Aan Femke Halsema

GezondheidGezondheid

Mevrouw Halsema,

Joehoe!

Bent u op vakantie?

Want het is zo stil.

Ik heb u niet bij AT5 gezien over die aanslag van de terroristen van Antifa op het kantoor van een politieke partij in uw stad.

De redactie van Het Parool kon u blijkbaar ook niet bereiken en besloot toen maar om helemaal geen aandacht aan die aanslag te besteden.

Bij ‘Opsporing Verzocht’ gisteren wél een oproep voor getuigen van een knokpartijtje in een restaurant aan de Albert Cuypstraat, maar niets over de aanslag tegen de democratische rechtsstaat op de Herengracht.

Het persbericht over een Rijksrecherche-onderzoek naar de politieagenten die niet ingrepen bij die aanslag mag blijkbaar ook pas verspreid worden als u persoonlijk uw handtekening heeft gezet.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dus het kan niet anders of u staat op lange latten, ligt op een warm strand of doet een stedentrip in een land waar geen ongekozen machtswellustelingen als de morbide obees Hubert Bruls of die omhooggevallen dierenartsen van het OMT de baas zijn.

Want ik mag toch aannemen dat het u als burgemeester van alle Amsterdammers niets uitmaakt dat die Antifa-aanslag was gericht op Forum voor Democratie en niet op pak ‘m beet GroenLinks of een andere loot aan de kartelboom?

Normaal gesproken neemt de loco-burgemeester de taken van de burgemeester waar als die op vakantie is.

Maar die, Rutger Groot Wassink, is in Amsterdam te druk met zijn eigen sores.

Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022

Want het is nogal wat als je eerst een rapport over de daders van geweld tegen lhbti’ers een halfjaar uit de openbaarheid houdt (omdat de daders weer eens de kutmarokkanen zijn) en je media-strategie vervolgens bestaat uit: met leugens wegduiken voor de pers.

Dan ben je een schandvlek voor de democratische rechtsstaat én breng je lhbti’ers gewoon onnodig in gevaar.

Rara van welke partij zijn de loco-burgemeester en u prominent lid?

Groet,

JanD

UPDATE Er waren soortgelijke aanslagen waarbij de politie er niet bovenop stond en u er wél meteen uw afschuw over uitsprak…

PS. Cadeautjes! Voor als Robert wéér geen zin had om mee te gaan op vakantie. En als dat te lichte kost is: dit! Uweetzelluf 🙂

PS2 En u moet de groeten van de Nare Jongens hebben!

5 thoughts on “Aan Femke Halsema

  1. Baudet is me toch een mafketel 1e klasse, wie zulke vrienden heeft heeft geen vijanden nodig. Maar kennelijk geldt ‘zo gaan we niet met elkaar om’ alleen voor mensen uit de juiste groepen en klassen. En wederom blijkt, fascistisch gedrag komt van links.

  2. En nog even over dat incident met hun zoon: lag dat wapen in de ambtswoning? Dan is het geen privékwestie meer en mag een ieder zich er, volgens mij, mee bemoeien…

  3. Typisch Wokum. Dat zijn dezelfde lieden die hysterisch juichen als “wappies” in elkaar gebeukt worden door de politie met hun #teamwaterkanon# en #iksteundepolitie#, want ‘we’ zijn met veel meer. (simpele zielen met trollaccounts en 11 volgers, die claimen namens de zwijgende meerderheid te spreken) Maar wel jankieboe als diezelfde politie antifa en black panthers laat kennismaken met de lange lat. Huil huil politiegeweld en eeuwige dooddoener racisme. Het zijn ook altijd dezelfde kneuzen op twitter, altijd weer dat selecte groepje zilvervisjes en fruitvliegjes. Woke is a joke. Ps. waar is de blaffer van meneer Halsema? Al een kurk in de loop?

  4. Ach, er was het weekend een aanslag met een molotovcocktail op een kerk in Arnhem door “jongeren op een scooter”… Inderdaad geen moskee, dus… ach, laat ook maar. Ik ben moe. Inmiddels murw gebeukt.

  5. Bij de Moffen is antifa inmiddels een gewaardeerde en geaccepteerde groepering met brede steun uit (linkse) maatschappij, cultuur, media en politiek. Radicale klimaatactivisten en stoottroepen en knokploegen tegen rechts, AfD en corona demonstranten. Minimaliseren van grof geweld, plunderingen, veldslagen en onverbloemde sympathie met linkse terreur van de RAF en Palestijnse terroristen met als dieptepunt Munchen 1972. Maar de Moffen hanteren nu het principe de vijand van mijn vijand is mijn vriend. Daarom roepen zelfs democratische partijen als SPD en omroepen als WDR en ZDF op tot burgerlijke tegenprotesten met alle middelen tegen corona demonstraties. Indirect dus ook tot geweld. Dat is een ronduit bizarre ontwikkeling. Wat echter vandaag in Duitsland gebeurt, is overmorgen in Nederland te merken. Daarom is die quote van Macron zo gevaarlijk, het normaliseren van geweld tegen andersdenkenden. Waar kennen we dat ook alweer van?

Comments are closed.