Aan Hans Spekman MET UPDATE

Beste meneer Spekman,

Wat een lef!

En ik zeg dat zonder enig cynisme.

Wat een lef om alle Nederlanders de kans te geven om voor twee euro een maandje lid te worden van de Partij van de Arbeid om mee te kunnen stemmen over de nieuwe lijsttrekker. Dat heeft u als partijvoorzitter toch maar mooi voor elkaar gekregen.

Het betekent namelijk dat iedereen die klaagt over de autistische technocraat Diederik Samsom of de glibberige paling Lodewijk Asscher de kans krijgt om die twee het lijsttrekkerschap te ontnemen. Jacques Monasch hoeft alleen maar een stuk of 50.000 mensen bereid te vinden een formulier in te vullen en twee euro te betalen en het is over en uit met de twee grootste veroorzakers van de vrije val van de Partij van de Arbeid (van 38 zetels in 2012, naar 9 in de peilingen nu).

Ik heb nog wel een vraagje.

Kan ik, tenslotte oud-lid van de partij, me ook nog aanmelden als lid én als kandidaat-lijsttrekker? En dat ik dan mijn gabber Bart Nijman van Geenstijl vraag om mij even een kontje te geven op zijn site, met al zijn vrijwilligers? (Vooropgesteld dat ie gelooft dat ik het niet uit ijdelheid doe, maar omdat ik echt het beste met de mensen in het land voor heb, want dat is sinds Geenpeil wel een dingetje daar, geloof ik)

En als ik het kan, kan Dries Roelvink het dan ook?

Ik ben benieuwd!

Groet,

JanD

UPDATE Hans Spekman heeft gereageerd. Dries en ik hebben pech