Aan Jesse Klaver

Baby deals

Beste Jesse,

In de laatste peiling van Maurice de Hond stond GroenLinks op 18 zetels.

Een week daarvoor had het congres van GroenLinks een zogenaamde BDS-motie tegen Israël aangenomen. ‘BDS’ staat voor ‘boycott, divestment and sanctions’ en komt neer op: koop geen joodse waar (en neem hun eigendommen af en stel sancties tegen ze in).

Eén zeteltje winst leverde het op.

De BDS-beweging, veertien jaar geleden ontstaan na een oproep van bijna 175 Palestijnse organisaties die de inwoners van Israël een kopje kleiner wilden maken, is zeer omstreden. Wat jouw congres is, is bijvoorbeeld in een land als Frankrijk door de hoogste rechter verboden, omdat het een oproep tot discriminatie is.

Betekent het feit dat jouw partij in de peilingen op 18 zetels staat nou dat 12 procent van de Nederlandse bevolking antisemitisch is?

Nee, 16,67 procent.

Want ook DENK spint garen bij het volgen van de islamitische agenda en staat inmiddels op 7 zetels in de peilingen (wat de komende decennia vooral met dank aan jouw partij fors meer gaat worden).

Vraagje: van jouw partij herdachten gisteren nogal wat mensen de Februaristaking van 1941. Voelen die lui dan niet dat dat wringt?

Groet,

JanD

PS. Me nieuwe nieuwsbrief is uit!

UPDATE O, het was een officiële antisemieten-meet-up. Zeg dat dan!

6 thoughts on “Aan Jesse Klaver

 1. dit ”mannetje kan zijn eigen naam niet schrijven hij heet YESMED KLAHMEDH en hij wil iets zeggen?? kan beter zijn waffel houden is gewoon het schoothondje van het rioolrattenkabinixwaard van zijn vriendje de vaasjesman jah die van de broze vaas. 20 maart rekene we af met de complete NSB 2019 en haar aanhang. 20 maart vagen wij het volk de hele coalitie van het polizieke jah polizieke plateau de NSB 2019 .

 2. De overeenkomsten tussen links en de vooroorlogse nazi’s is danwel niet opmerkelijk maar wel steeds prominenter en schaamtelozer. Eigenlijk het enige wat bij nog ontbreekt is de bloksnor, hoewel niet goed mogelijk is dat bij de GroenLinkse meisjes maar ook typetjes als de gristen Ans Boersma zo’n bloksnor boven de van antisemitisme schaamteloos van deughaat riekende flamoes hangt als zegel van medeplichtigheid aan het kwaad, in hun rol van wat vroeger moffenmeiden zou hebben geheten maar nu als vrijwillig moslimteefje te boek staat, als voorbereiding van de toekomstige totale overgave aan de islamisatie die deze meiden helpen plaatsvinden zonder slag of stoot.

  BDS is Jodenhaat. Daar is uitgebreid onderzoek naar gedaan en daar is geen greintje twijfel over mogelijk. Niet voor niets is die beweging in vele landen verboden. Er zijn kogels van links gekomen, er is chronische discriminatie en haat van links naar andersdenkenden. De antisemitische islam woekert in hoog tempo in nederland met hulp van links en delen van de gristengestoorden. Vele islamitische aanslagen zijn er ondertussen geweest, ook of juist op joden.

  Hitler zou trots zijn geweest op deze aansluiting van extreem links op extreem rechts, vermomd als het groene midden maar vanuit haar wortels natuurlijk nooit anders geweest dan een pedofilie propagerende gristelijk extreemlinks groene Khmer, waaronder communisten die nooit serieus afstand hebben gedaan van de verschillende communistische genocides, radicalen die nooit afstand hebben gedaan van de aanslagen die zij in nederland hebben gepleegd, progressieven die nooit afstand hebben gedaan van hun pedofiliepropaganda, en evangelisten die nooit afstand hebben gedaan van hun antisemitisme. De haat, de dictatoriale sentimenten, het rationaliseren van geweld voor het politieke doel, en het latente fascisme zat er bij de geboorte al ingebakken!

  GroenLinks: de enige nederlandse partij die een terrorist in het parlement liet plaatsnemen. En van de bewezen maar ook onbewezen aanslagen nooit formeel afstand heeft genomen. Een waarlijk extremistische partij met gevaarlijke leden.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/GroenLinks#Geschiedenis

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wijnand_Duyvendak#Activisme

 3. Yasser Feras (zich noemende “Klaver”) schuift steeds meer op naar de inhoud van het begrip
  TERRORIST. Zijn openheid daarbij verdient een “koninklijke” onderscheiding, indien en voorzover van “koninklijkheid” in Nederland nog sprake is. Laat ons Yasser Feras op 20 maart en bij de verkiezing in mei van harte toekennen, hetgeen hij verdient.

 4. En zijn landgenoten ( Marokkanen) maar roepen dat wij discrimineren en racisten zijn..
  Yesmed is zo geïntegreerd dat hij zichzelf al bij het ubervolk waant en kan zeggen wat hij wil,als Geert Wilders zoiets naar buiten bracht stond hij nog langer in de rechtbank..
  Maar groen LINKS komt er zo maar mee weg,diepe schande Yesmed dat je jezelf zo durft te uiten,…

 5. Gesmeed is onder valse naam in de kamer gekomen en met medewerking van moslim aanhanger Femke onder haar hoede genomen.
  Nu is het een van jodenhaat vergeven terroristen partij geworden die maar een doel hebben de vernietiging van Nederland.
  Zijn kompanen Duyvendak en Rosenmuller hebben ook een doodseskader opgericht voor mensen ouder dan 70.
  Het zal je vader of grootmoeder maar zijn die medische hulp geweigerd wordt?!

Comments are closed.