Aan Femke Halsema en Frans Timmermans

Sale (NL)

Beste Femke, Frans,

Wil ik één keer een dag verzaken, gaan jullie in mijn wijk zitten rommelen.

Jij, Femke, schreef een ‘Briefje voor Daniël’.

Dat is die 19-jarige in Amsterdam geboren jongen die door bureaucratisch geneuzel geen geldig paspoort had en de cel werd ingesmeten. Jouw ‘briefje’ zorgt ervoor dat hij weer de straat op durft, omdat hij het kan tonen aan de politie als hij wordt aangehouden.

Mooi gebaar van je.

Beetje jammer misschien dat je het niet in stilte deed, maar erover opsneed tijdens een interview met Radio 1. Aan de andere kant: eens een politicus, altijd een politicus, dus laat ik daar nu eens niet te veel over doorzeuren.

Jij, Frans, schreef een ‘Briefje aan de Britten’.

Wat zeg ik?

Je schreef een líefdesbrief aan de Britten.

“Ik houd van je om wie je bent en wat je me gegeven hebt”, schreef je. “Je hebt altijd bij me gehoord. Maar nu verlaat je me en breek je mijn hart.”

Manmanman.

Jij zou je opa’s en oma’s, je vader en je moeder, je eerste en je tweede vrouw, je eerste en je tweede leg en iedereen die je verder nog lief hebt, verkocht hebben om president van Europa te worden. Als je ooit een bedrijf begint, gaat het Over Lijken BV heten.

En nu opeens zo’n kwijlerig stuk proza aan je geliefde Britten sturen?

Donderstraal toch een eind op, enge miesgasser dat je d’r bent.

De Britten hebben echt genoeg aan de kersttoespraak van The Queen.

Die hebben de zelfbenoemde Jezus van Brussel écht niet nodig voor een Zalig Kerstfeest.

Groet,

JanD

Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

17 thoughts on “Aan Femke Halsema en Frans Timmermans

 1. Ik heb uw Kerstboodsschap gelezen ,maar U vergeet een paar dingen, Heel Nederland ligt op zijn gat .De rijke worden rijker en de arme nog armer..Wij hebben altijd hart moeten ploeteren . Bij U was geen armoede .Uw familie zat er altijd goed bij .en nu zitten alle Oranjes er goed bij .Uw Neefjes en nichtjes hebben een leven als god in Frankrijk .Dit hebben maar weinig mensen gekend .U kunt gemakkelijk het volk toespreken .Dat deed uw grootmoeder ook in de oorlog ze zat wel hoog en droog .Jullie weten niet wat zorgen zijn ,wij wel .Mijn vader werd in 1945 dood geschoten mijn moeder bleef met 2 kleine kinderen achter .Daar kunt u niets aan doen ,maar wij moesten ook doorgaan een armoedig leven .

 2. Hahaha miesgasser, nooit van gehoord, maar die kop van Fransje is er wel een passende illustratie voor!
  En tering, wat een zelfbeeld heeft deze man dat hij nodig acht hen deze brief te sturen. Zou er nu echt geen therapeut of instelling hem tegen zichzelf (en de wereld tegen Fransje) willen /durven te beschermen? Voor een gedwogen opname lijkt nu wel tijd te worden.

 3. Frans lazer op ze hebben je in Brussel er al uitgegooid ga lekker ergens anders de boel verzieken lamlul

 4. Beste Jan
  Als je nou eens wat minder zuur doet wil je familie nog bij je langs willen komen op 2de kerstdag en zou je geen tijd hebben voor zo een zeikbrief .
  Frank

 5. Sorry, Ik vind het briefje van Jan flauw en onterecht. Een beetje zuur.ook
  Het zou Jan sieren als hij eens een keer positief zou reageren.
  Misschien kan je een keer geloven in de.positieve bedoelingen van.mensen
  Een flauwe woordspeling met.zijn achternaam is te snel gemaakt

 6. Inderdaad Jan wat een kwal, hij schijnt ook sexueel misbruikt te zijn vroeger daar heeft hij dit van over gehouden dat geslijm (in zijn bek)
  Misbruik met goed vinden. Bah wat een engerd.

 7. Mijn liefde voor het koningshuis was al tanende. Maar als er nu een petitie wordt gestart met voor of tegen, dan is voor mij de uitslag tegen. Na deze kersttoespraak hoeft het voor mij niet meer.

 8. Inmiddels is in Engeland aangifte gedaan vanwege stalking. Daarvoor kan Frans een Anti Social Behaviour Order (asbo) aan zijn broek krijgen waardoor hij het VK niet meer in mag!

 9. Prachtig geschreven en precies raak, alleen behandelde je Halsema wat te beschaafd. De dame doet het vaker: eigenrechting toepassen en om de wetten en procedures selectief handhaven of aan haar laars lappen

 10. weinig mensen die bij mij zoveel walging en afkeer oproepen dan onze mijnwerkerszoon ,dikke Frans aka de kaviaarsocialist aka mr mondkapje ,

  onbegrijpelijk dat deze aartsleugenaar (MH17) en vals kreng (Pauw) nog zoveel stemmen
  heeft gekregen vanuit Nederland ,zou deze grenzeloze naïviteit ten grondslag liggen
  aan alle ellende die Nederland de komende jaren gaat ervaren ?

  zit zondermeer in mijn top tien van walgelijke figuren ,voor de liefhebbers :

  Jetten -Ollengren-Kaag -Klaver -Melkert – Simons- W.A + aanhang -Klomp-de plaaggeest van Bassie en Adriaan -Afriyie

 11. Moest hem opzoeken deze ,miesgasser, maar het klopt volledig. Ik ben echter eerder voor kakistocraat. Daar hij als miesgasser nog kan verbeteren maar als kikistocraat totaal niet.

 12. Gelukkig vertoont Frans overduidelijk alle tekenen van de keizer zonder kleren. Ik hoop dat hij zijn narcisme nog veel meer gaat etaleren, zodat hij ook voor de grote schapenkudde door de mand valt. En we dan eindelijk eens een keer die rottende EU-religie kunnen laten verdorren. Zoals ons in het westen al is gelukt met de christelijke verstikkende religies in de zestiger jaren. Alleen zijn de revolutionairen van toen de onderdrukkers van nu.

Comments are closed.