Aan Herman Loonstein

Vaderdag 2019

Meneer Loonstein,

Dus ú, de in eigen kringetje gerespecteerde advocaat, bent één van die niet-medici die illegaal joodse jongetjes besnijdt.

Zo’n 2000 keer zette u de afgelopen 35 jaar het mes in het piemeltje van een klein ventje.

Even los van de algemene bezwaren die men kan hebben tegen het snijden in het lichaam van kinderen die zich niet kunnen verweren, het is illegaal. Voor het verrichten van dat soort handelingen is een medische opleiding en een BIG-registratie vereist.

Beide heeft u niet.

Maar ik wil het vooral hebben over uw antwoord op de vraag of de overheid uw illegale inbreuken op andermans lichamelijke integriteit toestaat.

“Daar komt geen overheid aan te pas. En dat is maar goed ook, want het is een religieuze gebeurtenis, waar de overheid niets mee te maken heeft.”

U zei het echt!

Weet u bijvoorbeeld welke ‘religieuze gebeurtenis’ moslims krijgen voorgeschreven in een hadith (Sahih Muslim 37:6665) om zichzelf het hellevuur te besparen?

Abu Musa heeft verteld dat Allahs boodschapper (vrede zij op hem) heeft gezegd: “Als de dag van de opstanding komt, zal Allah aan elke moslim een Jood of christen toewijzen en zeggen: ‘Dat is je redding van het hellevuur’”.

Kortom: of ze even een Jood of een christen willen omleggen, anders gaat dat sprookje van die 72 maagden niet door.

Over maagden gesproken: vrouwenbesnijdenis! Ook zo’n ‘religieuze gebeurtenis’.

Natuurlijk zit er een verschil tussen het snijden in een piemeltje of in een nek. Maar het principe is hetzelfde: wie dat soort door het geloof opgelegd bloedvergieten boven de wetten van de overheid plaatst, is ziek in zijn hoofd.

Dat geldt voor moslims én voor Joden.

Groet,

JanD

PS. Weet u wat ook voelt als een ‘religieuze gebeurtenis’?

UPDATE Aha, dat verklaart alles. Een echte dokter zou de piemeltjes nooit in zijn mond stoppen 🙂

Naar Buiten - Genieten

4 thoughts on “Aan Herman Loonstein

 1. Eeuwenlang hebben joden hun geloof en cultuur uitgeoefend zonder zonder noemenswaardig probleem door anderen daarmee lastig te vallen of te discrimineren.

  Weten we nog hoe wij hier zijn gekomen?

  Met gretigheid had Nieuwsuur niet alleen een onderwerp maar bovenal een setting gevonden om hun onderliggende jodenhaat vorm te kunnen geven. Na veel moeite had men een medisch ongeschoolde Jood gevonden die tegenover een medisch geschoolde moslim werd gezet. De één toch al een beetje bekend als vreemd, ook binnen de eigen gemeenschap, de ander werd als volledig redelijk geportretteerd. Moslim dus expliciet genocide geloof, maar toch uiterst redelijk geportretteerd.

  Toen kwamen de moslims. Een intolerant, discriminerend, crimineel en gewelddadig en bovenal achterlijk soort dat waar zij ook komt dood en verderf zaait. Al +1400 jaar. En nog. Op ELKE plek waar zij komen!

  Eigenschap van die moslims is dat waar zij komen onderlinge intolerantie en haat, in het bijzonder jodenhaat, enorm toeneemt, als beginstadium ter ontwrichting van de maatschappij zodat die rijp wordt gemaakt voor totale islamisatie.

  Dat ontwrichten lukt ze aardig, zoals wij dagelijks in het nieuws kunnen lezen. De jodenhaat ook, hoewel dat door de overwegend linkse MSM vakkundig onder de pet wordt gehouden of zelfs op extreem rechts wordt afgewenteld terwijl Joden massaal naar moslims wijzen als oorzaak. Joden, wijs geworden door wél van de geschiedenis te leren, verlaten ondertussen MASSAAL Europa. Dat staat in schril contrast met de VS, waar zij (vooralsnog) nog wel veilig zijn, omdat Amerikanen een stuk minder naïef zijn en het verschil tussen vriend en vijand kunnen zien. Wij laten dat moslim ongedierte eenvoudig onze grenzen passeren, om ze daarna met de staatsruif leeg te laten vreten, zich als ongedierte te laten vermenigvuldigen en ook ‘gezinshereniging’. Voor links verenigd dat veel genot bij elkaar, die jodenhaat en het leeg laten vreten van de staatsruif door ‘zielige’ derde wereld mensjes. Dat er een oorzakelijk verband is tussen hun minderwaardige cultuur, geloof, en DNA, dat is een stap te ver voor die zichzelf moreel hoogstaand achtende randdebielen. Je hoeft maar een blik te werpen op het gezicht van hun boegbeeld – Greta Thurnberg – om simpelweg te beseffen dat die groepering die een chromosoom teveel als meest hoogstaande beschouwt, onherroepelijk een klap van de Darwin molen zal gaan ervaren. Probleem is dat zij zonder schaamte de weldenkende rest hierin meesleurt, wat op zijn best zware ontwrichting tot gevolg zal hebben maar wat waarschijnlijker is, een ineenstorting van onze superieure maatschappij, cultuur, en welvaart tot gevolg zal hebben.

  Terug naar het tot voor kort niet bestaande probleem van besnijdenis door niet-medici, dat is nu inderdaad een probleem geworden. Met dank aan moslims omdat die dat vaak niet of slecht opgeleid doen zodat er steeds vaker slachtoffertjes van die slachters naar het ziekenhuis komen om daar op kosten van de burger, zorg te vragen. Iets wat bij Joden niet voorkomt en in ieder geval in Nederland in al die eeuwen ook nooit is voorgekomen.

  Natuurlijk behoren medische handelingen slechts door medici te worden uitgevoerd. Maar het is links Nederland en moslims toch maar weer gelukt om een eerder niet bestaand probleem (bij Joden) toch weer in de schoenen geschoven te krijgen als gevolg van achterlijk gedrag van moslims.

 2. Pure kind er mishandeling als het niet vak kundig door een chirurg gedaan wordt. En dan nog hebben kindjes in het begin last met plassen . Zoiets als zout in een open wond gooien.

Comments are closed.