat de Holocaust en Auschwitz niet. Geen schamele seconde aandacht, ondanks hun keurige roomblanke en vlekkeloos Oxford English sprekende presentatoren en nieuwslezers. Daar is vooral het obsessieve sprookjesland ‘Palestina’ trending topic 24/7. Dood aan Amerika en dood aan Israel verpakt in dure Armani maatkostuums. In 2012 speelde ‘ons oranje’ het EK voetbal in Polen en Oekraine. (Oh ironie) De knvb kwam op het lumineuze idee om eerst vooraf Auschwitz te bezoeken. Oranje was zo onder de indruk en in shock dat ze prompt alle wedstrijden verloren en er een terneergeslagen en verziekte sfeer in het elftal hing. Wat opviel bij het bezoek aan het vernietigingskamp was het gedrag van de heren Boulahrouz en Afellay. Giechelend en grapjes makend als ware het twee tieners op schoolreis in de Efteling. Afellay is randje zwakbegaafd maar van zijn mentor Boulahrouz had ik meer empathie verwacht. Daar werd weer eens pijnlijk duidelijk de diepe kloof tussen de westerse en islamitische wereld. Voor elke moslim wereldwijd is de Tempelberg in Jeruzalem het heilige doel. Men zal vroeg of laat niet schromen er een tweede Holocaust voor te gebruiken. Zelfs al dat nucleaire middelen vereist. Trap daarom vooral niet in die mierzoete propaganda van de staatsmedia met lispelende en slissende hoofddoekmeisjes in Kamp Vught. De staatsmedia die de Holocaust vooral misbruiken om te waarschuwen voor ‘populisten’ en ‘rechts’. Daarbij om de hete brei heen draaiend om maar vooral niet op bepaalde lange tenen te gaan staan. Want Palestina, want islamofobie, want Wilders, want Trump, want enz, enz enz. Misschien dat leraar maatschappijleer Rutte daar eens in zijn klas wat aandacht aan wil besteden. Ook al is het geen verkiezingsjaar. Ook al staat dat niet in het manifest van ‘Brussel’ en koninklijk huis mentor en adviseur George ‘Greet Hofmans’ Soros. Alvast ramadan kareem Mark.

 3. Hij heeft vast eerst uitgerekend hoeveel het de staatskas zou gaan KOSTEN!!!….dit excuus het belangrijkste thema van de ughughugh premier!! Het kosten vs baten plaatje!!!

 4. Boven Ons Gestelden..
  “Within the next generation I believe that the world’s rulers will discover that infant conditioning and narco-hypnosis are more efficient, as instruments of government, than clubs and prisons, and that the lust for power can be just as completely satisfied by suggesting people into loving their servitude as by flogging and kicking them into obedience.[99]”
  Huxley aan Orwell..
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four

  We moeten weer die 75 jaar wachten op het volgende excuus.
  Tenzij..,.

 5. Rutte deed het excuses maken nu maar .
  Hij is bang dat één van zijn opvolgers het anders voor 2 golven Jodenhaat tegelijk moet gaan doen.
  Dat er ooit weer excuses zullen moeten volgen is wat mij betreft een feit, gezien de overdadige aanwezigheid van Joden en Israël hatende islamieten in ons land en de rest van West Europa.

Comments are closed.