Aan Jeroen Pauw

Beste Jeroen,

Presentator van populair televisieprogramma haalt zonder enige aanleiding een gedroogde stierelul vanonder zijn desk. Hij zwaait er een beetje mee in de lucht en vraagt aan een vrouwelijke gast: “Heb jij er weleens op gekauwd?”

Geenstijl wordt voor minder door NRC Handelsblad, de Volkskrant, de Publieke Omroep, ministers van VVD en PvdA en Tweede Kamerleden van GroenLinks afgebrand.

Maar de man met de stierelul was jij (van de VARA) en de vrouw aan wie je die vraag stelde Patricia Chagnon (van het Front National).

Dan liggen de zaken opeens heel anders.

Overigens was het item over de Franse presidentsverkiezingen waarvoor mevrouw Chagnon was uitgenodigd in je uitzending van gisteravond de moeite waard, zeker voor de Nederlandse sistergroep die de vernedering van vrouwen in afwachting van een nieuwe lading vluchtelingen tot speerpunt heeft gekozen. Zelden een oud-Journaalmeneer (Philip Freriks), een politicus (Alexander Pechtold) en een talkshowhost (jij) een vrouwelijke gast zo schandalig zien behandelen. Verbaal én non-verbaal.

Ik zag drie hele kleine pikkies. En een vrouw met ballen.

Groet,

JanD

Moederdag

34 thoughts on “Aan Jeroen Pauw

 1. Schitterend. En heel beheerst ook. Ik heb voor deze 3 figuren slechts het woord: “vullis” in mijn vocabulaire.

 2. Wanneer gaan we die Hilversumse linkse-azijn zeikende grootverdieners van de VARA/BNN/ NPO/NOS, nou eens voorgoed onder het tapijt vegen? Ons belasting geld verdiend meer dan deze rotzooi.

 3. De zelfingenomen denigrerende smoelwerken van de heren, vooral van Pechtold, om deel uit te mogen maken van deze narcistische groepsverkrachting door mevrouw de mond te snoeren door er onafgebroken door heen te ratelen, bewezen toch weer even het lage niveau van deze heren en de ongebreidelde hoogmoed van de selfproclaimde Gutmensch.
  Ze stonden echt voor lul, samen met Pauw.

 4. Ik vond het ook een schandalig vertoning. Men heeft er blijkbaar plezier aan om een door hun zogenaamde populist schandalig te behandelen in hun programma.
  Deze mevrouw bleef zich staande houden tussen deze drie oude LULLEN.
  Ach we kennen dat toch. Het verbaast me niet meer.
  Pechthold jeetje: de man die alle vluchtelingen wil redden zolang ze maar niet naast hem komen te wonen. WALGELIJK

 5. Ik heb het helemaal teruggezien en bovenstaand verhaal van JD verbaast me zeer. Ik moet zeggen dat het eigenlijk de “over de datum” Philip Frericks was die als een betweter de toon zette. Maar hij is dan ook een man die gewend is dat niemand wat terug zegt. Pauw kun je weinig verwijten want die bleef heel kalm en beheerst en ook Pechtold deed niet anders dan we van hem gewend zijn, hij was scherp en met humor. Het stukje met de stierenpenis ging ook niet zoals hierboven omschreven (Pauw vroeg het aan alle panelleden en mevrouw Chagnon was nou eenmaal de enige die blijkbaar een hond had). Ik heb respect voor mevrouw Chagnon en ze stond haar vrouwtje. Jammer om haar nu af te schilderen als een ‘slachtoffer’. Dat was ze namelijk niet… Ik denk ook niet dat ze bovenstaand verhaal zal waarderen als ze echt ballen heeft.

 6. Het dédain voor het volk droop van de smerige opmerkingen van Pechtold af. Het gross van zijn opmerkingen waren onder de gordel. De zelfingenomen grijns op het gezicht van Pechtold toonde mij nogmaals dat het komende kabinet een ramp gaat worden voor hardwerkende Nederlanders die tot net aan modaal per maand mee naar huis nemen.
  De behandeling van mevrouw Chagnan door deze drie heren aan tafel is bedroevend, voornamelijk omdat deze heren altijd de bek vol hebben van fatsoen. Blijkbaar werkt fatsoen maar één kant op. Hans van Mierlo zou zich, voor de zoveelste keer, omdraaien in zijn graf voor wat er met zijn idealen is gebeurd.

 7. Ik heb in hoge mate een totale woede gevoeld gedurende dat item. Ik was opgestaan en weggelopen. Een zeer beschamende bejegening naar de dame toe. En die hansworst van een Freriks, bah, wat een hork is dat . Alle drie walgelijk. Schaamteloos vullis inderdaad.

 8. Dit is wel goed stukkie ja. Nooit zagen we zoveel stierenlullen in één keer. De balans was ver te zoeken in die uitzending.

 9. Dit is wel een goed stukkie ja. Nooit zagen we zoveel stierenlullen in één keer. De balans was ver te zoeken in die uitzending.

 10. De gezwollen onderkin van monsieur Freriks flabberde van wellust & dédain zo parmantig op en neer dat ik er bijkans wagenziek van werd. Hoe huichelachtig was daarna de judaskus die Pauw na afloop nog voor Mme. Chagnan in petto had. Pechtold hoefde tijdens deze ordinaire gangbang alleen nog maar zichzelf te zijn. A bientôt mes copains. Peter Viering

 11. Pechtold is geen man, want een man heeft ballen. Pechtold gedraagt zich als een hele enge teleurgestelde vileine vrouw die door haar jongere minnaar in de steek is gelaten.
  Freriks is al heel lang passé en ruikt naar natte oude vergeelde kranten. Pauw is een vooringenomen nep presentator. Deze drie oude ‘mannen’ hebben zich belachelijk gemaak.

  Hulde voor de sterke vrouw Patricia Chagnon die zich door deze trieste oude ‘mannen’ niet liet kisten.

 12. Drie manheren en ze kregen die ene dame niet gestrikt.
  Mannetjes…beetje sneu volk zo nu en dan.
  Chapeau madame Chagnon!

 13. Ja mannetje Pechtold net wat je zegt 1 stem meer dan de ander dat is Democratie,zie oekraine referendum.

 14. Ik was eigenlijk perplex door wat er op het scherm gebeurde gisteravond bij Pauw. Het dedain t.o.v. van deze
  dame lag er zo dik op dat het lachwekkend was. Het leek een klucht voor drie heren en een dame.
  En deze overbetaalde ‘heren’ worden o.a. in leven gehouden door ons, het volk.
  De oud nieuwslezer en presentator van de slimste mens, geen slimme zet. Te doorzichtig.

 15. Helaas moet ik zien. Dat er steeds meer azijn zeikers opkomen in ons landje! Humor ziet men niet meer?

 16. Mevrouw Patricia Chagnon heeft ons laten zien hoe men zich hoort te gedragen in een praatprogramma.
  De heren Freriks en Pechtold zullen zich misschien, heel misschien, na deze uitzending te hebben terug gezien, realiseren dat ze een stel ongelikte beren zijn. Een excuus hunnerzijds zou op zijn plaats zijn. Maar dat zal wel niet gebeuren.
  Deze heren met hun verongelijkte gezichten zal enige zelfkennis wel totaal vreemd zijn.
  Meestal kan de heer Pechtold zich nog enigszins inhouden. Deze keer ging hij echter te ver. De heer in hem was ver te zoeken.
  De heer Freriks had er beter aan gedaan om na zijn lachwekkende optreden in de avondetappe (de Tour de France) enige jaren geleden, van het scherm te verdwijnen.
  Mevrouw Chagnon is en blijft een dame. Hulde wie ere toekomt.

 17. Ik hoorde van de schandalige vertoning van deze, ja hoe noem je ze, galbakken, van iemand die redelijk links georiënteerd is, dat zij de tv had uitgezet, zo walgelijk vond ze deze “tit(h)aantjesstrijd”. Ik heb de “discussie” bekeken. Het was nog erger dan ik me had voorgesteld. Toen Pauw haar het laatste woord gaf bleef hij er gewoon ongeïnteresseerd door heen kletsen met een kop van: wij hebben toch gewonnen van haar. Ik vermoed dat de tgt/tht overschreden freriks na de uitzending een schoon onderbroekje moest aantrekken want aan zijn uit meerdere plooien bestaand gezicht meende ik orgastische trekjes te zien. Toen pechthold zag dat ze met ze alleen tegen haar in haar 1tje uitvielen begon hij ook mee te doen met onder de gordel slaande en trappend bewoordingen. Ik heb ook het lichtgetinte vermoeden dat de “heren” al een voorbespreking hadden gehad. W A L G E L IJ K…………..

 18. Meneer Freriks, genietend van een vorstelijk NPO pensioen mocht, waarschijnlijk goed betaald, zijn minachting tonen voor mevrouw Chagnon. Meneer Pechtold volstond voornamelijk een smoelwerk te trekken alsof hij zojuist door de nieuwgekozen franse president Macron oraal was bevredigd en meneer Pauw mocht op kosten van de belastingbetaler aan deze linkse “ubermensch” meneren de gelegenheid geven mevrouw Chagnon te piepelen. Walgelijke vertoning !

 19. Misselijk makend deze uitzending van drie kerels die deze dame in de hoek probeerde te zetten .Er duidelijk genoegen in schepte haar verbaal te verkrachten . Pauw wat een lul die het allemaal faciliteerde zat er bij en zag dat het goed was .Dat zij geen slachtoffer werd . Was te danken aan haar feitenkennis en door dat ze inhoudelijk sterk debateerde..Ook al kreeg ze er bijna geen ruimte voor haar punt te maken Diep respect voor deze dame ..
  ,

 20. Ik snap niet dat mensen dit nog pikken dat dit soort uitschot wat alleen maar haat en linkse shit uitkraait vorstelijk betaald wordt met ons belastinggeld.
  WALGELIJKE TV

 21. Ik zei het eerder: Clown Pauw is niet beter dan de eerste de beste Middeleeuwse zielige die op de markt zielenpoten ten toon stelt.
  Alleen: deze PvdA zak verdient er meer mee.
  De linksen hebben verloren en dienen op te rotten.
  Helaas: De linksen hebben hun poten diep in de zompige klei verankerd en rotten niet gemakkelijk op bij… de VARA… de VPRO….

 22. Het zou de “heer” Pauw sieren als hij hiervoor publiekelijk zijn excuses zijn excuses zou aanbieden!!!
  Maar ik schat in dat dit niet gaat gebeuren.

 23. Jan… Weet je waar ik mij over verbaas ? Dat het zo snel berg af gaat.. Het beknotten van de vrije meningsuiting. In de media, de pers…..
  De walgelijke uitzendingen zoals Pauw, het bashen van Geenstijl, de ongelooflijke wijze waarop Deugdametjes, die van voren niet weten of zij van achteren nog leven…menen te moeten protesteren tegen reclame bij Geenstijl, terwijl wij mogen vaststellen dat hier toch wel een aantal hoeren onder zijn….
  De NOS die verzuimt te vermelden dat er in een aantal steden na een dodenherdenking wordt gevoetbald met de neergelegde kransen , door Marokkaans tuig….Dat een Marokkaanse Jodin in Apeldoorn wordt bedreigd, haar huis beklad…. en de NOS bericht hier niet over…. zie The Post Online…..

 24. Dit is dezelfde Pauouw, die m’me Herpesbrenger haar zegje liet doen en op t moment van tegengas rap riep: we stoppen dr mee…

 25. Het leek idd of ze het van te voren met elkaar hadden afgesproken. Deze keurige dame heeft zich staande gehouden, maar kreeg amper de kans om haar verhaal te doen.
  Ze vertolkt niet het gewenste denken van de linkse kliek, maar dan moet je haar niet uitnodigen. Ik zat met plaatsvervangenden schaamte te kijken. Zijn zullen het nooit doen, maar dan doe ik het maar: excuus mevrouw voor deze was vertoning.

 26. Ik vond die vrouw een aanfluiting, maar ja rare partij: die deugen niet. Geef rechts nooit voorrang!

 27. Ik heb even naar Pauw gekeken, voordat ik naar deze site keek, en ja wat een benedenmaatse vertoning. Dat geldt ook zo langzamerhand voor DWDD, waar het verlies van links ook leidt tot steeds lagere kwaliteit van het getoonde.

 28. @N Jans
  Links is tuig van het ergste soort, omdat die bewust bezig zijn als radicalen terroristen om zich heen te schieten en ieder die hun mening niet deelt om te brengen.

Comments are closed.