Aan het Openbaar Ministerie

Bulk 10-daagse mei

Heren, dames,

Honderden moslims verhinderen een stuk of tien autochtonen die in Eindhoven geweldloos demonstreren de doorgang.

Ze doen dat (onder meer) door onder het schreeuwen van ‘Allahu akbar’ met stenen, vuurwerk, stokken en andere voorwerpen de politieagenten en ME’ers die dat groepje begeleiden te bekogelen.

Vier politiemensen raken gewond.

Op social media word je doodgegooid met beelden van de moslims.

Ongetwijfeld hingen op de plekken waar de moslims even lieten zien wie in Eindhoven de baas op straat is ook nog tientallen bewakings- en beveiligingscamera’s.

Bovendien filmt de politie bij grote inzetten van de M.E. zelf ook altijd alles.

Kortom: de bewijzen om dit gajes, dit tuig, dit schorremorrie juridisch een lesje te leren hoeft u alleen maar even te laten verzamelen door de politie en het wordt een kwestie van appeltje, eitje om ze de zwaarst mogelijke straf te laten geven.

Vooral omdat, zo verordonneerde het kabinet in maart nog, geweld tegen ‘functionarissen met een publieke taak’ in Nederland kéihard wordt bestreden door altijd een celstraf op te leggen.

En wat lees ik vanochtend in De Telegraaf?

“Het is nog onduidelijk welke straf de aangehouden antibetogers krijgen die zondagavond op gewelddadige wijze voorkwamen dat Pegida kon demonstreren in Eindhoven. Het is sowieso onzeker of ze worden vervolgd.

Een woordvoerster van het OM liet maandag weten dat eerst wordt bekeken wie wat heeft gedaan. ‘Het kan zijn dat sommige personen met een dagvaarding worden heengezonden. Maar het kan ook zijn dat we er uiteindelijk geen chocola van kunnen maken’.”

‘Het kan ook zijn dat we er uiteindelijk geen chocola van kunnen maken’.

Met al die beelden op social media?

Met al die beelden van bewakings- en beveiligingscamera’s?

Met al die beelden van de politie zelf?

Het kan ook zijn dat jullie er uiteindelijk geen chocola van kunnen maken?

Het lijkt er meer op dat jullie er uiteindelijk geen chocola van wíllen maken.

Of mógen maken.

Want gewelddadige blokkeermoslims zijn immers geen kindlievende blokkeerfriezen.

Zum kotzen is het.

En dan druk ik me netjes uit.

Héél netjes…

Groet,

JanD

19 thoughts on “Aan het Openbaar Ministerie

 1. Zo ontstaan burgeroorlogen !
  En die komen dank dit Erdogan schorriemorrie garandeerd !
  Ik laat me in ieder geval niet van deze zandvreters uit mijn Europa verdrijven !

 2. Er komt een tijd dat het volk het zelf gaat oplossen en dat gaat niet lang meer duren , !!! OM dan niet schreeuwen ich habbe das nicht gewust !!!!

 3. Gelukkig hebben de nsbers in Nederland gekozen voor meer EU meer asielparasieten en meer islam.Ook een veel hogere energierekening en open grenzen. Bedankt huichelaars en wegkijkers in Nederland.

 4. Maar BB met ramadan , en varkensvlees voor een moskee !! Die zijn niet goed 🤮dan druk ik Mn pijn zachtjes uit ! Schaam me dan als Hollander . Respect ver te zoeken . Maar dat is mijn mening 👊🏻

 5. Ongelofelijk slappe hap weer. Geeft een goed beeld van de ontredderde staat van dit land. Bah!

 6. Inderdaad Jan. Mij uit het hart gegrepen!! De rechtsstaat geldt al lang niet meer. Het OM: ze neuken elkaar en naaien de goed oplettende burger.
  “Het Peronneke”in Hilversum, de keten mbt. Anne Faber…….

 7. Het om en de rechters welke het niet meer begrijpen hoe chocolade te maken uit functie zetten . Een nieuw om, rechters en een paar burgers die wel chocolade kunnen maken op hun plaats installeren. Dan krijgen we misschien dit zooitje op de culturele lijn welke wij in Nederland willen. Wil men niet meewerken dan direct zonder pardon uitzetten.

 8. Hele goede duidelijke brief.
  Keurig verwoord , dat het heel eenvoudig is om er wel chocola van te maken.
  Maar ik vrees dat men niet zo actief zal vervolgen als bij de de kinderbeschermers in Friesland.
  De bekende meerdere maten naar mijn idéé.

 9. Gewoon gaan schieten op dat tuig naar het model van hun collega’s in de VS.

 10. Ik begrijp niet dat de Bestaande Wetten niet worden gebruikt, zijn de rechters niet meer neutraal?

 11. Natuurlijk krijgen ze minimaal de taakstraf, die het OM aan de blokkerfriezen heeft opgelegd !!! Toch?????

 12. De actie van Pegida was een provocatie en de tegendemonstratie liet zien wat ons allemaal te wachten staat. Immers, eten in het openbaar tijdens ramadan kan door moslims als provocerend naar hen toe worden ervaren. En als je over tig jaar, als er nog veel meer moslims in dit land verblijven, tijdens de ramadan een ijsje eet op straat kun je wellicht geweld verwachten van een testosteron gedreven moslim. Als je dan aangifte wil doen bij de politie zullen ze je vertellen dat je ook niet zo moet provoceren tijdens ramadan en rekening moet houden met gevoeligheden van moslims. Het OM lijkt nu dus al een terugtrekkende beweging te maken. Dit is mijn visie en zo zie ik de toekomst voor me.

 13. Ach, kijk maar eens hoe onze allah vrienden al woest worden voor een betoging van een paar mensen . Moet wel zeggen dat pediga natuurlijk bewust provoceert.
  Maar aan de andere kant : een moslima met hoofddoek uit in principe ook: ik ben een gelovige moslima en iedere niet moslim moet ik vragen zich te bekeren tot islam, als hij of zij dit weigert dan dient de niet-moslim op een nederige manier extra belasting te betalen aan moslims weigert hij of zij dit ook dan dient de moslim hem of haar te bevecht cq te onthoofden.
  Dit is nog al wat meer provocerend dan een varkenslapje op de barbeque roosteren.

 14. Gert,

  Pegida mag jij (en ik ook) een verwerpelijk clubje vinden.
  Maar ze maken wel een ding heel duidelijk hiermee…
  Dat jij je ogen daarvoor moedwillig sluit is misschien nog wel erger…

  Ik zie je als een grote lafaard.

 15. Aan alle pegida-leden
  Jullie zijn even erg als zij
  Denken jullie nou echt dat je voor ons opkomt?
  Jullie moeten.je kapot schamen
  Jullie zijn een.provocerende roversbende
  Ik houd ook niet van moslims
  Maar wat jullie doen…dit kan.niet
  Stop ermee
  Jullie zijn geen haar beter

 16. het is duidelijk we steven af op een burgeroorlog het volk is nog altijd baas over zijn land tradities leefwijze enz

 17. Hollanders tellen hier niet meer
  of het nu moslims zijn of Molukkers wij moeten van Molukkers ook al de goedkeuring hebben om in ons eigen land te mogen wonen het is te gek voor woorden

  wij hebben een stelletje ongeschoolde circus mongooolen in den haag zitten
  wij kunnen geen uitkering meer krijgen want alles gaat naar de allochtonen en hebben wij geen rechten meer ook als we ergens willen wonen hebben minimaal 12 jaar te wachten op een fatsoenlijke woning en een uitgeprocedeerde asielzoeker krijgt de woning waar ik graag in zou willen hoe eerder een burgeroorlog hoe liever
  de rechten voor Nederlanders zijn er niet meer . dus zijn we op ons zelf aangewezen
  ik heb het al aan de stok gehad met de handhavers die heb ik uit gelegd dat als de wet niet meer geld voor de handhavers ,politie , gemeenten, openbaarministerie , rechters, provincies dan zijn we van god los en mag ik ze de volgende keer ook op de bek slaan
  want als zei zich niet meer aan wet en regelgeving houden hoeven wij dat ook niet dit heb ik ook tegen een rechercheur gezegd en die zei dat is een ongelukkige uitspraak die ik had gedaan sorry ik een ongelukkige uitspraak nee hoor ik stelde een feit vast
  en niet anders en daarom hebben de friezen het verloren want wij als Nederlanders mogen dus geen wegen versperren maar moslims wel maar ook de politie mag de weg versperren of heel langzaam rijden op de snelweg want die hoeven zich niet te houden aan wet en regelgeving net zoals de moslims en dan mogen we hier niet discrimineren . we mogen wat ze tegenwoordig op scholen leren ook niet pesten ,
  rara de Nederlanders mogen wel worden gepest rand debielen zijn het allemaal

Comments are closed.