Aan Fatima Elatik

Beauty & parfum

Faat!

Wat ik nou toch allemaal las vanochtend in De Telegraaf

Het was een verhaal over jouw beste vriendin Saadia ait-Taleb, de geschorste rechterhand van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan op het gebied van de bestrijding van radicalisering.

Ik vond het een schokkende opsomming.

Ait-Taleb was het eerste aanspreekpunt van de veiligheidsdienst AIVD in Amsterdam.

Ait-Taleb gaf het bevriende trainingsbureau Scholten & Partners structureel relatief kleine opdrachten, zodat ze niet verplicht was tot openbare aanbesteding.

Bij Scholten & Partners trad in 2014 jouw vriendin Naoual Dinia in dienst, een vrouw bij wier eigen bedrijf malversaties aan het licht zouden zijn gekomen.

Naoual Dinia zou jou hebben ingehuurd om bij trainingen van Scholten & Partners als dagvoorzitter en trainer te fungeren.

Ait-Taleb zou sinds haar aantreden als rechterhand van burgemeester Van der Laan nog maar met één moskee intensief hebben samengewerkt: de Al Kabir Moskee, waarvan jouw vader bestuurslid is.

Ait-Taleb zou namens de gemeente regelmatig Mounir Dadi hebben ingehuurd, jouw man.

Ait-Taleb zou een voormalig lid van de Hofstad-groep, Bilal Lamrani, hebben aangesteld als jongerenwerker.

Jij stelde toen je stadsdeelvoorzitter in Amsterdam-Oost was Mohamed Azahaf aan als medewerker radicalisering.

Azahaf is later overgeplaatst, omdat hij niet meer communiceerde met Ait-Taleb; er was na zijn aanstelling een einde gekomen aan… hun relatie (!).

En tot overmaat van ramp zou de bewierookte burgemeester Eberhard van der Laan onlangs zijn huisvriend/jouw man Mounir Dadi hebben benoemd tot waarnemer van je beste vriendin Saadia ait-Taleb.

Het schrééuwt, beste Faat, allemaal om een reactie van de betrokkenen.

Maar iedereen zwijgt als het graf.

Ook jij.

Waarmee ik toch nog één lichtpuntje heb ontdekt aan deze ranzige affaire.

Dikke kus!

JanD

 

20 thoughts on “Aan Fatima Elatik

 1. Goedemorgen, bij de Telegraaf gebruiken ze de term onverstandig, bij de aanstelling van.
  Ik zeg, dom. En nu nog geen doortastend handelen. Niet ingrijpen, maar roepen onverstandig. Bang voor de racisme-kaart! Wat snap ik nu niet?

 2. Beste Jan, jij hebt het hier over de AIVD, maar vele Westerse Veiligheidsdiensten weten al jaar en dag, dat er vanuit de Moslimbroederschap een plan is “Het Project” genaamd, dat als doel heeft verspreiding van de islam en overheersing onder sharia door middel van infiltratie van het Politieke Westen met alle democratische middelen waar mogelijk. Door het plaatsen en verspreiden van volgelingen van dat Project in onze Westerse cultuur op beleidsbepalende plekken. Als leek zou je zeggen die Moslimbroederschap wil oorlog-jihad- voeren op twee fronten, 1) Aanslagen et cetera voor Chaos door terroristische groeperingen en 2) Het verkrijgen van een Politieke islamitische meerderheid op bepalende plekken, met als doel islamitische overheersing en verspreiding van het islamitische geloof onder Sharia. Heel kort door de bocht maar Jan anders is het nooit te redden binnen 99 woorden. Jan waarom horen wij zo weinig over dat plan – project van de Moslimbroederschap en me dunkt sinds 9/11 creëren die moslimterroristen chaos genoeg en overal in de politiek verschijnen steeds meer netwerken zoals jij hier ook beschrijft met het kennelijke doel Het Vrije Westen te gaan overheersen. En wij maar gek opkijken Jan hier in het Westen, als wij bijvoorbeeld niet met een bril op de pasfoto mogen maar wel met een hoofddoek op de pasfoto, het meest onschuldige voorbeeld. Inderdaad beste Jan schreeuwt dit ook om meer openheid van onze regeringsleiders, maar Rutte & Co glimlachen en zwijgen als het Graf, tot mijn echtgenote opeens met een hoofddoek moet lopen omdat ze anders op woensdag geen halal gehaktbal meer kan kopen.

 3. Wat moet dit ontzettend naar zijn voor Eberhard van der Laan, zo vlak voor zijn einde nog geconfroteerd worden met het algemeen breed bekend worden van dit grote falen.

 4. Oh ja beste Jan en dit “Project” van de Moslimbroederschap bestaat in het echie en deze levensgevaarlijke ideologie kan via “gevaarlijke” geestelijke leiders via de Moskee verspreid worden en de hulpmiddelen voor Chaos kunnen gewoon in de kofferbak vervoerd worden door heel Europa, of je huurt een vrachtwagen, want de grensbewaking & douane zijn dankzij het voorwerk al verdwenen. Dit netwerk wat jij blootlegt Jan sluit volgens mij perfect bij het Project aan.

 5. Dit alles heeft dhr. Eberhard van de Laan kunnen / moeten weten. Maar ja dan kom je niet stoer over. Tranentrekkende vertoning, emotionele momenten. Wie gelooft daar nog in. Nederland is aan het wegkwijnen, door het narcistische beleid dat ZIJ voeren. Functionarissen – wethouders – rechters – advocaten, noem ze maar op, zijn alleen nog bezig met hun eigen belangen. De ziel is er uit gerukt. Wie de dader is, zeg het maar.

 6. http://www.telegraaf.nl/binnenland/28849346/__Raad_eist_schoon_schip_na_Saadia__.html Raad eist schoon schip na Saadia
  Vandaag, 05:30 Jan-Willem Navis
  AMSTERDAM – De gemeenteraad in Amsterdam eist opheldering van burgemeester Van der Laan over het schandaal rond de geschorste Amsterdamse topambtenaar radicalisering Saadia A.-T. De onderste steen moet boven over het functioneren van de ambtenaren die in de hoofdstad belast zijn met het tegengaan van radicalisering.

 7. Beste Marion ook jij weet wie de Daders zijn en wel de verantwoordelijken en dat zijn ;
  VVD
  PvdA
  D66
  en altijd met steun van Christelijke clubjes.
  En Jan legt eigenlijk een stukje van een Netwerk bloot, waar er vele al in onze Westerse Cultuur zijn binnengedrongen, met het kennelijke doel ons te Zijner tijd te overheersen en dan kunnen we gelukkig twee keuzen maken, of bekeren of je kop eraf.
  En Rutte & Co staan er dan Niet bij en glimlachen ergens anders op een veilige plek.

 8. Buiten het “netwerk” dat uiteindelijk de endlösung van de westerse bevolking tot doel heeft, speelt zelf verrijking van dit smerige moslim tuig een grote rol.
  Vergelijkbaar met het destijds collaborerende nazi tuig hier ten lande.
  Het is nog niet te laat, maar veel tijd is er niet meer! Keiharde maatregelen zijn nodig, gebeurt dit niet dan zijn wij verloren…….

 9. Buiten het “netwerk” dat uiteindelijk de endlösung van de westerse bevolking tot doel heeft, speelt zelf verrijking van dit smerige moslim tuig een grote rol.
  Vergelijkbaar met het destijds collaborerende nazi tuig hier ten lande.
  Het is nog niet te laat, maar veel tijd is er niet meer! Keiharde maatregelen zijn nodig, gebeurt dit niet dan zijn wij verloren…….

 10. En vergeet niet het slappe wegkijken en goedpraten en het politiek correct willen zijn van de MSM: op papier de NRC, Volkskrant, Trouw en het AD. En op TV de NOS, de diverse prietpraat van Pauw, Witteman, Polak ,Tan en de blonde dame wier naam mij even niet te binnen wil schieten met haar snerpstem……..

 11. Neem nu wel aan dat van der Laan zijn ontslag in zal dienen? Dit totaal gebrek aan zelf kritiek is eigenlijk wel bekend bij de PvdA. Echter dient hier Rutte snel in te grijpen. Tevens zal er een onhafhankelijke burgemeester moeten komen. PVV huize zal nog wel een stap te ver zijn echter een onhafhankelijke is beter.

 12. Louisa, ik heb het vermoeden dat jij doelt op Eva Jinek, In het begin was het nog wel aardig, maar zij ontpopt zich nu meer en meer met haar ware aard. Arrogant.

 13. Saadia ait-Taleb & Fatima Elatik, kon ik ze maar beiden inruilen voor één Ebru, zucht.
  Ebru is een zucht van verlichting, een prachtige Nederlandse vrouw, ze kent mij niet, maar is mijn vriendin tot ik weer wakker wordt, zucht.

 14. Er is maar een oplossing de kamer moet de regering terugroepen en verplichten nieuwe verkiezingen uit te schrijven wegens de theoriecomplot van de partijen PvdA, VVD, GL, D66 en het CDA. De burgemeester , wethouders en raadsleden moeten direct worden ontslagen zonder wachtgeld. Direct maatregelen zijn nodig anders is het niet meer te stoppen. Doen wij niets dan gaat de beerput noouut meer open ten kost van de jongere generatie.

 15. Geachte vanhetgoor,
  Je oogst wat je zaait. Dan boft vdl nog als hij snel sterft want het barst van de rottigheid in de stad wat hij niet wil zien want Amsterdam is lief. Deze meneer is er niet voor de bewoners. In bos en lommer zou het zoveel beter zijn dan 15 jaar geleden. Vreemd genoeg kan ik me geen autobranden herinneren zeker niet van politieauto,s, ook geen schietpartijen. PvdA, experts in rechtpraten wat krom is en alleen dan mag je meedoen.

 16. Het is gedaan met die mooie Jordaan,
  Omgebracht door E. Van der Laan.
  De mooie wester zal straks een moskee zijn.
  Daar zorgen Faat en Saad wel voor, die op een lijn zijn.
  Johnny Jordaan en tante Leen
  Staren bedroefd voor zich heen.
  Amsterdam huilt waar het eens heeft gelachen.

 17. Vind het sowieso belachelijk dat ze in Nederland mogen stemmen!!!
  Ik vind dat ze dat maar moeten doen in het land van herkomst.maar oh Europa is zo bang om het stempel van racisme te krijgen.denken ze nu echt dat wij als wij in hun land zouden wonen(als dat al mogelijk is)wij zouden mogen stemmen???dacht het het niet!!en niet zeggen :het zijn ook nederlanders” want dat zijn ze niet en zullen het ook nooit worden!
  Twee paspoorten??? belachelijk!

 18. @de looper: Ik stel voor dat u zich eerst verdiept in deze materie ( knap ingewikkeld ) alvorens te gaan LOPEN BRULLEN: Iedere natie heeft zo zijn eigen wetten hieromtrent.
  En in allerhande internationale verdragen staat vermeld hoe hier mee om te gaan.
  Maar wat wél mijn mening is: Je mag je pas verkiesbaar stellen als je de Nederlandse Nationaliteit bezit en geen dubbele, want dan krijg je uitwassen zoals Denk.
  Mijn vader werd geboren in Het Verenigd Koninkrijk en is dus Brit. Dat heeft hij zo gelaten, heeft een Verblijfsvergunning voor Onbepaalde Tijd en is nog nooit hiero naar de stembus geweest, terwijl hij rijkelijk heeft afgedragen in de Staatskas.
  Lees je in !

 19. @Ben Casey: Houdt op met je belachelijke onzin.
  020 heeft zijn Joden laten wegvoeren in ’40/’45, dus dit soort tranentrekkerij vind ik ongepast !

Comments are closed.