Aan de hoofdredacteur van Nieuwsuur

Jollein Babyslaapzakken

Beste meneer Oranje,

Gisteren had u in het sportblok van Nieuwsuur een item over veranderingen op de Olympische Spelen. Een van de onderwerpen die daarin aan de orde kwam, was de emancipatie van de vrouw. IOC-lid Camiel Eurlings juichte het toe dat er steeds meer landen vrouwen afvaardigen naar de Olympische Spelen.

Camiel Eurlings?

Over vrouwen?

Waarom laat u op de Staatsomroep iemand over vrouwenemancipatie aan het woord die aantoonbaar een vrouwenmepper is? Wat is het nut voor uw kijkers? Vindt u dat vrouwenmeppers gewoon aan het woord kunnen komen over de emancipatie van de vrouw? Waarom? Ik ben er aan gewend dat mensen die ik deze briefjes schrijf de aandacht afleiden. Voor u dat doet zou ik eerst antwoord op mijn vragen willen hebben. U bent mij, als man, zeker niets verplicht. Maar doe het voor al die vrouwen die slachtoffer zijn geweest van mannelijk geweld. Dus waarom geeft u iemand dit podium die aantoonbaar zijn handen niet kan thuishouden richting vrouwen?

Ik hoor graag van u. Of van degene die er wel over gaat.

Groet,

JanD

PS. U kunt mij natuurlijk ook de moeder ‘muten’.

Pampers weekdeals

8 thoughts on “Aan de hoofdredacteur van Nieuwsuur

 1. Jan
  Ik snap je verhaal
  Deze omhoog gevallen leeghoofden uit de politiek
  Die nog nooit iets gepresteerd hebben
  En voor de samenleving een grote kostenpost zijn
  Willen via het vrouwelijke geslacht waar ikzelf veel van kan genieten
  Zijn mannelijke onkunde wegslaan wat een stumpert

 2. Misschien begrijp je het niet goed Jan.
  Misschien is “vrouwenmeppen” een onderdeel van de Olympische Spelen en is ons Camiel uitgenodigd omdat hij hier veel verstand van heeft.

 3. hahaha, ja, “vrouwenmeppen” een onderdeel van de Olympische Spelen, net als “dwergwerpen”. lol

 4. volgens mij was die camiel eurlings, vroeger op school, een agressieve, laagbegaafde pestkop.

 5. Deze bluffert is volgens mij uit een K.L.M. vliegtuig gevallen, en na het vallen op de aarde, is alles bij deze man door elkaar gegaan, en zijn eerst opkomende gedachte was, een vrouw er eens flink van jetje geven. En die vertegenwoordigt het I.O.C. waar hij zitting in heeft. Het is een leeghoofd en Bluffer. Mijn wens is, hou deze bluffer a.u.b. uit de publiciteit.

 6. Volgens mij is dit figuur uit een K.L.M. vliegtuig gevallen, door deze val is alles bij de heer Eurlings door elkaar geschud. en zijn eerst opkomende gedachte was, zijn toenmalige vriendin te gaan slaan En die vertegenwoordigt het I.O.C. waar hij zitting in heeft. Mijn wens is, hou deze bluffer a.u.b. uit de publiciteit. Voor iemand het weet staat hij weer overal te pochen.

Comments are closed.