Aan Gordon Heuckeroth

mooi & gezond algemeen

Beste Gordon,

Ik kreeg ineens de ware toedracht te horen van je ongeluk 2 jaar geleden. Vorige week nog op het eiland geweest en daar wist( naar ik nu weet) bijna iedereen van de laffe daad die was uitgehaald door een inwoner van Blaricum(dus geen wandelaar) een artiest uit Het Gooi die straalbezopen en doorgesnoven overstak toen er net een oud vrouwtje met 50 kilometer per uur aan kwam rijden. Die artiest schijnt een bevriende AD-journalist te hebben gebeld om het snel in de krant te krijgen en te hebben gezegd dat ie voor dood was achter gelaten. Wat een bizar verhaal vooral omdat er dus een AD-journalist bij betrokken is geweest. Ik word er verdrietig van dat mensen zo in elkaar steken!

Dikke knuf.

JanD

PS. Steek jij je centen maar in eh… waspoeder.

Solden

7 thoughts on “Aan Gordon Heuckeroth

 1. Goedemorgen Jan,

  Onder andere jouw briefjes zorgen ervoor dat ik bevestigd word in mijn gelijk dat er wereldwijd toch aardig wat vreemde snuiters rondlopen. Zo raak, vrijwel altijd, jouw mening! Vandaag echter dacht ik na het lezen van je stukkie “zondagwerk is niet sterk”…
  Ik kan het niet laten om op gelegen momenten met spreekwoorden, gezegden en citaten mijn mening of gevoel te duiden. Heb ik van mijn moeder (zaliger). Bevatten vrijwel altijd waarheden als een koe. Valt niks aan af te dingen. Kleindochter van 3,5 strooit er ook al enkele rond. Zo de ouden zongen…(Zij het dat het kleine meisje dit meestal nog te onpas doet haha).

  Ik kijk al,weer uit naar je volgende briefjes Jan.
  Alle goeds gewenst van
  Anneke (een ongelovige, 67 sinds vandaag en voorlopig is het zingen van deze oude nog geen verleden tijd!)

 2. Beste Jan, jij schrijft het in een Briefje en dan moet het waar zijn. Ook een goedemorgen en zit ik netjes gewassen aan de koffie met wederom een nieuw briefje, te genieten van het aroma. ’t Is zo weer voorbij denk ik dan, dat aroma en wat een nichtenstreek is dat geweest.
  Maar aan de verkeerde kant, het is weer komkommertijd, ergo de bijna dood verhalen van bn’ers zullen ook wel weer losbranden in de media.
  Weet je wat, ik ga het briefje nog een keer lezen, want er hangt nog genoeg aroma om me heen.

 3. Beste Jan. Ik ‘Voelde’ eveneens dat zijn verhaal niet klopte en heb G. dat geschreven en laten weten hoe het wel in elkaar zat. Ik werd onmiddellijk verwijderd met de mededeling dat hij niet gediend was van dergelijke onzin. Ik ken het eiland als mijn broekzak. Er gaat overigens nog een andere versie de ronde. Ook niet zo fraai…

 4. @Jan: Is het misschien een goed idee om dit soort totaal onbelangrijke pershoeren m/v links te laten liggen ?
  Verlaag je toch niet tot dit soort gezeik. Met betrekking tot dit soort pershoeren m/v……
  Misschien is het een idee om “Het briefje van Jan één maal per week te laten verschijnen ? Met commentaar op iemand die er écht toe doet ?
  Zeg nu zelf….. Gordon….. Och arme….. zijn voorouders stonden op de markt en zelfs daar is deze kwal te dom voor……
  Zo maar een idee hoor…..

 5. Mooi stuk weer Jan. Die bezorgdheid die toen door je moeder werd geuit in je jeugd; ga je later ook doen. Daar blijkt dus weer uit dat alles genetisch bepaald is; zelfs het gedrag.
  En dat van Gordon snap ik niet. Heeft hij helemaal niet nodig, die onzinverhalen. Kennelijk zijn het de “bijwerkingen” die het doen.

 6. Aan Jan, begrijpelijk dat je dit even kwijt moest, je bent ook maar een mens(?), maar wij zouden liever zien dat het over inhoudelijk relevantere zaken blijft gaan, dit soort losers krijgt al voldoende aandacht.

 7. En ik besef dat ik, volkomen onbedoeld een veeg uit de pan geef aan hardwerkende marktkooplui.
  Sorry….

Comments are closed.