Aan Jesse Klaver

Cadeauwinkel

Jessepesse!

Wat ben je toch een lieve knul.

Heb je gehoord dat er elke vrijdag een lief meisje in haar eentje een uur voor het gemeentehuis van Zeist zit te koukleumen omdat de opwarming van de aarde haar zo aan het hart gaat.

Besluit jij dat je dat meisje een hart onder de riem wilt steken.

En niet zomaar eentje, via een Whatsappje naar haar iPhone, nee, je wilt het persoonlijk doen.

Dus je stapt op je vrije vrijdag in Den Haag in de auto en gaat naar Zeist.

Daar tref je het meisje inderdaad aan.

Je gaat naast haar op een muurtje zitten rillen.

Ze mag een beetje klessebesse met Jessepesse.

Want jij vindt dat tof, dat kinderen zich inzetten voor de goede zaak.

Het liefst wil je haar ouders ook nog even spreken, om ze te complimenteren met de geslaagde opvoeding van het lieve meisje. Maar die zijn er niet.

Als je op de terugweg in de auto zit, ontdek je dat de afdeling Zeist van je partij een foto van je ontmoeting met het lieve meisje op internet heeft gezet.

Je belt die lui woedend op.

Hoe josephgoebbelserig je het vindt dat zij een spontane ontmoeting tussen een gewone volwassene en een onschuldig meisje inzetten voor de partijpropaganda.

“Dat was niet de bedoeling, jongens”, zeg je.

“Schandalig!”

“Kindermisbruik!”

“Haal onmiddellijk van Twitter af!”

Toch?

Toch?!?

Groet,

JanD

UPDATE Aha, Lilly is al sinds haar 8e een van jullie oogappeltjes.

UPDATE 2 O, bij Lilly is het gewoon kinderarbeid. Ze vloog voor het klimaat ook al naar Curacao…

11 thoughts on “Aan Jesse Klaver

 1. Op zich is het aardig van Jesse dat hij naast een geestelijk gestoord meisje gaat zitten om het lijden te delen. Dat hield hij niet lang vol want daar is het te koud voor met deze temperatuur in een normaal lichaam. En daar doemt meteen het volgende probleem op van dit geestelijk gestoorde meisje: ze is veel te dik. Alleen daardoor houdt zij het vol om als een walrus in de vrieskou hele dagen te schurken met zogenaamde bordjes met idealistische teksten die het niveau van miss universe “ik wil wereldvrede” niet te boven gaan.

  Nu zal dit vetklepje niet miss universe worden want daar is zij zowel te lelijk en te dom voor maar helaas voor haar zal geen dierentuin haar straks een baan achter het raam aanbieden omdat zij daar het geld noch de benodigde wettelijke grondslag voor zal krijgen.

  Doet de aandacht zich op de ouders van deze zwakzinnige blob walvistraan vestigen. Welke gestoorde ouders laten hun kind met schattige maar overduidelijk infatiele initiatieven dit zo lang volhouden ten koste van de overduidelijk zwaar benodigde scholing? Voor de hand ligt dat zij haar mentale capaciteiten heeft geërd wat een verklaring van dit onverantwoordelijke zieke toelating van dit gedrag zou zijn.

  Hoe dan ook, dit kind heeft op alle vlakken duidelijk laten zien een volledig geschikt GroenLinks kaderlid te kunnen worden wat een win-win voor haar, GroenLinks en de maatschappij zou zijn omdat haar lidmaatschap een boost van het gemiddelde IQ in GL teweeg zou brengen en een bezigheidstherapie heeft gevonden op een onzichtbare en bovenal onschadelijke want nietszeggende plek.

  Want regeren wil GL wel maar zal het gelukkig niet snel, want daar zijn de andere partijen zelfs niet dom genoeg voor.

 2. Oproep aan schooljeugd laat je niet misbruiken door Jesse Klaver van gr.links de niewe naam van de communistisch partij .je wordt misbruikt om de partij groter te maken en straks onder hun juk te leven .
  Hun betrokkenheid voor de natuur is gelogen.

 3. Klimaat verandering is nonsens nu pas willen Julie iets er aan doen nonsens rommel olie komt uit de natuur alles word van de natuur gemaakt het is een straf van God hoe jullie allemaal in de wereld leven sommigen van jullie denken dat er geen God is dat is het.ga jullie bidden en anders leven dan zullen jullie zien en een koe eet gras wat voor nonsen over fosfaat rommel idioten zijn jullie

 4. https://twitter.com/NPORadio1/status/1090211132785057798?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1090211132785057798&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5146017%2Fmeisje-10-spijbelt-elke-vrijdag-voor-het-klimaat%2F

  In haar interview op de radio blijkt overduidelijk dat zij niet weet wat zij doet of waarom.

  Zij heeft duidelijk mening van volwassenen gekopieerd en vertoont bijbehorend gewenst gedrag, maar de grondslag van die mening ontbreekt bij het kind. In een gezonde opvoeding zou haar worden geleerd zelf een mening te vormen op basis van eigen overtuigingen. Die overtuigingen zijn meestal juist het tegenovergesteld van die van de ouders omdat kinderen zich in hun ontwikkeling vanzelf focussen op inconsistenties van de meningen en overtuigingen van deze ouders. Waarna idealiter vanzelf op latere leeftijd de synthese zich vormt.

  Dit gedrag geeft duidelijk weer waarom onze jeugd genderverwarde sneeuwvlokjes worden en waarom zij op vroege leeftijd een burn-out krijgen. Zij ontwikkelen zich niet gezond naar zelfstandigheid met een eigen identiteit maar kopiëren als een chinees het product zonder begrip van de inhoud; zonder ziel. Met schokkende naïviteit waarbij inzicht in gevaar gebrekkig is of ontbreekt. Inderdaad, typisch (Groen) Links maar je ziet het ook bij bv de Dierenpartij en bij sommige christenen. Normaliter geen probleem want evolutie rekent af met deze fouten, ware het niet dat wij tussen deze gevaarlijke gekken leven. Gevaarlijk omdat zij stemrecht hebben. Gevaarlijk omdat zij slapen met hen die ons willen doden. Gevaarlijk omdat zij diegenen die wél gevaar herkennen frustreren en tegenwerken. Gevaarlijk omdat zij mogelijk doorgaan totdat het te laat is.

  Helaas is de enige remedie hiertegen confrontatie met de realiteit. Maar wees niet al te bedroeft bij een volgende aanslag.

  Want dat bloed geneest ook.

 5. Dit doet me denken aan moslims die zonder enige gewetenswroeging hun kind als kanonnenvoer gebruiken.

 6. Als ze lang genoeg blijft zitten wordt het vanzelf warmer. Dus zit ze zichzelf in de weg. Ga lekker lopen en niet in een vliegtuig of ander gemotoriseerd vervoermiddel stappen. Nederland werkt zich failliet om 4 cijfers achter de wereld komma niets te kunnen bereiken.

 7. Je kan aan Klaver op deze manier zien dat hij aandachtsgeil is ,dat hij zich hiermee compleet voor lul zet ,weet hij nu ok, een stumper is het ,en die lui die met hem in zee gaan ,zijn geen haar beter ,ook stakkers .

 8. Jesse reed toch wel electrisch van Den Haag naar Zeist, mag ik hopen?
  @Arthur – Leer in Godsnaam eerst Nederlands te schrijven, voordat je anderen idioot noemt. Je schrijft als een 7-jarige met leerachterstand. Het is echt onleesbaar.

 9. Meisjes van haar leeftijd zijn idealistisch, maar moeten beseffen, dat zij nog lang niet wijs genoeg zijn om zich een goed oordeel te kunnen vormen.
  En dat het al helemaal niet gewenst is, dat kinderen van zo’n jonge leeftijd dmv schoolstakingen idealen proberen af te dwingen….dat Klaver hier politieke winst uit probeert te halen is een trieste zaak.

 10. Groen links, waarom staat groen rechts ipv links op de vlag?
  Jesse of Mohammed hoe je ook mag heten doe normaal en stop met die onzin, het siert je niet.

Comments are closed.