Aan GroenLinks-wethouder Jorrit Nuijens

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Beste Jorrit,

That escalated quickly.

Zo ben je een alleen lokaal bekend gemeenteraadslid voor GroenLinks in Amsterdam.

Zo ben je een GroenLinks-wethouder uit Diemen die vlak na zijn aantreden de landelijke pers haalt als hij zijn excuses aan VVD en CDA moet aanbieden omdat hij die partijen ‘fascistoïde’ heeft genoemd toen ze nieuwkomers die niet aan hun inburgeringsplicht voldoen hun stemrecht wilden ontnemen.

Zo ben je die GroenLinks-wethouder uit Diemen die op Twitter bekend staat als een irritant zuigertje dat zijn temperament maar niet onder controle krijgt en bijvoorbeeld deze week het Amsterdamse ChristenUnie-raadslid Don Ceder (kind van een Surinaamse vader en Ghanese moeder) ‘white privilige’ verwijt.

En zo ben je de GroenLinks-wethouder uit Diemen die heel Nederland leert kennen als Telegraaf-verslaggever Mike Muller filmt hoe je je verzet tegen je arrestatie wegens overlast op een terras. En hoe je je neerbuigend gedraagt tegenover de agenten die gewoon hun werk doen als ze een doorgesnoven kneus willen arresteren.

Het zijn zes ontluisterende minuten, voor jou én voor de partij die jou op het schild gehesen heeft in eerst Amsterdam en later Diemen en die toch al in razend tempo glans aan het verliezen is.

Tot zover vond ik het als ‘chroniqueur van de gekte’ vooral smullen.

Maar toen las ik dat je op het politiebureau nóg niet klaar was met je wanstaltige gedrag.

Ik ben vroeger voetbalscheidsrechter geweest én ik ben goed opgevoed door mijn ouders, dus ik weet wat het laagste van het laagste is dat een mens kan doen: een ander in zijn gezicht spuwen.

En dat deed jij dus op het bureau.

Bij een agent.

Ik hoor het mijn moedertje nog zeggen, ergens in de jaren ’70, toen ze getuige was geweest van zo’n spuugincident. “Iemand in zijn gezicht spuwen, dat dóe je gewoon niet. Wálgelijk. Het smerigste van het smerigste. Bah, bah, bah!”

En dat was dus vóór we überhaupt hadden gehoord van het hiv-virus.

Dus hoe ze nú over jou zou oordelen, laat zich raden.

Als ik de agent in kwestie was, zou ze me, ondanks het verwaarloosbare risico op overdracht, ongetwijfeld sméken om voor de zekerheid een hiv-test te doen.

Gelukkig ben ik die agent niet.

Want ik denk dat je dan de eerste maanden je eten via een infuus toegediend zou krijgen en ik de Rijksrecherche op mijn dak zou krijgen voor het neerhoeken van een GroenLinks-wethouder uit Diemen.

Vuile, vieze, smerige ransaap dat je d’r bent.

Groet,

JanD

UPDATE GHB? LOL! En twéé bespuugde agenten. Toe maar… Overigens, voor de kneuzen die niet goed kunnen lezen: ik zeg hierboven nergens iets over homoseksualiteit. Dat is ‘invulling’. Waar ik wel wat over zeg, staat er duidelijk)

UPDATE 2: Hoppa. Aan de wachtgeldtiet!

UPDATE 3: Jaartje werk, twee jaar wachtgeld.

20 thoughts on “Aan GroenLinks-wethouder Jorrit Nuijens

 1. ik geloof steeds meer in het nut van reservaten; op Rottumerplaat, dat langzaam in zee zakt
  Ongelofelijk dit soort ongedierte. Jij bent nog soepel, JanD. Ik had hem voor minimaal 11 maanden de Intensive Care ingemept. Dan kan ik hem soms bezoeken om op de slangetjes te gaan staan

 2. GL-ers zijn ziek. Dat zie je nu. Uberdeugers, zonder normaal gedrag. Allemaal in Amsterdam. Het zakt weg. Laten we deze naam veeeele malen herhalen in mrt 2021. Eigenlijk vanaf nu. Duyvendak- veroordeelde crimineel, Halsema-alsnog kinderen van zwarte school naar wit, Zihni, Nu Nuijens. Achterban is Antifa, AFA, Occupuy, We are here, RAFF. Geen grenzen, God noch gebod, geen fatsoen, etc. En dat wil de wereld verbeteren??? en geen 0,00007 procent? Ont.luis. te.rend. Gelukkig maar

 3. Hadden ze dit maar als filmpje voor de Europese verkiezingen vertoont. In plaats van dat Herman Brusselmans ding. Dan had GL inclusief de andere linkse partijen gigantisch verlies geleden.dit is toch waar ze voor staan. Doorgenomen nog denken hun zin door te drijven….

  Wellicht verdwijnt hij voor het eind van deze maand van het partij toneel.

 4. En weer zakt er iemand van de Groene Khmer door het ijs.

  Simpelweg omdat de dagelijkse praktijk waar je geconfronteerd wordt met de echte buitenwereld ipv leven in de groene bubble, nu eenmaal niet de vermeende groene ‘privilege’ oplevert.

  Wat die Groene Khmer kenmerkt is de idee-fixe waarin zij zichzelf beter wanen dan anderen welke hun opvattingen niet delen. Of beter: zij achten die anderen minder. Minderwaardig zelfs. Daarom vinden zij dat zij meer rechten (behoren te) hebben. Klinkt bekend van een bepaald verhaaltje, niet?

  Onze jeugd wordt tegenwoordig opgevoed met de idee dat zij heel bijzonder zijn, een bijzondere generatie zijn, en dat zij de wereld beter (kunnen) gaan maken. Als je met dit idee opgroeit en je er op een gegeven moment achter komt dat dit niet geheel met de werkelijkheid strookt dan wordt het toenemend moeilijk om aan die verwachtingen te voldoen en om dat toneelstukje van ‘ik/wij zijn beter’ te handhaven.

  Niet verwonderlijk komt dit door een diep minderwaardigheidsgevoel van deze mensen dat gecompenseerd wordt door een superioriteitsgedrag dat indien duurzaam volgehouden beklijft tot superioriteitsgevoel. Het anderen met andere opvattingen demoniseren komt voort uit de behoefte om de (vermeende) eigen minderwaardigheid te camoufleren en compenseren. Als je zelf niet goed genoeg bent dan maar de ander nog minder maken door hen naar beneden te trappen. Kortom, narcisme dus. Vaak zelfs agressief narcisme, zoals deze volledig GroenLinkse malloot die dacht dat hij meer rechten had dan andere burgers.

  Eén ding moet ik de politie waarschijnlijk kwalijk nemen. Dat hij de riem uit zijn broek moest nemen en de veters uit zijn schoenen. Want zo’n nachtje reality-check levert voor de gevallen narcist opmerkelijk vaak de onontkoombare conclusie dat hij er maar beter uit kan stappen, omdat hij niet meer de fantasie kan handhaven dat hij geweldig is en de rest achterlijk, maar dat de wereld beter af is zonder zijn belachelijke aanwezigheid. Hij weet dat hem spot en vernedering te wachten staat ipv applaus. En de wereld is inderdaad beter af zonder dit soort crapulen.

  Nu nog een gesprekje met de fractievoorzitter van GroenLinks in Diemen. We weten allemaal dat die vrijwel altijd een mes in de rug planten waarna lauwerende en zalvende woorden in de pers worden verspreid om de broedermoord te verdoezelen. Want als links wél ergens goed in is, dan is het in lange messen.

  Alles voor de utopie.

 5. @rw: HIV test is wel nodig, de dader is een cocaïne gebruiker en valt onder een risicogroep.
  Als agent ga je dan een rare tijd tegemoet, je moet de eerste maanden veiligheidshalve beschermde gemeenschap met je partner beoefenen, en uitkijken met op de mond zoenen of je kind een kus geven, er wordt een behoorlijke dosis intimiteit ontnomen met daarbij nog de martelende onzekerheid wat de uitslag zou zijn. Ook met je werk, omgang met collega’s, ga je dat merken, sommigen gaan maanden de ziektewet in door de genoemde gevolgen.

  Dus zo homofoob is dat niet, maar beste RW je kan het altijd testen door een drugsverslaafde te vragen je even in het gezicht te spuwen.

 6. Het hoort niet in de krant of op de media om grof te schelden en te verdoemen als een ander een behoorlijke fout maakt, waarvan hij vroeg of laat spijt kan krijgen. Wel publiceren van overdreven reacties leidt tot opstoken en dan komen er nog meer beledigingen. In de Bijbel staat de wens om kinderen tegen een muur te verpletteren en daar is spugen niks bij. Denk dan eens aan kinderen van nazibeulen die in de voetsporen van hun vaders willen treden.
  Er overkomt mij ook allerlei laster en de Justitie te Amsterdam wil, tegen de wet in, niet optreden. Zodat er nog meer laster komt. We zijn vaak lomp. Zie hoe in de Kalverstraat sommigen heen en weer zwalken alsof ze dronken zijn. Om medemensen te ontwijken die dwars door hen heen willen lopen, en dat zelfs kinderen.

 7. Misschien denken sommigen dat dit een bijzonder geval is, maar helaas is deze manier van denken en handelen niet heel ongewoon binnen GroenLinks.

  De partij die voort is gekomen uit radicalen, pasifisten, socialisten, communisten, christenen, anarchisten en pedofilie verheerlijkers heeft zich als een cameleon gecamoufleerd door Groen in de naam te verwerken, maar dat is net zoiets als de islam vredelievend noemen of negers betrouwbare harde werkers te noemen. We weten wel beter.

  GroenLinks is een extremistische, gewelddadige, ondemocratische, dogmatische partij wiens achterban geheel van realiteitsbesef is gespeend. Een gevaarlijke mix van dromers die vinden dat diegenen die het niet met ze eens is geen stemrecht behoren te hebben en eigenlijk ook geen recht van leven meer hebben in dit land. Zij en niemand anders behoren het land in te richten en iedereen die het met ze oneens is dient maar weg te gaan.

  Meerdere malen hebben leden of aanhangers terroristische aanslagen gepleegd. Ook wordt geweld ten aanzien van tegenstanders verheerlijkt en in de praktijk door hun fascistoïde knokploegen die zich AFA of Anti Fascistische Aktie noemt, uitgevoerd, met stilzwijgende goedkeuring van GroenLinks. Natuurlijk veroordelen zij naar buiten toe professioneel elke vorm van geweld, wat slechts de kwaadaardigheid en gevaar van deze partij bevestigd.

  GroenLinks is een gevaar voor onze democratie en in feite een criminele organisatie.

 8. Vanmorgen op Radio 1 een interview met een verslaggever over “waarom deze gebeurtenis op de voorpagina moest”. Vrij snel werd een vergelijk getrokken met “de brievenbuspisser” van PVV waarbij zoals altijd feit met fictie wordt vergeleken. Brievenbuspisser werd gebruikt als dreigement tegenover een vrouw die haar hond systematisch bij deze man liet poepen maar is zo vaak en langdurig herhaald dat heel veel mensen denken dat urineren in een brievenbus ook daadwerkelijk is gebeurd. Mijn walging naar de staatsomroep wordt met de dag sterker.

 9. Het gedachtengoed van GroenLinks draagt bij aan chronische hersenverweking. Ik hoop dat Jorrit og één van zijn politieke vriendjes en/of vriendinnetjes mij een keer in mijn gezich spuugt. In dat geval kan betrokkene rekenen op een geheel gratis en geëmancipeerd pak ransel, waarna men voor zeer lange tijd aan bed gekluisterd is.

 10. Groen (s)links de zeverende zeurende partij die iedereen de maat neemt die niet in hun straatje denkbeelden past. Wat een waardeloze loserspartij. Links lullen en rechts zakkenvullen. Heil het klimaat maar niet voor mij. Denk aan Hr Klaver die onlangs zijn slecht geïsoleerde huis met houtkachel verkocht en op vragen van scholieren of hij een electrische auto reed, antwoordde, dat die stap voor hem (nog) te ver was.

 11. Jan wederom geweldig briefje en iedereen die nu jankt moet zich eens bedenken wat ze zelf bij FVD en bij de PVV doen, nu is de partij die altijd het hoogste en het lelijkste woord hebben aan de beurt. Het is een partij vol met verknipte en enge mensen naar mijn idee.

 12. Wilders had weer eens gelijk toen hij zei: “Nederland wordt geregeerd door waanzinnigen!” En de Mother of Madness is de Linksche Kerk (GL, SP, PvdA, D’66, CU)

 13. Niet geheel toevallig is die Jorrit Nuijens een pisnicht.

  De combinatie van homo en GroenLinks maakt dat hij geheel los van de gezonde werkelijkheid staat en oprecht denkt dat hij wel eventjes als een gecastreerd haantje de baas kan spelen.

  Even leuk is het als zo’n freak-of-nature een fysieke reality-check krijgt. Als een kip die net hard door de haan is genomen en eventjes de veren opschudt komt hij de volgende ochtend met de boodschap: ‘..zal ik rust nemen om op de gebeurtenissen te kunnen reflecteren’.

  Hij bedoelt dat na de cognitieve dissonantie na toegebrachte pijnprikkels teneinde het subject tot gewenst gedrag te bewegen hem tot reflexie dwingt.

  Nou succes flikker! Makkelijker kunnen we het niet maken, maar met jou wel leuker. Blijf daarom vooral weerstand bieden! 😅😂🤣💪

 14. Bij Artis tussen de Lama’s lijkt mij de oplossing maar eerst voor de rechter!

 15. Verbaast me helemaal niks van die fascistoide groene deugnazis van groenlinks die altijd anderen de maat nemen met opgeheven vingertje en spruitjeslucht want o o o wat zijn we slecht maar ondertussen zijn het zelf de goorste kakkerlakken. Ons land gaat kapot door de linkse ratten die vergif strooien en spugen in het gezicht van de autochtone nederlander, alles maar om te deugen.

  Ze rijden in stinkdiesel mercedessen, plegen moorden (oa Pim Fortuin die is vermoord door Ad Melkert van de PVDA), ze zijn compleet gestoord (Rutger Groot Wassink, Tara Singh Varma) en ook aanslagen van RAF en RaRa zijn niet van de lucht en dat komt allemaal voort uit deze boevenbende.

  En ondertussen wel naar de gewone burger wijzen met het vingertje. Je mag geen terrasverwarmer meer, niet meer in een SUV rijden, niet meer met een paar borreltjes achter het stuur, nergens meer roken, en je mag ook niks meer zeggen over die gore vieze buitenlanders, want dan ben je een racist.

  Ik heb zo een haat aan links dat ik hoop dat ze gruwelijk creperen een een vreselijke ziekte. We zouden ze als insecten moeten verpulveren en uitroeien met insecticide. Maar dan niet het soort waar ze gelijk dood aan gaan, liever eerst nog wat pootjes uittrekken en dan langzaam en pijnlijk laten creperen net zoals zij nu doen met on ze bejaarden die de hele dag in luiers worden vernederd dankzij GroenLinks zij mogen helemaal niks meer omdat er woonruimte moet worden vrijgemaakt voor buitenlanders die allemaal gratis uitkering krijgen en miele en tonnen subsidies. Ik zie ze hier allemaal rijden in de stad in dikke autos drie keer raden waar dat vandaan komt: Criminaliteit en in de schoot geworpen omdat ze zogenaamd zielig zijn voor de trutjes van GroenLinks.

Comments are closed.