Aan Jesse ‘de timmerman’ Klaver

Klussen

Beste Jesse,

Het was weer een mooie dag gisteren.

In het kader van de verkiezingspropaganda bracht de partijkrant van GroenLinks een ‘fotoreportage’ die de lezers moest doen geloven dat jij niet alleen een rekenwonder bent (geintje!), maar ook nog een vakman als klusser.

Nou was mijn vader van oorsprong timmerman, dus ik herken iemand die nog nooit een stuk hout gezaagd heeft uit duizenden.

De fouten die jij maakte?

Je had het te zagen hout niet vastgezet…

Je had geen zaaglijn getekend…

Je hield de zaag verkeerd vast…

Je wees met je wijsvinger niet naar de te maken zaagsnede…

Je lichaamshouding deugde voor geen meter…

Je keek niet naar het te zagen hout…

Uit alles bleek: dit is geen klusser, dit is een poseur die nog eerder een sponsorend televisieprogramma zijn huis laat opknappen dan dat-ie zelf een spijker recht in de muur kan slaan.

Maar weet de Volkskrant lezende potentiële GroenLinks-stemmer veel…

Die denkt: dit zien we Lodewijk Asscher (PvdA) of Lilian Marijnissen (SP) niet doen en Bert Wagendorp en Sheila Sitalsing stemmen ook GroenLinks, maakt mij die nu drie en volgend jaar tien tientjes hogere energierekening nou uit, ik stem lekker op de partij van Jesse!

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Tezelfdertijd verscheen in een nieuwsbrief die geen Volkskrant-lezer onder ogen komt (Wynia’s Week) een artikel van de gerenommeerde journalist Roelof Bouwman op wat voor mensen die Volkskrant lezende potentiële GroenLinks-stemmer dan indirect gaat stemmen als hij 20 maart GroenLinks stemt.

Even in het kort.

Op een Eerste Kamer-lijsttrekker die nog altijd geen afstand neemt van de gruwelijke misdaden van de Cambodjaanse Rode Khmer-leider Pol Pot (die miljoenen doden op zijn geweten had door de gecombineerde effecten van dwangarbeid, ondervoeding en slechte medische zorg én executies van zijn tegenstanders).

En op een nummer 2 op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer die wegkeek toen ze wist dat bij de organisatie waarvan zij directeur was, Oxfam, minderjarige meisjes (op zijn best in ruil voor een paar dollar of een hap eten) seksueel werden misbruikt door werknemers van haar club.

Kortom: op schuim.

Dat De Volkskrant dáárover stelselmatig zwijgt en wel de lezerszieltjes het laatste duwtje tracht te geven richting een stem op de grootste wappies van de Klimaatsekte door jou neer te zetten als een onvermoeibare klusjesman zegt trouwens veel over de hedendaagse journalistiek.

Ik hoop ondertussen maar dat het jou net zo mag vergaan als ‘de houthakker’ van de vorige verkiezingen, bij wie de vouwen van de verpakking nog in zijn ruitjesoverhemd zaten en het beschermingsplastic om zijn bijl.

Dan is er nog hoop voor dit land.

Groet,

JanD

9 thoughts on “Aan Jesse ‘de timmerman’ Klaver

 1. Zoals iedereen momenteel kan weten over Yasser Feras resp. Rosenmöller en Duivendak:

  FERAS (zich noemende Klaver): Een theatrale nep-timmerman; een vochtige dozen veroorzakende nep-star, die door zijn verzengende woestijnafkomst tot uitdroging leidt; een geïncarneerde rekenfout, die Thierry Baudet ten onrechte van een rekenfout betichtte; ten overstaan van wie bij het laatste GL-Congres een besluit is genomen waarvan de teneur anti-Israel en anti-Joods is; waarvan de teneur dus ook in lijn is met die van Adolf Hitler tegen de Joden.
  ROSENMöLLER: Pol Pot-adept, dus aanhanger van de ideologie van een massamoordenaar; gelijkenis met Mohammed die ook krijgsheer en massamoordenaar was; mede-demoniseerder van Prof. Dr. W.S.P. Fortuyn, daardoor mede aan diens dood schuldig;
  DUIVENDAK: indertijd kennelijk aktief in de Krakersbeweging waarbij kennelijk ook wapens vóórkwamen en de Politie ermee bezig was.
  Kennelijk kunnen wij van Syp Wynia nog een nadere beschrijving van overige historische feiten terzake verwachten.
  Ongekend is, hoe deze GroenLinks partij zich voor deze historische en zich voortzettende achtergrond niet kapot schaamt. Het zegt ook alles over de personen, die op 20 maart op deze kliek gaan stemmen!

 2. Zijn grote voorbeeld zit denk ik in N.Korea. de mensen gaan dood van de honger , maar ze hebben een LEIDER die vlak na zijn geboorte al een berg op kon lopen, waarheden vertellen waar niemand ooit van had gehoord en nog veel meer uitmuntende eigenschappen.

 3. Ik vermeld ook nog even de namen van Tara Singh Varma en Sam Pormes. De eerste loog over het lijden aan een ongeneeslijke ziekte en was verwikkeld in financiële malversaties, Pormes had nauwe banden met de Molukse kapers bij De Punt, kreeg guerrillatraining in Zuid-Jemen, en werd beschuldigd van uitkeringsfraude. Uiteindelijk moest hij Fl. 40.000 aan onterecht ontvangen WW-uitkering terugbetalen.

 4. Een gekkenhuis heeft als voordeel dat de gestoorden een behandeling krijgen. Daarnaast is een net zo prettig voordeel dat zij van de straat zijn.
  Het voordeel van GroenLinks is dat het de ultra-gestoorden concentreert in één club die zij partij noemen zodat die leden niet als ziekteverspreidingsvector kunnen dienen bij andere, realistischer en gematigder partijen, die toch al last hadden van geloofsgestoorden die nu gelukkig ook zijn afgesplitst in wat nu DENK heet maar waar twijfel over het bestaan van hun virtuele vriendje liefst met de dood moet worden bekocht.

  Dat is erg nuttig want een stem op dat soort partijen is een stem die direct wordt doorgespoeld omdat onderhandelen het uitwisselen van gedachten en wensen is, traditioneel juist dátgene wat door hun dogmatische paradigma wordt belet omdat die achterban dan wel erg intolerant naar ons-andersdenkenden kan zijn, maar een leider die verraad pleegt aan hun utopie is een leider die net zo hard de kogel van Links moet krijgen als destijds Pim Fortuyn.

  De inzet van de Groene Khmer kindsoldaatjes is wat dat betreft redelijk onschuldig. Niks zo leerzaam als een confrontatie met de realiteit waarna de haat van de ontwaakten vanwege het misbruik terug zal slaan op de Groen-religieuzen als het ontwaken van de transgender na de operatie die ontdekt dat er niks is veranderd behalve dan dat het resultaat lachwekkender is dan de idee-fixe ervoor.

  Velen hebben een hekel aan Jesse Klaver; ik niet. Ik vind hem geweldig grappig, want hij is het perfecte middel om de groene waanstoornis als een ‘involuntary discharge’ van Bapu tot ontlading te laten komen. Wie goed oplet en een 4k-tv bezit zodat de micro-expressies goed te observeren zijn ziet de machtshonger af en toe in de blik van de ogen van dat knaagdier doorglippen als een lepel jus bij het laten van een scheet. Niet tegen te houden en misselijkmakend. Dat weten de ingewijden van Jesse sinds zijn vakkundig onschadelijk maken by-proxy van Linda Voortman die hij toen als te gevaarlijk concurrent zag, met welke actie hij bewees dat het omgaan met de macht bij deze zogenaamde idealisten een niet minder vuile oorlog is dan elders in de politiek maar wel smeriger vanwege de pretentie van fatsoen en eerlijkheid.

  Daarom: heil Jesse!

 5. Bovendien kun je deze *gelaagde* plank hout niet met de hand zagen.
  Hier heb je een electrische snelzaag voor nodig anders heb je alleen maar kapot hout over.

  Ik ben een vrouw van 82 jaar en dit snap ik nog wel.

  Ik begrijp niet dat er mensen zijn die op deze lul stemmen.

 6. Hij staat te zagen en onder het plankje staat een PLASTIC kinderkarretje. Deze karretjes zijn er ook van hout maar die zijn duurder. Als hij zaagt komt het zaagsel in het kinderkarretje. ONGELOOFWAARDIG.
  Hij heeft een opgestroopte mouw. ONGELOOFWAARDIG.
  Welke klusser heeft zo een opgeruimde klusruimte? ONGELOOFWAARDIG.
  Zijn werkbank is onbeschadigd. Deze *werkbank* hebben ze even uit de keuken gehaald en in zijn klusruimte neergezet. ONGELOOFWAARDIG.
  Wat een aanfluiting! Ik heb 4 kinderen en ik heb ze verboden om op deze randdebiel te stemmen. Gelukkig gaven ze dit zelf al aan . 2 van hen zijn al uit Amsterdam vertrokken omdat het leven in deze stad alleen voor de allochtonen zal zijn binnenkort. Triest.

 7. De kamer gehoord de beraadslaging en,overwegende dat de minister president in aanmerking komt voor een laureaat, dat overeenkomt met al zijn verdiensten voor ons land, na de dichter des Vaderlands enz. DE PROLEET DES VADERLANDS

 8. Dit zin de communisten anno 2019 zijn bewust bezig om een goed draaiende economie de nek omtedraaien. Groen links en sp

 9. Deze niet vergeten: Jesse probeerde in de doofpot te stoppen cq te vergoeilijken dat een GL partij-medewerker in Den Haag ‘s nachts een stagiaire letterlijk op straat liet staan, zonder dat er nog OV was, omdat zij geen sex met die medewerker wilde bij hem in huis; die chanteerde haar. Jesse trad niet op/veroordeelde niet; die medewerker kreeg alleen een zachte reprimande: ‘joh, doe dat nou niet’…. :(. Schandalig! Alle linkse domme trutjes die zogenaamd voor mensenrechten zijn, en gelijkheid man-vrouw, en tegen sexueel misbruik; open je ogen eens een keer! Jullie dochters en zeker jullie kleindochters dragen in 2050 of 2100 verplicht een hoofddoek, lopen 5 mtr achter hun man aan, moeten zich ‘beschikbaar stellen’ voor hun man als hij dat wil, en hebben niks meer te zeggen. Jullie sexuele vrijheid die jullie nu zo promoten is dan weg; want dochters mogen omgebracht worden in het geval van eerwraak. Bijna alle vrouwen durven al meer topless te zonnen, wegens stenengooiende marrokaantjes, maar het is zogenaamd vanwege ‘mobieltjes’. Welnee; het is Dhimmytude. Aanpassing/ inschikking. GL meisjes; jullie doen aal zelfvernietiging! wat heb je liever: in het jaar 2100 de aarde 1 graad minder warm, maar in 2030 al inperking allerlei vrijheden? En de verzorgingsstaat naar de maan? Denk eens na! En denk niet zo emotioneel. Jesse Klaver en GL met hun AFA en Antifa, zoek er eens foto’s van op op internet. Het is chaos, tuig, niksnutten, geen werkers, ze willen alles gratis, en ondertussen maar afgeven op rechts. En moraliseren/ deugen. En Rutte wil daarmee samenwerken?? zie http://www.defoutenvanvvdrutte.nl . Nette VVD-ers: sta eens op tegen je partijtop en Grote Leider! Zeg je lidmaatschap niet op, maar maak intern en extern kenbaar dat je expres een keer FvD/PVV/SGP stemt! DAT heeft impact.

Comments are closed.