Aan Erik Mouthaan (deel 2)

Computer algemeen

Hoi Erik,

Nadat je gisteren de eerste meerkeuzevraag fout beantwoordde (natuurlijk was van telekinese geen sprake, gek!), krijg je vandaag een herkansing.

Wat zie je op onderstaande foto?

Lees alle reviews over The Trump Internet Password Logbook

Zie je:

A) Echt geen Superman! Alsof het knap is om in de strijd om de Republikeinse nominatie 16 anderen te verslaan en daarna het door bijna alle kranten, tijdschriften en televisiestations gesteunde Baken van Integriteit Hillary Clinton ook nog te kloppen!

Of zie je:

B) Een soort van Superman, want dat ben je nu eenmaal als je de machtigste man ter wereld bent en over de rode knop gaat.

Het juiste antwoord vind je >>>HIER<<<.

Groet,
JanD

2 thoughts on “Aan Erik Mouthaan (deel 2)

  1. Zoals de linksche Gutmenschen de Staatsomroep hebben geïnfiltreerd, zo zijn de Islam volgers bezig de politiek in Europa te infiltreren. Types zoals Mouth-aan, behoren bij de linksche elite en zouden hun journalisten opleiding over moeten doen, teneinde hun vooringenomenheid niet de boventoon te laten voeren. Dit soort Gutmenschen zijn mede, verantwoordelijk voor het feit, dat mijn echtgenote straks onder vrouw onderdrukkende textiellagen over straat Moet. Wanneer er dan mensen voor hun eigen land, cultuur en zeden opkomen, worden ze 24/7 gedemoniseerd door deze linksche Gutmenschen of vermoord door een huurmoordenaar. De voorbeelden hoef ik U niet te geven. Al tijden proberen deze Gutmenschen het Links vs Recht te ontkennen, maar tegenstellingen worden steeds harder. Waarbij de Gutmenschen de media beheersen en ondanks hun ondertal, steeds harder gaan schreeuwen, waardoor het lijkt of zij een meerderheid hebben. En dan wordt op een democratische manier Trump gekozen, waarbij bleek, dat de linksche goegemeente toch geen meerderheid heeft. Ja de linksche media roeptoeterij gaat dan overuren draaien. Nu zien we het gekken circuit in Den Haag zich in alle bochten wringen teneinde de PVV stemmers maar te ontwijken en meer dan een miljoen kiezers uitsluiten en als ondermens behandelen want er wordt niet eens met ze gepraat, maar er gaan meerdere verkiezingen komen, de niet Linkschen blijven niet blind.

  2. Tegenstellingen hadden we het over toch Jan?
    Het wordt steeds erger, gister werd er voor flatgebouw De Paardenbloem, door een oudere een fles met brandende vloeistof naar straat terroristen van Noord Afrikaanse afkomst, de pers mijdt het woord Marokkaan natuurlijk, gegooid. De ouderen worden geterroriseerd, bedreigd, dames bevoelt en tot diep in de avond worden er drugs gedeald. De ouderen leven in angst en ja ze zijn toch Nederlander die ouderen en dan barst wederom de bom en wat gaat onze leugenachtige Rutte de glimlacher daar aan doen? Zullen we alle niet linkschen, niet islammers en mensen met maar één Nederlands paspoort gewoon het land maar uitgooien meneer Rutte & Co?

Comments are closed.