Aan Fawaz Jneid

Sale (NL)

Beste meneer Jneid,

U heeft moslims via Facebook opgeroepen om niet te leveren aan de Nederlandse Organenfabriek, die dit jaar wordt opgericht op voorstel van Pia Dijkstra.

Als het aan u ligt, registreren alle moslims een ‘nee’ in het donorregister.

Uw argumentatie: “Verminking en verlelijking van de stoffelijke overschotten met als reden de behoefte om organen te kunnen verwijderen, behoort tot de verboden zaken in de islam. Zelfs in oorlogstijd heeft de profeet het verboden, hoe moet het dan zijn bij gewone moslims? De profeet heeft gezegd dat het breken van beenderen van een overledene even erg is als bij iemand die nog leeft. Orgaandonatie is voor de moslim of moslima dan ook niet toegestaan.”

Aangezien ik niet aan islam lijd, had ik me ruim voor de Tweede en Eerste Kamer die valse Donorwet van die vampier van D66 aannam al geregistreerd als donor.

Wat ze na mijn dood kunnen gebruiken om het leven van andere mensen te redden of veraangenamen, moeten ze vooral pakken.

Maar ik begin als ik oproepen zoals die van u lees toch te neigen naar een ‘Voor wat, hoort wat’-wetje.

En dat houdt heel simpel in: wie geen donor is, wordt ook geen ontvanger.

En last-minute aanmeldingen vanuit het ziekenhuis zijn verboden.

Kunt u uw profeet vragen of hij daar de redelijkheid van inziet?

En als u hem toch spreekt: dat verbod op het ‘breken van beenderen’ van levenden moet-ie dan misschien ook wat breder bekend maken bij het fanatieke deel van zijn aanhang?

We krijgen er de vele slachtoffers van islamitische aanslagen niet mee terug, maar het voorkomt wellicht wat bloedvergieten in de toekomst.

Groet,

JanD

PS. Weet u wie ook niet deugt?

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Films en series

4 thoughts on “Aan Fawaz Jneid

 1. Beste Jan,
  ik ben een heel trouw volger en bewonderaar van je praatjes die stuk voor stuk allemaal goed, moedig en waar zijn maar……deze keer ben ik het niet met je eens man. Pia Dijkstra – en vele anderen – hebben zich nog nooit afgevraagd wat ‘klinisch dood’ eigenlijk betekent! Dat betekent dus wél: dat je geest nog in dat lichaam gehouden wordt en je álles mee kunt maken ZONDER TE KUNNEN REAGEREN net zoals vele comapatiënten vertellen die weer ontwaakten vanuit die coma!!
  Er zijn al vele chirurgen die het vertikken om organen te nemen uit zo’n ‘ klinisch dood lichaam’ omdat ze weten dat die persoon niet echt dood is!! Ga op internet zoeken Jan, je haren rijzen je te berge.
  vroeger kon er een orgaan uitgenomen worden bij een écht overleden persoon en in een diepvrieskistje naar het andere eind van de wereld gevlogen worden, weet je dat nog? Waarom kan dat NU niet meer? Neehee er moet van alles mogelijk worden, zelfs ten koste van de onwetende mens die pas bij zinnen komt wanneer hij/zij op die operatietafel ligt en bij volle verstand wordt opengesneden.
  Er zijn zelfs berichten bekend dat een ‘lijk’ vlak voor de operatie omhoog kwam en met verlammende middelen weer ‘tot rust’ werd gebracht.
  ik wens dat je hiernaar ook een objectief onderzoek gaat doen Jan en….ik zou ook noooooit een orgaan van iemand willen die voor mij op die tafel overleden zou zijn….
  warme groet van oma E

 2. meneer janD, nu betrap ik u toch op een enorme fout: geen enkele donor is overleden als hij doneert… geen enkele. Wel is hij doodverklaard op basis van wettelijke gronden. Hij overlijdt echter op het moment dat de organen eruit gaan. narcose? geen garantie Afhankelijk van uw reactie tijdens die tot 6 uur durende uitname operatie. De Reclame Code Commissie heeft nu al vijf keer aan de Minister het advies gegeven niet meer gebruik te maken van de term ‘na overlijden’ zonder goed uit te leggen wat daar mee wordt bedoeld. U denkt dus dat uw organen er na uw overlijden uitgaan? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2653526551390228&id=998533513556215&__xts__%5B0%5D=68.ARCmcaNm2AkatHc5WBFk9qIbiHbl8CAXL_tTIlM64DvilURaiz7FM-gqyRP1AzpyCvAIW_Izsp6vuAZa7WUQ1bXt8SU3NTXu3fJnowhRbd4jhwLT1-ApkWZyCesoqB4qLmRuNoLPi7cHejAZM3QVOv8eH0sO9jx7smzyfXZi51GXJzX6H5ZannOc48_E3Ld-PddRso_Zz1YeraB8IUnzcDjDeHeKhanBtWUm6Jri-Nbr9OgkjQsx9C6yEaUKZHRr6iEtkI1P9BTErVZ7wjJMykOEZaEqUM7wS0ke_0I1c3GaWMFSV2qtU5jvpg17EHoQ3LyJ64C2kWyRCs4TrWObOA&__tn__=K-R

Comments are closed.