Aan Geert Wilders

Beautyweken

Beste meneer Wilders,

Vandaag horen we of het Gerechtshof de zaak tegen u vanwege uw vraag aan uw kiezers of ze meer of minder Marokkanen willen verder gaat behandelen.

We weten dat de politiebureaus, die doorgaans letterlijk en figuurlijk slechts zeer beperkt open staan voor het doen van aangifte, destijds extra openingsuren hadden om mensen de gelegenheid te geven aangifte tegen u te doen.

We weten dat er op die bureaus voorbedrukte aangifteformulieren klaar lagen, waarop uiteindelijk 6474 mensen, aangejaagd door burgemeesters, de politietop (!)moskeebestuurders en de onvermijdelijke BN’ers, bij het kruisje kwamen tekenen.

We weten dat een ambtenaar de toenmalige VVD-minister van Justitie Ivo Opstelten tegen diens naaste medewerker (daar is-ie weer: secretaris-generaal Joris Demmink) heeft horen zeggen dat u vervolgd moest worden, “want die loopt ons te veel voor de voeten”.

We weten dat het ministerie van Justitie tot op de dag van vandaag documenten over deze zaak achterhoudt.

We weten dat VVD-minister Ivo Opstelten en de toenmalige hoogste baas van het Openbaar Ministerie Herman Bolhaar tijdens getuigenverhoren acuut geheugenverlies veinsden.

We weten uit een uitspraak van persofficier van Justitie Alexandra Oswald van 8 oktober 2014 dat VVD-minister Ivo Opstelten bij het getuigenverhoor, het Openbaar Ministerie bij de behandeling van de strafzaak tegen u én de huidige CDA-minister van Veiligheid en Justitie Ferd Grapperhaus tegen de Tweede Kamer liegen als ze zeggen dat voor 25 september 2014 al besloten was om u voor de rechter te slepen.

Die data zijn belangrijk, omdat de partijen die tegen u samenspannen steeds zeggen dat VVD-minister Ivo Opstelten (de marionet van uw politieke tegenstander Mark Rutte) zich pas bemoeide met de zaak nádat de vervolgingsbeslissing was genomen, terwijl die beslissing volgens Alexandra Oswald dus weken later pas werd genomen.

Ieder weldenkend mens (die door eventuele antipathieën jegens u heen kijkt), voelt aan zijn water dat dit proces tegen u een politiek proces is en dat er tijdens de rechtszaak werd en ook nu nog wordt gelogen alsof het gedrukt staat.

Ieder Gerechtshof dat de rechtsstaat serieus neemt, zou dus vandaag het Openbaar Ministerie met een spreekwoordelijke schop onder de kont het bos in moeten sturen en zorgen dat dit politieke proces tegen u vandaag eindigt.

Maar we weten wel beter.

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (via Back me) en door incidentele giften (via Bunq me). Waarvoor dank namens mevrouw Dijkgraaf!

UPDATE RECHTSSTAAT IS FAILLIET

18 thoughts on “Aan Geert Wilders

 1. Zo blij dat je dit doet.

  Goed om het zo helder en scherp samengevat op papier te hebben.

  Zoals deze man wordt dwarsgezeten door de leidende “beschaving” van Nederland is te minderwaardig voor woorden.

  Ik mag hopen dat ieder van deze figuren letterlijk voor een periode gaat meemaken waar deze man elke dag mee te maken heeft.

 2. Dit proces, maar ook zovele andere zaken van ‘onze’ overheid die het daglicht niet kunnen verdragen, tonen aan dat wij allang niet meer in een rechtstaat leven. Eerder een dictatuur versluierd met democratische instituten en verkiezingen.

  Recht is er alleen voor hen die bij de gevestigde orde horen en meedansen op het orkest van de macht.

  Eens in de zoveel tijd is een revolutie reinigend. Letterlijk de rotte koppen laten rollen van hen die ons zo lang bespelen alsof wij speelgoed zijn. In stukken hakken en aan de honden en varkens voeren.

  Kan tegelijkertijd die islamitische vijfde colonne die als een kankergezwel onze samenleving van binnenuit opvreet eindelijk ook elimineren!

 3. Opper-Rat Rutte die met zn afschuwelijk vieze glimlach sneerde: het Nederlandse publiek heeft ons gekozen.. Nou Rat Rutte wij weten inmiddels beter.
  Voer de stemplicht maar ns in dan zien we wie er gekozen is. Referendum zou NU de verhoudingen weergeven en U Pinokkio heel snel snel weg sturen. Kunt U fijn bij Merkel op schoot uithuilen..

 4. Jan Dijkgraaf jij bent voor mij de rebel die mij het leven mooier maakt door de briefjes van Jan en uiteraard ben ik lid van de club

 5. Deze regering net als vele vorige, noemen zich beëindigde kabinetten op democratische wortels geschoeid. Maar sluiten ondertussen wel een ondemocratisch verbond om een sanitaire cordon te bewerkstelligen, door een hun niet gewenste oppositie uit te sluiten.
  In de volksmond is dat politieke verlakkerij en puur rasisme van een democratisch gekozen volkspartij.
  Dit is schandelijk gedrag van politieke angsthazen en onbenullen.
  Doet mij weer aan de zielige tijd denken van de moorden, op van Oldenbarnevelt en gebroeders de Wit welke ook via een zgn radicaal verbond uit de weg geruimd werden.
  Er is blijkt nog weinig veranderd.

 6. maar het proces gaat gewoon door….
  de rechtbank heeft de originele papieren, dus ongecensureerd, opgevraagd en afhankelijk van wat daarin staat zou het doorgaan of niet
  Maar niemand anders mag die papieren inzien…dus ook de rechtbank kan ons van alles op de mouw spelden om de zaak toch maar door te laten gaan…

  en dus gaan dat belastinggeld & tijd-verslindende spektakel gewoon door…laat ze dan nooit meer klagen dat de rechtbank het zo druk heeft
  arme man, stelt een vraag en wordt daarom vervolgd…hij zegt niets anders dan wat een heel groot deel van de bevolking denkt en zegt…een toenemend aantal mensen want de overlast wordt steeds groter dus steeds meer mensen die er overlast van hebben

 7. Wie geloofd nog in de (R)overheid (Regering en rechtelijke macht)? Het is een leugenachtige corrupte graaiende bende ! Het word nu wel echt tijd voor een volksopstand (Revolutie) zodat die bende met pek en veren het land uit moeten vluchten! De dames en heren van het gezag zijn niet meer dan grote criminelen!

 8. Jan, eigenlijk verdient dit briefje van Jan een publicatie, in alle Nederlandse kranten.
  Er is hier geen woord Spaans aan en de bittere waarheid is wel dat we nu al voor jaren opgescheept zitten met uiterst gluiperige lieden, die de naam politici niet eens verdienen, het zijn malafide equilibristen, geen volksvertegenwoordigers, maar lakeien van Brussel!
  Ze zitten daar helemaal niet in ons belang, deze hele farce tegen Geert Wilders, is duidelijk geregisseerd, met als doelstelling om het EU kritische geluid van de PVV uit te schakelen.
  Het is gedaan om de kiezers murw te maken en om ze in de tredmolen mee te laten lopen, om eenvoudig EU resolutie 1743 van kracht te kunnen laten worden, om ons te knechten!
  Het is pseudo rechts en links die dit land regelrecht naar de verdommenis leiden, de VVD wilde zelfs gaan regeren met Groen Links, maar plaatste de tweede partij van Nederland in een cordon sanitaire, het kabinet Rutte III is een grote leugen!
  Zelfs in de brief aan Tjeenk Willink als informateur kon Rutte het niet laten om te liegen, hij kaartte daarin ook nog eens het weglopen van Geert Wilders uit Rutte 1 aan, iets wat Hans Hillen (CDA) al geruime tijd geleden heeft ontzenuwd!
  Ik walg van dergelijke praktijken, men heeft van deze meer of minder vraagstelling een politiek proces willen maken, Nederland is tot een bananenrepubliek verworden met dergelijke walgelijke politici, die mogen van mij aan de hoogste boom!
  Tijd voor een rehabilitatie van Geert Wilders, weg met dat Wildersproces, zet Opstelten en Rutte en al dat andere gespuis maar eens voor een tribunaal!
  Het zal wel weer niet gebeuren, maar ik ben blij dat dit boven tafel is gekomen.
  Jan, helemaal eens met wat jij hier hebt weergegeven!

 9. Het smoelwerk van Nederland dat vertegenwoordigt wordt door ministeries die gekozen en bezet door verraders, alle goede Nederlandse burgers als ongehoorzame kleuters in een hoek zetten. Met dit proces verliest Nederland tevens haar goede opgebouwde kredieten in het buitenland, want de stempel bananenrepubliek staat zo op het voorhoofd te lezen.

 10. ik begrijp het allemaal niet meer.
  Die vent geert is gewoon een fascist.
  zet bevolkingsgroepen tegen mekaar.
  Komt nooit met een echte oplossing aan.
  ik hoop echt dat hij veroordeeld word.
  die uitspraken kunnen echt niet!

 11. Je hebt volkomen gelijk Jan. Onze bevolking wordt aan alle kanten genaaid, bedrogen en bestolen. En Wilders helemaal. Net als Thierry Baudet. Maar even iets anders: welke straf heeft dat kutkind gekregen die met een doek om haar hoofd liep te schreeuwen: als je Thierry dood wilt schieten zeg dan pang
  Dat is aanzetten tot moord toch? Dat is toch vele malen erger dan dat er iemand alleen maar vraagt of je meer of minder Marokkanen wil? Waarom horen we niets meer over dat fanatieke links fascistische kutkind?

 12. Ik kan er een heel verhaal van maken als reactie op deze brief, maar de kern van mijn reactie is: Ik ben het volledig met u eens! Een brief conform waarheid en gebaseerd op harde feiten!

 13. Zet dat gedoe van de rechtsgang Geert Wilders in alle dagbladen van misselijk makende vertoning van Openbaar ministerie en het falen van de rechtelijke macht !

  Mvg, Nanno

Comments are closed.