Aan Eric Wiebes

Baby deals

Meneer Wiebes,

De hoeveelste afgang was dat nou gisteren van u in de Tweede Kamer?

Het kon er wel bij, dat bagatelliseren van de leugens van uw CDA-staatssecretaris Mona Keijzer over de energierekening met “er zijn ook meevallers”. En gewoon doorliegen, hè…

We hadden eerder de puinhopen bij de Belastingdienst.

Het gestuntel rond de dividendtaks.

Het gekut met de Groningers.

Dat laatste wil ik het even specifiek met u over hebben.

Een onderbelicht aspect: de waardedaling van de koophuizen.

Áls die Groningers ooit centen gaan zien (want u stelt maar uit en stelt maar uit), is het om hun huizen op te knappen. Zodat ze bij de volgende aardbeving (die er zeker aankomt) niet helemaal in elkaar storten.

Maar wat mij verbaast is dat die Groningers niet veel harder actie voeren.

Want hun koophuizen blijven na zo’n opknap- en verstevigingsbeurt weliswaar staan (hopen ze), maar ze zijn voor de toekomst letterlijk waardeloos geworden.

Namelijk op het moment dat ze ze willen verkopen.

Wie koopt nou een huis mét zichtbare herstelplekken ín aardbevingsgebied?

Kunt u al die planbureaus van u misschien eens laten uitrekenen wat de werkelijke schade voor de Groningse huizenbezitters is? En als ze dat nou doen vóór ze weer op basis van verkeerde aannames, oude cijfers en wishful thinking gaan liegen dat de kosten van dat waanzinnige Klimaatakkoord van uw VVD-partijgenoot Ed Nijpels en PvdA-activist Diederik Samsom voor de burger heel erg gaan méévallen?

Dan hoeven jullie één keer minder te liegen voor wij indirect gaan stemmen voor de Eerste Kamerverkiezingen op 20 maart.

Groet,

JanD

PS. In de loop van de dag gaat stemrevolutie.nl live. Want jullie moeten worden gestopt.

10 thoughts on “Aan Eric Wiebes

 1. We zouden echt ns ook onze gele hesjes moet pakken en naar het malieveld gaan, dit kan toch niet verder zo.
  We zijn pensionadas hebben al jaren en jaren geen cent op onze aow meer gekregen,
  Alles word duurder energie boodschappen auto
  Ziekenkosten enz enz, zeker de oudere groep wordt uitgeperst als n sinasappel.

 2. Bij het aantreden van Wiebes had Rutte het over een zeer goede crisismanager uit Amsterdam!
  Had Rutte niet moeten vertellen dat Wiebes een crisis op zich zelf vormt of in ieder geval meerdere crisissen heeft veroorzaakt?
  Dit kabinet is het slechtste van de afgelopen decennia of in ieder geval geleid????? door Mark Rutte, een leugenaar pur sang!

 3. Het ergste is nog dat die grote neus Wiebes na zijn debacle bij de belastingdienst daarvoor wordt beloond met een ministerschap door de grote leider Pinokkio Rutte, beiden zijn van die schandalenpartij de VVD, om vervolgens mag hij de ellende voor de Groningers oplossen. deed hij dat maar, ook daar is hij bezig om weer een puinzooi te maken van dit dossier, en ook zullen de burgers ervan lusten met het klimaat akkoord.

 4. Ik zit me zo langzamerhand af te vragen hoe het mogelijk is om zo nog te kunnen functioneren
  Als je toch heel veel beloofd en de mensen zo besodemieterd ben je toch eigenlijk een crimineel of ik moet dit verkeerd zien.
  De zestig plussers worden niet meer serieus genomen maar hebben volgens mij wel alles opgebouwd waar de regering mee ligt te sjoemelen, en als klap op de vuurpijl wordt je straks niet meer of gedeeltelijk geholpen als je in het ziekenhuis komt te liggen voor een nieuwe heup enz enz
  Ik wil echt niet discriminerend over komen maar als iemand uit een ander land hier naartoe komt wordt die op de handen gedragen terwijl de ouderen steeds meer worden gekort op hetgeen waar zij hebben voor gewerkt
  Eigenlijk zou ik nog uren door kunnen gaan , maar mijn besluit staat vast , ik zal nooit en te nimmer meer op een partij stemmen die zijn belofte niet nakomt , sterker nog die ons allemaal belazerd

 5. Ja soms denk ik wel eens wie is de schuldige die personen die de cijfers aanleveren of die personen die ze voorlezen. Iets afkeuren is wel gemakkelijk.

 6. Rutte is een dictatuur geworden. Hij leert goed van zijn Turkse leraar. En de rest van de regering zijn allen maar leugenaars. Je zou ze aan moeten klagen wegens fraude. In Almere zo’n pvv steken verdwenen, maar daar is niets aan gedaan. Rutte en tuig, rot op. Nederlands stem wijs in Maart. En groenlinks…… ga lekker op de noordpool wonen, dan kun je daar het klimaat in de gaten houden.

 7. Ik heb eigenlijk een vraag die eigenlijk maar een paar procent de Nederlanders aangaat, namelijk Nederlanders die zijn geëmigreerd naar het mooie Sri lanka om daar hun laatste jaren vreedzaam te slijten. Deze mensen die van hun AOW moeten leven worden omdat ze in Sri Lanka wonen flink gekort, dit omdat Sri Lanka een BEU land is wat betekend dat zij geen handels overeenkomst hebben met Nederland of zoiets, maar wat hebben wij Nederlanders daar nu toch mee te maken, wij hebben allen jaren gespaart voor onze centen op onze ouwe dag, en wat Nederland heeft met Sri Lanka hebben wij niks mee te maken en dus vraag ik gewoon beleefd om onze AOW volledig uit te betalen, iets waar we gewoon recht op hebben.
  Maar al mijn brieven en mailtjes worden niet beantwoord, het lijkt wel de ver van mijn bed show, maar ± € 400.-/maand korten is een hele boel geld en wanneer je denkt sri Lanka is goedkoop dan heb je het duidelijk mis.

 8. Wat ‘n nietsnutten-team is het toch daar in Den Haag. Er lopen er heel wat rond daar , maar deze spannen toch de kroon: Eric Kwiebus aangesteld om de ene crisis na de andere te veroorzaken, minister van Fakenieuws Ollongren die er vrolijk op los manipuleert en wat te denken van de baas van het achterkamerskabinet Pinokkio Rutte, die zijn moeder nog aan de duvel zou verkopen voor een baantje als dienstbode in de ivoren toren van de Bachanale EU-keizer Jucker.

Comments are closed.