Aan Femke Halsema

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Lieve Femke,

Ik las dat je tijdens je eerste ‘Nacht van de Vluchteling’ halverwege even stopte, een glas wijn nam en nooit meer opstond om de wandeling af te maken.

Ik vroeg me, toen ik je gisteren hoorde over de ‘Amsterdammer’ die Rinia Chitanie verkrachtte en tot moes sloeg, meteen af of je dat bij je studie criminologie ook gedaan had.

Want het lijkt mij niet dat je daar leert dat het kappen van drie struiken en het plaatsen van twee extra straatlantaarns de verkrachter uit de verkrachter en de weerloze vrouwtjes-slager uit de weerloze vrouwtjes-slager haalt.

En dat is wel hoe jij nu probeert de boel in Buitenveldert te sussen.

En door meteen met die pedante vinger van je naar Annabel Nanninga te wijzen natuurlijk. Die wáágt het om, uitgerekend in het weekend dat de tiende ‘Nacht van de Vluchteling’ wordt gewandeld, het op te nemen voor de mensen die in dat deel van de stad van hun eigen geld een huis huren of hebben gekocht.

Nanninga wil namelijk dat het gratis hotel voor uitgeprocedeerde asielzoekers in de voormalige brandweerkazerne vlakbij de plek waar Rinia Chitanie werd toegetakeld er niet komt.

Jij zegt: “Ik heb begrepen dat Forum voor Democratie en de VVD deze twee kwesties met elkaar willen verbinden. Ik moet zeggen dat ik dat moeizaam vind.”

En je meldt dat die opvang de veiligheid juist ten góede komt, omdat die illegalen anders over straat zouden zwerven. “Wethouder Groot Wassink probeert door opvang te bieden toch enige structuur en veiligheid te bieden.”

Aan dat laffe illegalentuig, ja.

Gratis bed, gratis eten, gratis geld; dan worden deze criminelen (want dat zijn uitgeprocedeerden die blijven) opeens modelburgers.

En mocht er onverhoopt zo’n ‘We Are Here’-type uit de brandweerkazerne een oud vrouwtje verkrachten en tot moes slaan, dan kan wethouder Groot Wassink het, ingefluisterd door een advocaat, altijd nog op “vermoedelijk een psychose” gooien. En jij nog drie bosjes weghalen en twee straatlantaarns extra plaatsen “voor de mensen in Buitenveldert, die echt verschrikkelijk geschrokken zijn”.

En daarna? Jullie drinken een glas (ofzo), jullie doen een plas en alles blijft zoals het was.

Liefs!

JanD

PS. Weet je waar ze ook struiken hebben weggehaald?

32 thoughts on “Aan Femke Halsema

 1. Halsema is een vals mens die wel het opneemt voor uitgeprocedeerde parels omdat ze bang is.. maar angst is een groot kwaad in dit geval als burgemeester in een stad als Amsterdam. Het hele erge is: dat zij het niet opneemt voor de Amsterdamse bevolking die ook bang is om gemolesteerd te worden…en onveilig zijn. Dat weet Halsema heel goed. Maar blijft vriendjes met deze parels….

 2. is de waarheid .Het is te gek voor woorden .Hier gaat NL mee kapot .Ik ben een oude man .Ik woon bijna altijd in Hongarije .Dat komt ook dat ik niet kan vinden in NL .Ze hebben NL kapot gemaakt .Mensen helpen Moet .Dit is geen mensen helpen .Maakt anderen levens mee kapot

 3. De bedoeling van die ‘struiken weghalen’ opmerking van Femke, net zoals de voorspelbare opmerkingen van Lodewijk Asscher ‘misschien heeft hij wel niet de juiste zorg gehad’ of anderen met de opmerkingen ‘dit is een uitzondering’ of ‘in iedere groep zit wel een rotte appel’ of ‘het zijn juist de zware omstandigheden van het documentloze bestaan dat hem hiertoe heeft gedreven’ enz.enz. zijn bedoeld om af te leiden en woede de goede richting in te kanaliseren, zoals de vermeende slachtoffer rol van deze parasieten die hier helemaal niet mogen zijn, niet hoeven zijn en dus bewust voor een crimineel en parasitair bestaan kiezen ten koste van de belastingbetaler. En het leven van onschuldigen.

  Geholpen door het kneiterlinkse college in Amsterdam in haar nietsontziende haat naar de oorspronkelijke bevolking die zij het liefst zo snel mogelijk ziet verdwijnen, op welke manier dan ook.

  Velen vragen zich af hoe de toekomst er uit zal zien nu de samenstelling van de bevolking zo drastisch wijzigt. Het kan nog wel even duren, maar het scenario heeft zich al vele malen afgespeeld maar één voorbeeld is exemplarisch over hoe het over enige tientallen jaren zal zijn.

  Beiroet.

 4. Tja, dat je jaren in de Tweede Kamer aanwezig bent geweest, wil dat nog niet zeggen dat je verstand van zaken hebt. Het zijn kinderlijke oplossingen die vrouwtje Femke aandraagt.
  Ik zou alle bestuurders graag, al is het maar voor een paar weken, willen laten ervaren hoe het is om in een van de armere buurten te moeten wonen, leven en werken. Om elke dag geconfronteerd te worden met de angst dat je de dag niet ongeschonden door komt.
  Maar ja, naïeve mensen zoals Halsema en Groot Wassink hebben oogkleppen voor en zullen zich dit niet eens voor kunnen stellen.
  Gelukkig is er een Annabel die wél pragmatische oplossingen kan aandragen. We kunnen alleen maar hopen dat ze een keer naar haar luisteren.

 5. De arrogantie waarmee Femke Halsema haar stupiditeit etaleert kent geen grenzen.
  Dit schreeuwt om een gekozen burgemeester.

 6. Vreselijk duo Halsema en Wassink (Anna en Lenin) de groene extreme linkse stad slopende gifkikkers uit Amsterdam, alles wat krom is word recht gepraat, het is schijnbaar normaal dat je in je eigen stad niet meer vrij kunt bewegen, dat er al jaren in delen van de stand enclaves zijn ontstaan waar de Amsterdammers al jaren uit is gevlucht we weten allemaal waarvoor, Halsema koestert net als haar maatje Wassink (de boer uit Doetichem wat doet hij hier eigenlijk de stad naar de filistijnen helpen ) en ander GL gespuis, illegalen, moslims, krakers, outlaws, en mensen die de stad al jaren hadden uit hadden gemoeten, er word voor minimaal 11.5 miljoen op verschillende locaties in de stad panden verbouwd voor illegalen, sneaky projecten van Wassink geen of nauwelijks inspraak voor de bewoners, kansloos de plannen zijn er al lang doorheen geloosd protesten hij lacht ze weg, angst nee hoor zegt hij dat hoeft niet ondertussen weten wij wel beter, haat Joodse mensen, haalt de i van i love Amsterdam weg, handhaaft geen wetten hoofddoek o.a, gedoogd slechts (de doodsteek voor de stad en ook het land) toeristen worden weggejaagd terwijl ze grootste geldschieters zijn in Amsterdam, winkeliers word het ondernemen tot een hel gemaakt, een belachelijk autohaat beleid, en wat krijgt de normale burger er voor terug hogere belastingen regels en wetten (gelden natuurlijk wel voor hun) huizen worden aan anderen toegewezen dan de bevolking die soms al 15 jaar wacht en in een krot mag wonen, vreemd we worden uitgeknepen en betalen de rekening en de weelde voor de nietsnutten enz communistische denkbeelden van Wassink en GL, die helemaal niets bijdragen de Amsterdammers zijn het beu mevrouw Halsema zal u waarschijnlijk een worst wezen net als u vriendje Wassink maar er komt een tijd van de afrekening wat mij betreft morgen al

 7. Het is niet aan Halsema.Groot Wassink is de baas.zij doet wat hij haar ingeeft hij is de kwade genius.en hij maakt Amsterdam kapot

 8. Femke is een ware FLOP.
  Vol van arrogante en onnozele praatjes op de tv alsof de gesnoven cocaine nog reflecteert uit een eerdere periode . Ze benoemt de gebeurtenis in Buitenveldert op de meest hypocriete wijze, vergezeld met een vals lachje als vreselijk en walgelijk, maar gelijktijdig vraagt deze groene gifkikker Halsema om tolerantie en begrip voor de parasieten die op kosten van de Nederlandse belastingbetaler hier komen eten, wonen, stelen en verkrachten.
  Volgens Femke moet er een bosje worden gekapt en een lichtje extra worden geplaatst.
  Nee Femke, de bosjes laten staan, een extra lichtpaaltje is onnodig; de werkelijke oplossing is de parasieten die schepen vol geld kosten zo snel als mogelijk op laten sodemieteren.

 9. Eens komt de tijd voor het Smerige Linkse CORRUPTE zooitje en volgens mij kan dit nooit lang duren dus verkoop Uw Grachten pand en vlucht het land uit en neem Die ACHTERHOEKSE BOER Groot Wassink met U mee U bent een MOSLIMA Burgemeester U heeft een HAAT tegen NEDERLANDERS net als Uw Partij Groen Links en P.V.D.A. Maak Amsterdam weer gezond door op te Stappen.

 10. Onbegrijpelijk dat deze pedante machtwellustige vrouw naar voren is geschoven voor het burgemeestersambt in Amsterdam. Ongelooflijk hoe ze keer op keer de Amsterdammers weet te schofferen, maling heeft aan de wensen van de inwoners van die stad en rustig doorgaat met haar opdracht om van Amsterdam een Maoistische stad te maken. Haar zweverige, betweterige stemmetje gebruikt ze om tegenstanders de mond te snoeren want daar is toch geen discussie over nodig?
  Nou wel dus. Dit moet gestopt worden anders wordt Amsterdam een vrijhaven voor ongedocumenteerden, moslims en werkschuw tuig waar geen toerist, autochtoon of naïeve bezoeker nog veilig is en als prooi en wandelde pinautomaat gezien zal worden. Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen!!!

 11. Deze Burgermeester was is wereldvreemd en zal nooit luisteren naar wat de inwoners van Amsterdam willen dat een burgermeester doet namelijk zorgen dat de mensen veilig kunnen wonen , lopen in de stad.
  Zolang het criminele minderheden zijn zal zij die altijd blijven knuffelen .

 12. Mevrouw begrijpt haar rol als burgemeester niet: een boven alle partijen staande voorzitter van het College. Met haar uithalen naar 2 gekozen politici, lijkt mij haar onpartijdigheid tijdens het komende debat niet bepaald gegarandeerd.
  Verder snapt ze ook niet dat ze als burgemeester nou juist wél verantwoordelijk is voor de veiligheid van alle inwoners van haar stad via de ‘Driehoek’.
  Na bijna een jaar moeten deze beginnersfouten er toch wel uit zijn.

 13. En dan vinden ze het gek dat meer mensen rechts stemmen. We zijn het zo zat. Onze generatie heeft er jaren ovee gedaan om de economie en een sociale samenleving op te bouwen. In korte tijd wordt alles afgebroken. Geen gezag meer: tuig wordt niet bestraft, werkeloze asielzoekers verrekken het om te gaan werken. Waar eindigt dit?

 14. Het is vreselijk hoe deze prachtige stad naar de Kl….. wordt geholpen door een bestuur van zeer wereldvreemde en incapabele mensen. En dan ook nog een burgemeester, die al jarenlang (bleef ze niet precies 12,5 jaar in de kamer om voor haar leven van een mooie uitkering te kunnen genieten ?????) heeft bewezen zichzelf heel wat belangrijker te vinden dan de Amsterdammers….. Maar ja Amsterdam moest zo nodig een vrouw aan het roer hebben, toch ? Wanneer mag het volk nu eens een burgemeester kiezen ?????

 15. Overal hoor je deze stemmen.op ieder feestje, op bijeenkomsten, op werk
  En toch stemt een overgroot deel links. Ik begrijp het niet meer.

 16. De Dame?BURGERMEESTER Femke Halsema is uit het riool gekropen en door de door MAROKAANSE DICTATOR YASSAR FERAS KLAVER TOT BURGERMEESTER BENOEMD JAREN HEEFT DEZE DAME IN ONDERGRONDSE TERREUR GROEP GEZETEN .EN DOET ER ALLES AANOM DE OM BUITENLANDSE CRIMINELEN TE STEUNEN.

 17. dit is typisch Groen-Links antwoord, steken hun kop in het zand,( in de bosjes)net zoals al die mooie klimaatplannen, ze vergeten er bij te zeggen dat het volk er honderden euro`s voor moet gaan bij betalen

 18. Dat tuig samen met Halsema op een lekke boot e laten verzuipen. Of Halsema met haar vrouwelijke gexi sleden hetzelfde laten overkomen. Verkrachten en op gruwelijke wijze laten vermoorden. Ze vrrdient niet beter. Nederland terug aan zijn eigen inwonets

 19. Het was toch wel bloed rode wijn hoop ik die werd genuttigd door de leidster van de groen-rode Kmehr in Mokum ?

 20. Voor mij, als Brabander, is Amsterdam al jaren geleden verworden tot een schoremstad, dat dit nu gebeurt had ik al lang verwacht, dus einde Amsterdam, in Memoriam!

 21. Ik heb Femke Halsema altijd al een arrogante trut gevonden. Je moet wel erg wanhopig geweest zijn om haar voor te dragen als burgemeester van Amsterdam.

 22. In dr Hemke Falsema… is een realistische vrouw (in haar eigen ogen) en bekijkt en bestuurt de wereld dus als zodanig. (hààr wereld)
  Daar `dè wereld` er een is van tegenstrijdige belangen zullen er ook altijd botsingen zijn, fricties, tegenoverelkaarstellingen (scrabble) 😉 waarbij men elkaar probeert te overtuigen van het eigen vermeende gelijk.
  Maar in het onderhavige geval (brute gruwelijke mensonwaardige afslachting…) kan je eigenlijk maar èèn mening hebben… ( en wel; veroordelend!)
  En niet ontwijkend en vergoelijkend.
  Dat maakt dat Falsema dus in dr Hemke staat.
  PUNT
  Nu ja… punt, dr kan nog veeeeel meer bij maar ik latut hier maar bij, anders ga ik nog schelden…

 23. Geachte Mevrouw Halsema
  Met de open inrichting waarvan u de leiding geeft en totaal maar ook totaal onzinnige en er echt totaal achterlijke ideeën op na houdt treedt af nu het nog kan of bent u ook daarvoor te stom dan ga ik het nu in begrip vol nedetlands te verwoorden achterlijk KUT wijf donderstraal op met je imbeciele gedrag

 24. De kaart van Nederland ligt Niet Alleen opgevouwen bij a,dam. Heel Nederland is verziekt door wanbeleid. Ik dacht dat we in 1945 bevrijd waren. We kunnen Niet met goed fatsoen s,avonds de hond uitlaten. Maar de problemen zijn te complex mensen. Berust et maar in, misschien een partij die wat kan bijsturen? Dwijlen met de kraan open, het paard van troje is open en blijft open.

 25. Geen medelijden met de Amsterdammers. Zij willen groen slinks zij krijgen groen slinks. Gevalletje eigen schuld dikke bult @!
  Hopelijk wordt het nog veel erger.

 26. Vreselijke burgemeester opzouten wat een arrogant kreng daar was de nsb niks bij tov gestelde van vd laan
  Hoe hebben ze zo n mens daar kunnen neer zetten wat een arrogant gestoord wijf met haar bosjes en licht jes voor de nabestaanden gruwelijk

 27. Mokum wordt dagelijks verkracht door deze dame!
  Er is geen burger (geboren Amsterdammer) die het aanname beleid begrijpt. Hoe kun je de stad, na zo’n aimabel mens als van der Laan, opzadelen met zo’n kenau als Halsema?
  Wat heeft die stad verkeerd gedaan om te moeten dienen als opvang plaats voor gesjeesde politici? Een burgemeester die hier haar minderwaardigheidscomplex, als therapie, komt weg werken en dat over de ruggen van de legale ‘normale Amsterdammers’ (zowel autochtoon als allochtoon!!)
  Stop ermee!! en stel iemand met een hart voor Mokum aan!!

 28. Ik heb medelijden met de Amsterdammers .waar om wachten tot het tij niet meer is tokeren? Gelukkig woon ik er niet meer maar waar is Mokum gebleven?

 29. Het nieuwe programma van Sofie Hillebrand
  op NPO 2 moet hier ook maar eens nodig heen .
  In Bergen pakken ze B&W met gelijke munt terug . Ik heb genieten van de acties van de ,Opstandelingen , in Bergen .
  Chapeau !!!.

Comments are closed.