Aan het Nationaal Comité 4 en 5 mei

Moederdag 2019

Geacht Comité,

Mijn ouders hebben mij geleerd om op 4 mei om 20.00 uur twee minuten stilte te houden voor de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties na de Tweede Wereldoorlog, zoals in Nederland-Indië.

Wij hebben onze kinderen geleerd om op 4 mei om 20.00 uur twee minuten stilte te houden voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties na de Tweede Wereldoorlog, zoals in Nederland-Indië.

Uw Comité heeft er ergens begin deze eeuw nog “en vredesoperaties” aan toegevoegd.

Mij best.

Eerlijkheidshalve houd ik die twee minuten stilte zelf altijd voor de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. En onze kinderen ook. Kwestie van hoe je bent opgevoed. Als mijn ouders me hadden geleerd dat ik op 4 mei moest voetballen met kransen, had ik dát waarschijnlijk gedaan. Gelukkig hadden mijn ouders iets meer beschaving.

Ik kom hierop omdat ik gisteren op jullie website zocht hoe je een aanvraag kunt indienen voor het wijzigen van het officiële gedenkschrift voor de Dodenherdenking.

Dat gedenkschrift wordt nogal eens veranderd en luidt dus sinds dit jaar weer, net als van 2011 tot 2015: “Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.”

Ik vroeg me dus af of we met het oog op de toestand in Amsterdam anno 2019 niet alvast een extra categorie moeten toevoegen.

Mijn voorstel voor een nieuwe tekst zou dan luiden: “Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei herdenken wij alle meisjes die op 31 januari 1971 in Paramaribo per ongeluk verwisseld zijn met de nageboorte, en allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.”

Anderzijds is dat misschien ook wel te veel eer voor een omhooggevallen paaldanseres.

Zie maar.

Groet,

JanD

PS. Gaaf, die hoofddoek in jullie reclamecampagne! Dat herinnert er ons nog maar eens aan wie ons land destijds bevrijd hebben.

PS2. Ik zag jullie lid ‘Dhr. H. Laroes’ er nog niet tussen staan. Financiële problemen?

One thought on “Aan het Nationaal Comité 4 en 5 mei

 1. De 4e mei herinnert ons aan de genocide gepleegd door door de Nazi’s van vooral alle Joden.

  De 4e mei is in grotere betekenis ook belangrijk, omdat het ons eraan zou moeten herinneren dat er nog een andere grote Endlösung bezig is, door een groep gestoorden die bijkans nog kwaadaardiger is dan de Nazi’s: de Moslims.

  De teller van het aantal slachtoffers sinds het begin van de meest perverse en gestoorde geloof en ideologie, de islam, staat op zo’n paar honderd miljoen tot een half miljard Endlösung slachtoffers. Iedereen die niet-Moslim is, wordt door hen als doel beschouwd.

  Nu Syrië vrijwel geheel en Irak en daarmee het Midden-Oosten op Israel na vrijwel andersdenkenden’rein’ zijn gemaakt door moslims, ontvluchten de daders het plaats delict om onder vluchtelingen voorwendselen naar ons grondgebied te trekken om daar de Endlösung van ons te gaan doen plaatsvinden. Hierbij worden zij vrolijk geholpen door NGO’s zoals AzG, Amnesty, Stichting Vluchtelingen, Greenpeace, andere organisaties, personen die zich seksueel en praktisch beschikbaar stellen zoals Ans Boersma, en vele, vele anderen, zoals de bekende linkse partijen als GroenLinks, D66, PvdA, CU, VVD, CDA, SP, PvdD, en natuurlijk en vooral DENK, de vijfde colonne die een vaste plek in ons democratisch bestel heeft verkregen om van daaruit onze maatschappij en democratie om zeep te helpen zodat op termijn de Sharia kan worden ingevoerd als begin van onze vernietiging.

  Wij kunnen dat gevaar slechts afwenden en ons vizier naar die vijand richten als wij niet messen van deze moderne NSB’ers in onze rug gestoken krijgen. Moslims zijn de vijand maar die collaborateurs bijkans een nog grotere vijand want zij helpen die vijand ons te vernietigen.

  Hoewel velen zichzelf aanpraten dat dit vanzelf wel overgaat is het omgekeerde waar. Net als voor de WO-II waren er velen die dachten dat het wel zou overwaaien, om daarna met totale verbijstering de bezetting door de vijand in te gaan.

  Als wij ons willen kunnen verdedigen dan moeten moet de 21e eeuw NSB’ers onschadelijk worden gemaakt. Hierbij mag geen middel worden geschuwd. Het gaat immers om onze overleving, om het leven van onze kinderen en kleinkinderen. IS heeft goed laten zien welke dystopie ons te wachten staat. In feite wordt de hele wereld één vernietigingskamp waarin ieder wordt gedwongen tot bekering tot de islam of anders afslachting. Dat beeld van het Kalifaat is niet een uitzondering zoals vele, vooral de MSM, ons wil doen geloven. Het Kalifaat is precies wat de Koran hen voorschrijft en het feit dat dit eindelijk weer eens in de moderne tijd werd geïmplementeerd is omdat zeer veel Moslims dachten dat het Kalifaat was aangebroken en zij nu vrij waren te doen wat zij altijd al wilden en nu eindelijk ook konden, doen. Het was niet de uitzondering, het is het gedroomde doel van het overgrote deel van de Moslims, wat onderzoek telkens weer aantoont.

  Het moge duidelijk zijn dat Moslims onze dodelijk en eeuwige aartsvijand is. Altijd geweest en dit zal ook altijd zo blijven zolang er nog moslims op aarde rondlopen.

  Aangezien Moslims pas vrede zullen kennen als de gehele wereldbevolking bekeerd of vernietigd is, aangezien het overgrote deel van de Moslims dit hun heilig plicht en doel ziet, is het uitroeien van alle Moslims gerechtvaardigd. Wij zullen pas een einde van alle aanvallen op ons zien als de laatste Moslim is gedood. De lange bloedige islamitische geschiedenis toont dit aan en ook in de recente geschiedenis is het nog nooit gelukt Moslims te integreren. Altijd blijven zij zich afwenden van de nieuwe gekoloniseerde plek. Altijd blijven zij streven en strijden voor islamisatie. Altijd ontstaat er dood en verderf waar zij zich vestigen. Altijd destabiliseert de maatschappij waar zij komen, met als doel die rijp te maken voor de omwenteling, met welke middelen dan ook.

  Het is tijd voor vrede. Het is tijd voor die Endlösung der Muslimfrage. Alle Moslims moeten worden vernietigd zodat wij weer relatieve vrede kunnen ervaren.Een andere weg is er niet, dat toont de bloedige +1400 jaar islamitische geschiedenis wel aan.

  Het is vernietigen of vernietigd worden. Als er niet wordt gekozen, dan wordt er wel voor ons gekozen en die realisatie zullen velen pas hebben als zij het mes op de keel voelen. We kennen allemaal die lege angstige blik van de slachtoffers van ISIS die op het punt stonden onthoofd te worden.

  Vernietig alle Moslims en ervaar vrede. Laat hen leven en ervaar zelf onze vernietiging.

  Kies of er wordt voor je gekozen. Door Moslims.

Comments are closed.