Aan Ismail Ilgün

Baby algemeen

Beste Ismail,

Ik moest lachen.

Niet omdat je volgens het Openbaar Ministerie schuldig bent aan opruiing.

Niet omdat je volgens het Openbaar Ministerie schuldig bent aan belediging van het openbaar gezag.

Niet omdat je volgens het Openbaar Ministerie schuldig bent aan smaadschrift.

Niet omdat je om verdere vervolging te voorkomen van het Openbaar Ministerie binnen een maand een excuusvlog voor je gedrag online moet zetten.

Niet omdat je om verdere vervolging te voorkomen van het Openbaar Ministerie excuusgesprekken moet gaan voeren met de mensen die jouw slachtoffer waren.

Maar om je reactie op Twitter.

Je schreef: “Nooit een treitervlogger geweest :))”

Humor.

Het wachten is nu op je eis tot schadevergoeding. En je eerste cd.

Groet,

JanD 

8 thoughts on “Aan Ismail Ilgün

 1. Als hij zo iets gedragen, en wil hij dan nog rare dingen te doen, dan moet hij in Marokko wonen, en daar kan hij rare gedragen, of een hogere boete betalen, per keer!

 2. Als je maar denkt dat je iets niet bent dan ben je het niet of nooit! Het is een veel voorkomend iets bij bepaalde mensen, Calimero gedrag, je komt het ook veel tegen in het dagelijkse verkeer. Dit soort mensen zal altijd de maatschappij en anderen de schuld blijven geven en zelf maximaal willen blijven profiteren en klagen.

 3. Beste Jan. Breng hem alsjeblieft niet op ideeën ???? en ik verheug me altijd op je “briefjes” ??

 4. Jan, er is zo’n gezegde die luidt “lachen is gezond”, maar voor sommige lieden “zal het lachen hen wel vergaan”, zeker als je als treitervlogger zelf aan de beurt bent gekomen!
  Als je zelf geen respect kent voor je medemens, verwacht dan ook niet dat je daar dan ook maar enig respect van zult ontvangen.
  Mogelijk komt deze persoon er nu achter hoeveel werkelijke vrienden hij gemaakt heeft.
  Heel goed van je @Jan, dat je deze persoon eens de aandacht gaf, waar hij werkelijk zo om verlegen zat en dat jij dit in het positieve weet te houden!

 5. Beste Jan, ik mis maar één ding en dat is een link waarop dit misbaksel gaat rennen, rennen als een haas met zijn klutsknieën, want een meneer is boos op hem doordat hij “zijn” bevolkingsgroep een zeer slechte naam geeft. Maar als je zijn gezicht ziet en dan hoe hard hij (misschien gelukkig) kan rennen, terwijl het dun door zijn broek loopt, ja echt rofl
  Ik weet niet of een link mag, anders zoeken op Ismail moet rennen op you tube.
  #
  https://www.youtube.com/watch?v=QWnNOJKv05g

 6. Heb je al een manager beste Ismail?
  Mssn een of andere doorgesnoven rapper die die jou belangen wil behartigen en dan samen het pad der grove beledigingen bewandelen?
  Geheid dat je sukses hebt. Voorbeelden genoeg.

 7. Die treitervlogger heeft maar één talent en wel een gevaarlijk talent, want hij kan het slechtste in de Mens oproepen. Zo ook bij mij en daarom kan ik inderdaad beter mijn mond houden en het aan Jan zijn Briefje overlaten. Ik hoef mezelf dan niet te vernederen, door af te zakken naar het nivo van die zuigers. Jan slaat wel weer de spijker in mijn kop.

 8. Als mensen van een brommer slaan, en politie beledigen, onfatsoenlijkheid, respectloos handelen in het algemeen, een onderdeel van onze democratie gaat uitmaken dan staat ons nog heel wat te wachten. I.p.v deze infantiele snuiter eens goed aan te pakken wordt dit sneue type op het schild geholpen. Overheid laat je gezag niet ondermijnen. ZACHTE HEELMEESTERS MAKEN STINKENDE WONDEN!!!

Comments are closed.