Aan Frans Timmermans

Bulk 10-daagse

Meneer Timmermans,

Het is u weer gelukt: slappe lach in Eesterga.

Namelijk toen u gisteren twitterde: “¡No pasarán! I will not accept the support of the extreme right to become President of the EU Commission, because I will not be an accomplice to racists, sexists or homophobes.”

¡No pasarán!

I will not accept the support of the extreme right to become President of the @EU_Commission, because I will not be an accomplice to racists, sexists or homophobes.@PSOE @sanchezcastejon @ximopuig @astro_duque @anabarcelochico @PES_PSE pic.twitter.com/Hqq8AYAxc4

— Frans Timmermans (@TimmermansEU) 25 maart 2019


U beloofde niet de steun van ‘extreem rechts’ te accepteren in uw poging om de koning van het Groot Europeesch Rijk te worden. Liever geen stem van partijen als Vlaams Belang, de FPÖ, het Rassemblement National, Lega Nord, de Vijfsterrenbeweging en de PVV dan de positie van de hoogste baas van ‘Europa’, zoals mensen zoals u de EU abusievelijk blijven noemen.

ROFLOL.

De gedachte dat de ‘extreem rechtse’ partijen uw kandidatuur zouden steunen is zó lachwekkend, dat ik meteen allemaal volstrekt ridicule dingen ging verzinnen die ik zou weigeren.

Het hoofdredacteurschap van de Joop.

Een uitnodiging voor de Amsterdamse politie-iftar.

Excuses van Peter Breedveld.

Het redacteurschap van de derde ‘roman’ van Eus.

Een lintje.

Koffie met Joris Demmink.

“¡No pasarán! I will not accept the job offer to become the psychiatrist of Sylvana Simons, because I will not be an accomplice to racists, sexists or whitophobes.”

Grapjes, meneer Timmermans, grapjes.

Tot ik me realiseerde dat waar ik zat te dollen, u zat te liegen.

Iemand die bereid is zich vier jaar lang te laten vernederen door de dronkenlap Jean-Claude Juncker, die zich voor het oog van de camera’s op zijn hoofd laat zoenen door de Grote Leider (kun je nagaan wat er achter gesloten deuren gebeurt), doet álles voor een baantje.

Iemand die bereid is om de nabestaanden van de slachtoffers van de aanslag op de MH17 te schofferen door live op televisie een mondkapjesverhaal te verzinnen, doet álles voor een baantje.

Iemand die bereid is om de pensioenpotten van zijn landgenoten te stelen, om er een bindend Verdrag van Marrakesh door te drukken, om de grenzen open te zetten voor honderdduizenden zich ‘vluchtelingen’ noemende grote sterke kerels uit Afrika, iemand die voor ruim 400 miljoen euro Klimatjugend inhuurt om de centen van de klimaatindustrie en de stemmen van de klimaatsekteleden mee binnen te halen, doet álles voor een baantje.

Dus als u straks bij de verkiezing van de ‘President of the EU Commission’ één stem nodig heeft en die moet komen van de partij van Marine Le Pen, Matteo Salvini, Geert Wilders, Heinz-Christian Strachte of Filip de Winter, dan pákt u die stem. Sterker: dan vraagt u bij wie van de vijf u eh… de ster mag likken.

Dat is helaas geen grap, dat is uw karakter.

Groet!

JanD

PS. Elke avond -exclusief!- het ‘Toetje van Jan’ ontvangen? Dat kan!

4 thoughts on “Aan Frans Timmermans

 1. Walgelijke kwal is het. Heb hem een keer mogen spreken toen hij nog monisyer was op de Dam in Amsterdam. IJdeltuit Franske.

 2. Het onbegrensde opportunisme van Frans Timmermans, het grenzeloze immorele gedrag ter eigen gewin en meerdere glorie van zijn door narcisme aangejakkerde megalomane verwrongen persoonlijkheidsstructuur heeft een zwart gekleed diep religieus verleden waar de ster blijvend werd vervormd tot een rondje in de vorm van een katholieke eikel.

  De Frans Timmermans zoals wij die nu kennen werd geboren op het moment dat zijn bruin en rood zich vermengde met de katholieke donatie van het wit tijdens de door kleine Fransje intens ervaren oprekking. Een kerkelijke injectie zoals die al eeuwen door het pedofielennetwerk dat die kerk eigenlijk is als initiatie werd gegeven ter bevestiging dat je bij de ‘club’ hoorde. Een gristelijk geheimpje dat je met niemand mocht delen maar waar iedereen wel van op de hoogte was. Nou ja, iedereen binnen de kerk dan.

  Deze oprekking heeft de realiteit van kleine Fransje gevormd. Gefascineerd door het bestaan van God kwam hij gretig in het huis van God, zoals iedereen hem wijsmaakte. Iedereen had het over deze geest die door niemand werd gezien noch bewijs voor werd geleverd maar welke toch maar alles en iedereen in de macht had. Dat wilde Fransje ook! Dus toen het anusje van kleine Fransje tot onmogelijk proporties werd opgerekt en hij het priesterlijke zaad naar binnen voelde gutsen in zijn jonge kleine darmpje als ware hij het vrouwtje van deze ook al homofiele priester, toen ervaarde kleine Fransje een haast religieuze openbaring: God bestaat helemaal niet, maar als je mensen maar genoeg doet geloven in jouw leugens, dan kan je hen alles laten doen wat jij wilt. Je kan ze neuken of zelfs verneuken alnaargelang behoefte.

  Dit heeft Fransje nooit meer losgelaten. Dit heeft Frans Timmermans tot de gestoorde persoonlijkheid gemaakt die hij nu is. De Frans Timmermans, die het zinkende Nederlandse PvdA schip op tijd verliet om met leugen, manipulatie en bedrog zich via het oneigenlijk toegeëigende slachtofferschap van de MH17 slachtoffers in de Verenigde Naties bij de EU op een hoge post terecht kwam om daar de volgende priester te dienen. De priester die gelooft in de EU maar waarvan iedereen weet dat die zoals is nooit kan zijn en zoals wijsgemaakt nooit kan worden. Dat is de plek waar kleine Fransje megalomane Frans aanstuurt tot het neuken van het volk zoals het socialisme dit bedoeld. Die Frans is onverzadigbaar.

  De Tweede Kamerfractie van de PvdA past in een mongolenbusje. Goed voor het milieu, goed voor de duiding.

  De Europarlementariërs van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten (S&D) waar de PvdA deel van uitmaakt past tezamen met de anti-burger socialistische commissarissen in een Boeing 737 MAX. Maar dat geeft niet genoeg zekerheid.

  Er zijn vast nog wel argentijnse piloten te vinden die met een vrachtvliegtuig en een open laadklep in de lucht nog weten wat te doen wat moet.

  Socialisme maakt meer kapot dan je lief is en het moment dat de burger dit doorheeft is het moment dat het socialisme haar bestaansfantasie heeft verloren.

  En Fransje? Fransje blijft gewoon braaf naar de kerk gaan. Terwijl die kerkelijke geuren en geluiden toch bepaalde emoties bij hem blijven oproepen.

  Dat geeft te denken.

 3. Het zal maar je vader zijn,of echtgenoot of partijgenoot,of in het zelfde dorp of stad wonen,of provincie,ik heb het over Frans Timmermans die net zo’n nagemaakte artiest is als Freek de Jonge en net zo nagemaakt is als hun Rooms Katholieke Paus hoewel deze niet zo dramatisch kan redevoeren met krokodillentranen als de Limburgse Timmermans die ondertussen zijn zakkenvult in Brussel samen met andere PvdA leden en iedereen toeschreeuwt in dat Fake Parlement in Brussel wanneer hij weer een zielig betoog houdt om Nederland naar de DONDER te helpen.

Comments are closed.