Aan Johnny de Mol

Beste Johnny,

Smullen!

“Johnny de Mol wil geen trial by media”, lazen we in de media.

Dus dáárom zat jullie advocaat Peter Plasman bij ‘Op1’ om te vertellen dat jij geen trial by media wilt, maar dat je niets liever wilt dan vervolgd worden wegens die vermeende mishandeling van en poging tot doodslag op je ex-verloofde Shima Kaes.

Dus dáárom mocht wingman Rutger Castricum, altijd tot een vriendendienst bereid, in jouw eigen programma ‘HLF8’ opeens wel de kritische journalist acteren (“Je kent me, hihihihi”), die het natuurlijk wel over de kwestie tussen jou en je ex-verloofde ging hebben (en vervolgens welgeteld núl lastige vragen stelde).

Dus dáárom werd Johan Derksen gisteren uitgenodigd bij de Talpa-directie, zodat hij ’s avonds in zijn eigen programma ‘Vandaag Inside’ kon vertellen dat “die juffrouw een soort borderliner is”, dat “het een vechtrelatie was” en “dat Johnny ook een keer heeft uitgehaald”.

De advocaat bij ‘Op1’ om twijfel te zaaien over de verklaring van Shima Kaes.

Een mediavriendje, waarvan sommigen nog weten dat hij ooit (17 april 2008) Ella Vogelaar liet struikelen, bij ‘HLF8’ om jou nog een keer te kunnen laten zeggen dan Shima Kaes alles verzonnen heeft.

En de als opiniemaker verklede pr-man van de familie bij ‘Vandaag Inside’ om Shima Kaes neer te zetten als een borderliner, die jou zo ver wist te krijgen dat je één keer terug sloeg.

Dat is inderdaad geen trial by media.

Helemaal niet.

Ben je gek.

De tegenpartij, díe is pas bezig met een media-offensief!

Ik denk zomaar dat dit eh… niet-media-offensief niet het laatste media-offensief van de familie De Mol was.

Het wachten is op het moment dat je vader zich door Tim Hofman van ‘BOOS’ laat interviewen en zegt dat-ie het maar raar vond dat die ex-verloofde van je pas vijf jaar na dato aan de bel trok bij de daartoe bestemde loketten.

Daarna dan nog in het blad van je tante een special over mannen die het slachtoffer zijn van vrouwen met borderline.

En dan is het wel klaar.

Hoop ik.

Ik ben trouwens wel benieuwd of het Openbaar Ministerie zich door jullie advocaat Peter Plasman laat opjagen.

Bij Richard de Mos, een andere cliënt van hem, loopt dat ook niet echt lekker.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Had je maar iets minder gefeest en iets meer gelezen 😉.

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste donaties via Backme en incidentele donaties via Bunq. Waarvoor dank!

3 thoughts on “Aan Johnny de Mol

  1. Toch wel zorgelijk nieuws uit het media landschap vandaag. De npo en nos gaan korte metten maken met tegengeluiden en gaan voor het nieuwsmonopolie. Allereerst moet het aantal omroepen worden teruggebracht. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn welke omroep als eerste zal verdwijnen. Vervolgens gaat de nos de regionale omroepen ‘hervormen’. Alle regionale omroepen worden een soort AT5 2.0 Dat betekend volop aandacht voor kunst en cultuur, multiculti, regenboog, klimaat, educatie en de strijd tegen ‘rechts’. De nos gaat zelf bepalen wat nepnieuws is en wat niet. Vaarwel regionale omroep dus. Alleen nog maar eenheidsworsten vol met subjectieve framing gestuurd vanuit Hilversum. Dankzij covid en Oekraine wil Hilversum, ongetwijfeld aangestuurd door Brussel, de greep op de regio versterken. De nos is bang voor de regio en de provincie. Ruim 2,2 miljoen mensen stemden rechts van de vvd. Oftewel 21% van de bevolking. Dat kan en wil Hilversum maar niet begrijpen. Dit is dan ook een pure wanhoopsdaad.

Comments are closed.