Aan Femke Halsema

Auto

Mevrouw Halsema,

U verbood de klimaatextremisten van Extinction Rebellion uitdrukkelijk om gisteren de Stadhouderskade te blokkeren.

Nou heb ik gisteren de hele dag op de achtergrond de stadszender AT5 aan laten staan en volgens mij heb ik de klimaatextremisten van Extinction Rebellion ruim elf uur lang de Stadhouderskade zien blokkeren.

Ik heb gezien hoe de politie urenlang gezellig met de klimaatextremisten van Extinction Rebellion heeft staan babbelen.

Ik heb gezien dat er Dixi’s waren geplaatst, zodat de politie de klimaatextremisten van Extinction Rebellion niet op kosten hoefde te jagen door boetes van 140 euro uit te schrijven wegens wildplassen.

Ik heb gelezen dat uw partij, GroenLinks, onder de indruk was van de verboden demonstratie.

Ik heb gezien dat de klimaatextremisten van Extinction Rebellion die hun handen hadden vastgelijmd aan het wegdek werden losgemaakt door nagellakremover te gebruiken (in plaats van een plamuurmes).

Ik heb gehoord hoe een klimaatextremist van Extinction Rebellion met een megafoon de politie tijdens het optillen van de klimaatextremisten van Extinction Rebellion een geen-geweldinstructie gaf.

Ik heb begrepen dat alleen de eerste 90 van de paar honderd opgepakte klimaatextremisten van Extinction Rebellion de juridische molen in moeten en dat de rest een gratis enkeltje naar elders in de stad kreeg van het GVB. 

En het dieptepunt: ik heb gezien dat de politieagenten de teringzooi die de klimaatextremisten van Extinction Rebellion achterlieten op de Stadhouderskade achter hun kont opraapten en in vuilniszakken stopten.

Dus de politiemensen, waarvoor je vroeger respect had omdat ze de wet handhaafden, zijn onder uw bewind verworden tot vuilnismannen en vuilnisvrouwen met strepen op hun mouw.

En die pussies pikken het nog ook…

Groet,

JanD

PS. Ik ben zo trots op de thriller die mijn jongste kind schreef!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (via Back me) en door incidentele giften (via Bunq me).

14 thoughts on “Aan Femke Halsema

 1. En maar klagen dat er niet genoeg politie agenten zijn. Ik weet wel een groep vrijwilligers. Die de demonstranten weg wil brengen. Zodat de politie haar eigen Werkman gaan doen. Halsema. Opzouten

 2. Halsema is een gestoord mens je kan haar vergelijken met de macht hebbers in 1914 en in 1940 deze waren ook geestelijk ziek , ons heel kabinet is toe aan opname in Pieter Baan centrum.

 3. Amsterdam. Is al jaren onder lings bewind een groot zooitje. Maar het wordt alsmaar erger weg met die bende en hun geldverslindende hobby zoals het beleid van en verhelijken van krakers en ander gespuis en een gemeenteraadslid waarvan de Burgemeester niet eens in staat is haar eigen kinderen op het rechte pad te houden.ik woon niet in Amsterdam kwam er weleer vaak voor zaken nu niet meer heb de buik vol van gedogen en pappem

 4. Waar rook is,is vuur is het credo in Den Haag, daarom hield burgemeester Krikke de eer aan zichzelf, waaruit blijkt dat de VVD nog niet zo diep is gezonken als Groen Links!
  Ook Femke Halsema is met haar politieke carrière de achtbaan ingestapt, zij zal straks haar vreugdevuurtje gaan ontsteken als in Den Haag in het penthouse de feestverlichting aangaat, want hij is al genoemd, de nieuwe burgemeester.
  Het kartel draait maar door, wat een verschrikkelijk enge club!

 5. Het moet niet gekker worden wat een tering zooitje in dat Amsterdam met Femke.
  Dat er niet ingegrepen word om Femke bij het grofvuil te zetten voor het echt helemaal te laat is. De Amsterdammers pikken nog ook ongelooflijk.

 6. Het blijkt weer de………. Amsterdammers krijgen wat ze verdienen…….. HALSEMA, wat een klote stad is het toch geworden.

 7. Gedoogklimaatbruinhemden, de stoottroepen van GL, Halsema en al die andere enge crypto communisten die Nederland al tientallen jaren in hun macht hebben.

 8. Zoals je al zei met 2 waterkannon was het probleem op de stadhouders kade zo opgelost. Maar die zet mevrouw halsema liever in voor een groep voetbal supporters die gewoon een klein feestje willen hebben om optewarmen voor een belangrijke wetstrijd. Als je maar denkt als groenlinks mag en kan je alles doen al leg je een helle stad stil en zorg je er voor dat er onnodig veel politie op de been is om een verbode demonstratie te voeren het kan en mag allemaal want je denkt in het straatje van vroelinks.

  Met vriendelijke groet paul

 9. He Jan, werk zelf bij de politie en heb deze schertsvertoning van de overheid, het “gezag” met stijgende verbazing en plaatsvervangende schaamte zitten bekijken. Groen Links zat duidelijk in een spagaat. Wat een schaamteloze wanvertoning. Deze krachtenloze overheid (geen enkel verwijt naar mijn collega’s) is failliet.

 10. @H.J. Teske, met ons land zou niets mis zijn, als deze kartelclub er niet zou zijn!
  Deze lieden zijn verschrikkelijk eng, de mensen in Den Haag zouden zelf hun burgemeester moeten kunnen kiezen in plaats van dat eruit een baantjesmachine oud politici worden geleverd.

Comments are closed.