Aan Geert-Jan Segers

Vakantie!

Beste meneer Segers,

Ik las vanochtend een interview in De Telegraaf.

“Die verkeersborden bij de Turkse verkiezingen in Nederland vertellen dat wij een verkiezing faciliteren die alleen maar een verdere stap is in de richting van onvrijheid.”

“Door die verkiezingen te faciliteren zeggen wij dat het legitiem is wat daar gebeurt. En dat moeten we niet meer doen.”

“Het is een heel erg haperende integratie als mensen die hier geboren zijn spreken over ‘mijn president’ en ‘mijn land’ en blij zijn met de ontwikkelingen daar die haaks staan op onze rechtsstaat.”

“Een volgende generatie moet kiezen wat echt hun land is.”

“Als je voor Erdogans agenda van onvrijheid kiest, is jouw toekomst niet hier. Dan kun je zonder werkvergunning hier niet blijven.”

“Uit angst voor mogelijke economische en politieke gevolgen hebben we onszelf als Nederland voor een deel monddood gemaakt.”

“Dat zie je bij de Armeense genocide. Het is een probleem als een land niet in het reine komt met zichzelf daarover. Maar het is héél problematisch als wij onszelf vervolgens gaan censureren en met meel in de mond gaan praten.”

“Ik wacht nog altijd op de dag dat ook de Nederlandse regering die genocide volmondig erkent.”

“Ik vind het weerzinwekkend dat de collega’s van DENK in een democratische rechtsstaat de andere kant op kijken bij mensenrechtenschendingen in Turkije.”

“Zo lang je Erdogan verdedigt en wegkijkt bij dat wat een aan onvrijheid plaatsvindt in Turkije, heb je hier niet gekozen voor onze rechtsstaat.”

Het was een mooi interview.

Ik was het er helemaal mee eens!

Goeie teksten van Geert Wilders!

Maar de redactie van De Telegraaf heeft vermoedelijk een foutje gemaakt.

Er stond een foto van u bij en de citaten werden in uw mond gelegd.

Ik dacht: ik zeg het maar even, voor uw coalitiegenoten Rutte, Buma en Pechtold boos aan de lijn hangen omdat ze denken dat ú de relatie met hun bevriende staatshoofd Erdogan op scherp wil zetten en voor Erdogan die irritante toeterturken richting uw woonplaats Hoogland stuurt.

Dan kunt u De Telegraaf vast om een rectificatie vragen.

Groet,

JanD

PS. Vandaag is de laatste dag dat ik drie tientjes cadeau doe!

Miljoenen artikelen