Aan Jesse ‘clusterfuck’ Klaver

Moederdag 2019

Beste Jesse,

Wat een clusterfuck!

Na een borrel randde de persvoorlichter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks een stagiaire aan.

Omdat ze niet met hem mee naar huis wilde, liet hij haar midden in de nacht zonder haar zoekgeraakte tas en dus zonder geld achter in de stad, waardoor ze niet naar huis kon.

Toen GroenLinks op de hoogte werd gesteld van deze onvervalste #MeToo-affaire, werd de dader niet ontslagen; hij kreeg na ‘een goed gesprek’ een tweede kans.

GroenLinks hield deze affaire onder de pet en deed geen aangifte bij de politie.

Toen de media er drie maanden later lucht van kregen, besloot GroenLinks de dader alsnog te ontslaan.

Hij begon een rechtszaak, waarin hij 50.000 euro ontslagvergoeding van GroenLinks eiste.

Die rechtszaak verloor hij.

Gisteren werd bekend dat dezelfde aanrander weer een baan heeft.

Hij wordt persvoorlichter van Liesbeth van Tongeren, de GroenLinks-wethouder in Den Haag voor wie de aanrander tot zijn ontslag werkte toen ze Tweede Kamerlid van GroenLinks was.

Toen De Telegraaf GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren vroeg of ze een gaatje in haar hoofd had (nou ja, zoiets), zei GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren dat zij niet over de aanstelling ging, maar “de gemeente Den Haag”.

Toen De Telegraaf die bewering checkte bij de gemeente Den Haag, bleek dat de gemeente Den Haag meerdere kandidaten had aangedragen en dat GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren zelf de keuze heeft gemaakt voor de aanrander.

Dus GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren loog.

Greep jij, de leider van GroenLinks, in?

Nee.

Je woordvoerder zei: “Hij heeft een nieuwe baan. Daar gaan we niet op reageren.”

Een paar vragen.

Hoe durf jij óóit nog iemand anders de maat te nemen?

Wat denk je dat er door de stagiaire heen gaat nu blijkt dat haar oude werkgever haar voor de tweede keer een mes in de rug duwt, eerst bij de doofpot en nu bij de rentree van de aanrander?

Zijn GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren en jij wel helemaal honderd?

Groet,

JanD

PS. Vanwege de AVG mag ik niks zeggen, maar ik ken de naam van die voorlichter wel ergens van

UPDATE GroenLinks-wethouder Liesbeth van Tongeren was van 1984 tot 1992 directeur van een Blijf van mijn lijf-huis in Australië en van 1994 tot 1997 directeur van FIOM-opvanghuis De Haven in Den Haag. Wow!

UPDATE 2 Weten jullie nog van die andere #MeToo-doofpot, bij ProDemos? Speelde dat in 2017 al? Want je raadt nooit wie daar óók in de Raad van Toezicht zat, van 2011 tot 2017 🙂 Bingo!

UPDATE 3 Uit betrouwbare bron: al in 2015 werd in het medewerkerstevredenheidsonderzoek bij ProDemos geklaagd over die #MeToo-manager. GroenLinks-Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg, toen nog toezichthouder, liet het dus gebeuren…

Lekker hoor, al die updates. Maar het kost wel klauwen met tijd. Zijn jullie al sponsor? Kan vanaf 3,3 cent per dag!

15 thoughts on “Aan Jesse ‘clusterfuck’ Klaver

 1. Hoe absurd deze dubbele standaard van links ook mag lijken, het is juist de modus operandi van socialisten. Iedereen gelijk, maar het partijbestuur nét even gelijker dan de rest.

  Als zij aan de macht komen dan krijgt het partijbestuur natuurlijk ook een eigen datsja, een eigen assistent om te neuqen (onuitgesproken tertiaire arbeidsvoorwaarden) en vooral gelijk, zolang dat niet de partij schaadt. Gelijk in conflicten met derden, welke danwel niet in woord maar zeker in daad als minderen worden beschouwd. Gelijk in discussies waarvoor wetten zijn of worden ingevoerd welke het uiten van onwelgevallige waarheden verbieden, zoals straks het ter discussie stellen van de oorzaak van een mogelijke significante klimaatverandering; if any. Het krijgen van meer salaris ongeacht als er een gelijkheidsbeginsel is afgesproken door een salarisplafond voor iedereen, behalve voor die ene socialist (hoi Matthijs van Nieuwkerk), en gelijk of voordeel in wat dan ook.

  Socialisme – hoe gecamoufleerd groen tegenwoordig ook – is voordeel voor het bevoorrechte partijkartel. De gelijkheid van het volk als dogma is slechts het opium naast het geloof als doekje voor het bloeden, als afleiding van de aderlating die het volk in een versnelde neerwaartse spiraal tot hel en verdoemenis leidt.

  GroenLinks is niks anders dan het rode socialisme groen geverfd vanwege de negatieve connotatie die dit met zich meebrengt vanwege onuitwisbare geschiedkundige feiten, hoezeer zelfs geschiedenisdocenten hen proberen positief te framen, bijvoorbeeld door Joseph Stalin ‘bevrijder’ te noemen, ipv feitelijk te stellen dat de ene genocidale psychopatische dictator door de ander werd vervangen.

  Telkens wordt de droom van verbetering gekaapt door het sprookje van gelijkheid, terwijl gelijke rechten niet hetzelfde is als gelijk zijn, noch gelijke rijkdom of welvaart. Vooruitgang wordt niet bereikt door iedereen gelijk te definiëren maar door de individuele ongelijkheden met daarmee de verschillende talenten, te stimuleren.

  Iets wat de Groene Khmer nooit zal begrijpen, hoe gecamoufleerd die socialisten dan ook zijn.

 2. Die stagiaire vroeg erom…. toch? Veel te sexy gekleed en helemaal niet sharia.

 3. @Aaltje,
  Socialisme = communisme.
  Met: iedereen gelijk maar sommigen meer gelijk dan anderen.
  In Amerika noemen ze dat de twee rechtstelsels: één voor de elite die overal mee weg komt, en één voor jan met de pet, die steeds meer wordt gecontroleerd en belast.
  Hoewel: communisme en fascisme lijken daarin op mekaar, want onder het fascisme hebben grootbedrijf met de (adellijke) elite het (politiek) bestuur in hun greep, is burger 3e rangs.
  Zie de overeenkomsten, want de tijd van de ‘vrije samenleving’ is allang voorbij..

 4. Als je op de pagina van Van Tongeren wethouder Den Haag kijkt, zie je Peter Sonneveld als bestuurswoordvoerder. Zijn 06 nummer is chronisch in gesprek. Deze man zal het moeilijk krijgen: een woordvoerder hoort bereikbaar te zijn. Hij kan niet zomaar beroepsemail en 06 wijzigen, hoe dan ook moeten die bij zijn functie bekend zijn. Dat is precies de manier om deze lieden aan te pakken: vrije nieuwsgaring, openbaarheid, vragen/vragen/vragen. Ze hopen dat dit wel weer afkoelt. Nee: de vrije pers kan zorgen dat dit heerschap zijn werk onmogelijk wordt gemaakt. Hulde Jan, hulde Telegraaf. Zie ook kwestie van Gooise kakdame Duthler. Groen links plastic barbie Jessus is een hypocriete ongeloofwaardige nul. Veel vorm, nul ruggengraat. Net als Rutte. Stem ze weg!

 5. Ja, en dan al die domme ganzen, die als een kip zonder kop achter die enge partij aanlopen.
  Uitnemers en landverraders zijn het.

 6. Er staan veel onwaarheden in je propagandaverhaaltje.

  – Het is aan het slachtoffer om aangifte te doen. De werkgever beslist dit niet voor het slachtoffer. Het slachtoffer mag dit zelf bepalen.
  – De persvoorlichter was al ontslagen voordat de pers er lucht van kreeg
  – Een gemeente is de werkgever van een wethouder niet een partijleider in de Tweede Kamer. Een partijleider in de TK kan niet beslissen wie een gemeente of een wethouder aanneemt. Dus de verontreiniging jegens de partijleider slaat nergens op.

  Ik ben benieuwd of je tegengas toelaat op je wanabee-GeenStijl-blogje.

 7. Die zijn het engste die door dik en dun de Jesias verdedigen, lesbisch en geitenwollen sokken het is geen combinatie!

 8. Ik vraag me dus af of mevrouw Celine Berserik dit gedrag goed of afkeurt. Graag haar reactie.

 9. GroenLinks zorgt ervoor dat jonge studentes vallen voor de idealistische retoriek van de partij. Zit altijd weer een leuke stagiaire tussen, wellicht 😉

 10. Celine Berserik begint een beetje op sektarisch volg gedrag te lijken. De leider heeft altijd gelijk.
  Volgen tot in de dood zonder #FactCheck
  #CharlesManson syndrome

 11. Celine Berserik, Dus eigenlijk is Peter Sonneveld best wel een goeie goser?
  Want: blablabla blablabla!
  Als je een dame van enig niveau was had je dit enge clubje allang de rug toe gekeerd!
  Maar nee, je gaat dit stuk afval nog zitten verdedigen!
  Tjonge jonge !

Comments are closed.