Aan Henk Otten

Kerst

Meneer Otten,

U kreeg op de backseat van Thierry Baudet mandaat van de kiezers om ‘het partijkartel’ te doorbreken.

De eerste keer dat u het ‘het partijkartel’ echt lastig kan maken, bij het stemmen over een stikstofnoodwetje in de Eerste Kamer, bent u de eerste die ‘het partijkartel’ helpt.

U vraagt en krijgt er niets voor terug, behalve een kop koffie met premier Rutte en minister Hoekstra en daarna uw mediamomentje.

Premier Rutte verdedigde dat noodwetje, dat uitsluitend nodig is omdat ‘het partijkartel’ waanzinnige stikstofnormen hanteert, met het argument dat de bouw (en daarmee de economie) wordt vlotgetrokken. U verdedigt uw steun aan dat noodwetje, dat uitsluitend nodig is omdat ‘het partijkartel’ waanzinnige stikstofnormen hanteert, met het argument dat de bouw (en daarmee de economie) wordt vlotgetrokken.

We kunnen u natuurlijk prijzen vanwege het feit dat u de bouw en (en daarmee de economie) heeft vlotgetrokken.

We kunnen u prijzen omdat u er niets anders voor terug wilde dan een kopje koffie met de premier en de minister en een mediamomentje.

Het is inderdaad een stukkie minder theatraal dan hoe Thierry Baudet het aanpakte. Die zei dat zijn senatoren dat noodwetje best wilden steunen, maar vroeg er in ruil voor terug dat het kabinet zo ongeveer het verkiezingsprogramma van FvD zou overnemen. Dat slaat ook nergens op.

Maar ik heb wel een vraag aan u.

Hoe voelt het nou om een verrader van de kiezer te zijn?

Groet,

JanD

Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

13 thoughts on “Aan Henk Otten

 1. De ware aap is uit de mouw gekropen. En deze aap is kaal, dik, een dief en een achterbakse rat die het volk verraad voor het pluche.

  Mocht Otten nog een beetje het voordeel van de twijfel hebben gehad bij sommigen onder de veronderstelling van ‘waar er twee vechten hebben er twee schuld’ is die – overigens meestal foutieve veronderstelling – nu geheel verdwenen. Het gaat Henk Otten niet om iets te bereiken, immers hiermee bereikte hij niks, maar om de macht. En zonder twijfel het geld en de status die daarbij komt.

  Daarom: maak Otten penningmeester van de VVD. Twee strontvliegen in één klap!

 2. Deze backstabber doet alles voor aandacht en geld.
  Toppunt van egovergeiling is de naam van zijn beweging naar zichzelf te noemen.
  How low can you go.

 3. Et voila, Rutte heeft zijn useful idiot gevonden. Otten mag zondag bij zijn gappie Harrie Mens zijn zegje doen en Baudet nog wat natrappen. En u, de kiezer, bent wederom in uw endeldarm geroerd. Het kartel, het cordon sanitaire, de lange vingers van ‘Brussel’, de vijfde colonne der media, de plakkerige tentakels van Soros, de beruchte achterkamertjes en quid pro quo politiek. Alles maar dan ook alles om het domme klootjesvolk in het gareel te houden. Hoe snoeren we de vox populi de mond? Tante Annie uit Schubbekutteveen mag tenslotte in 2021 niet teveel rechts stemmen per ongeluk. Laat dat maar aan onze onvolprezen staatsmedia over. Was het niet Otten himself die dankzij het nrc zijn rode loper kreeg uitgerold? Hoe zorgen we er ‘met zijn allen’ voor dat Baudet niet te groot wordt? Oke, dit keer geen Volkert. Dat pakte de vorige keer niet zo goed uit. Een showproces a la Wilders? Nee, doe het sneaky en doortrapt. Hardcore bashen en het plebs blijven indoctrineren met fake news. Blijven betuttelen en pamperen. Daar hebben we tenslotte ‘d’r verkeskop oes Heële’ voor. Ooh Rutte, de meest linkse leider der VVD ooit. Geen schim van helden als Wiegel en Bolkestein. De VVD is niet meer dan een centrumpartij geworden, een kruising tussen CDA en D66. Sociaal liberaal democratisch. Alsof we daar al niet genoeg ellende van hebben. Van MH17 tot ramadan kareem en van no new taxes tot fuck de boeren. Rutte in een notendop. Oja, het ging over Otten. hem zal ongetwijfeld een zitje bij de VVD in het vooruitzicht zijn gesteld in 2021. Tevens de paradox omtrent Rutte, wat is het alternatief? Wilt u wakker worden met een trojka Asscher/Jetten/Klaver aan het roer? The horror.. In het land der blinden is eenoog koning.

 4. deze dikke kerstdrol doet alles om maar aandacht te krijgen,weer zo een verrader,hij neemt wraak op Baudet,zijn ego is torenhoog,nu werkt hij ook smaen met herr Flick alias Ruttemekutte!dat die dikkerd nog kan slapen,hij moet zich dood schamen en ja,alweer kiezersbedrog maar he,soort zoekt soort he,hij past helemaal in het plaatje van dit loserskabinet,allemaal landverraders!

 5. Vroeger werden deze mensen met pek en veren de straat op gegooid. Henk Otten is gewoon een NSB’er

 6. Ik heb mijn verhaal al eerder op Twitter gezet over deze landverrader ,kots misselijk word je toch van dit soort mens,we hebben al een heel kabinet vol er van,ik noem het de EU ziekte,net als alle andere ziektes zoals kanker,dat moet vernietigd worden,en Frans Timmermans zijn geestesziekte ook,die man is zwaar gestoord.!!
  Weg met al dat tuig en kappen met de EU .

 7. Henk Otten is gewoon een vieze dikke pad, die met zijn roltong vliegen probeert af te vangen, hij stelt infeite helemaal niets voor, maar blaast zijn vadsige lijf nog eens extra op om indruk te maken!
  Hij heeft nu nog het geluk om te kunnen teren op het FvD succes, bij nieuwe partijen liften nou eenmaal altijd van die parasieten mee, die voortijdig moeten afhaken.
  Dat gold dus ook voor die paddenkop van een Henk Otten, die niet eens kan springen, daar waar nodig, die niet kan zwemmen, behalve dan in corrupt geld en die nu mogelijk nog even zijn gif wil afscheiden naar het FvD toe, want deze veelvraat is onverzadigbaar en gewoon enorm vies!
  Bij de volgende 1e kamer verkiezing is zijn poel van verderf echt wel opgedroogd en in de 2e kamer kan hij nooit de gevraagde sprong maken, maar een vieze pad wordt dan ook nooit een kikker.
  Kwaken kan hij niet, springen kan hij niet, zwemmen kan hij niet, maar wat kan hij dan wel?
  Nou hij kan net doen of dat hij zeer belangrijk is, dus hij ging mee in dat torentje waar onze beroeps aal Rutte rond kronkelt, om hem te redden uit zijn hachelijke situatie en dat uiterst politiek correct, zo slaat zijn roltong twee vliegen in ene klap!
  We weten nu ook gelijk waar paddenkop Otte voor staat, lekker vliegen afvangen voor veel geld, niet bepaald een politicus die ik ooit zal stemmen!

 8. Ja, “heren” aan al dat gescheld hebben we niet zoveel en verlaag je je alleen maar. Deze man heeft zichzelf getekend en daarmee datgene bevestigd waarmede hij de partij FVD heeft moeten verlaten. De intelligentsia heeft dit direct door en het zegt genoeg.

Comments are closed.