Aan ‘een Amsterdammer’

Zomer 2019 - Zomer Vieren

Beste ‘een Amsterdammer’,

Ja, zo noemde de politie je.

De man die de politie had aangehouden nadat hij op Eerste Paasdag de 1.50 lange 68-jarige arts Rinia Chitanie dusdanig gruwelijk in elkaar had gebeukt en getrapt dat ze in coma raakte en door haar eigen familie niet meer werd herkend, was ‘een Amsterdammer’.

‘Een Amsterdammer’ die het vrouwtje naar eigen zeggen ook verkrachtte en die nu ook de dood van een onschuldige persoon op zijn geweten heeft, want onlangs besloot de familie in overleg met haar artsen dat de behandeling vanwege de uitzichtloosheid moest worden beëindigd en overleed ze.

Pas maanden later werd ‘een Amsterdammer’ nader ingekleurd.

Omdat ooggetuigen De Telegraaf informeerden.

Je bleek een ‘mokkakleurige’ Amsterdammer.

Je sprak ‘gebrekkig Engels’.

Toen moest het Openbaar Ministerie wel toegeven dat ‘een Amsterdammer’ eigenlijk ‘een statushouder’ is.

Iemand die dus op grond van het Vluchtelingenverdrag zorg, huisvesting en geld krijgt dat wordt/werd opgebracht door mensen als de Surinaamse arts Rina Chitanie.

Er rest jou en de griezel die je gaat verdedigen nu maar twee taken: downplayen van de beestachtige mishandeling en de bekentenis over verkrachting intrekken.

Met het eerste is je advocaat al begonnen: je zou in een psychose hebben verkeerd toen je dat weerloze vrouwtje tot moes sloeg en verkrachtte.

Het tweede zal ook wel lukken. Zelfs Jos Brech gaat wellicht wegkomen met achttien DNA-sporen op het lichaam van Nicky Verstappen.

En dan is de hamvraag: welke rechters tref je?

De vluchtelingenstatus kan worden ingetrokken als je bij onherroepelijk rechterlijk vonnis wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf waarbij het onvoorwaardelijke deel minimaal 24 maanden betreft.

Als sprake was van een psychose waarvan herhaling met een pilletje tegen die tijd goed te voorkomen is, moet dat bij een beetje knuffelaar in toga te doen zijn.

Trouwens: als je langer dan 24 maanden moet brommen, dan zet de IND je toch niet uit. Te veel gedoe.

En daarna?

Daarna sluit je je aan bij We Are Here.

Dat zijn weliswaar uitgeprocedeerde asielzoekers zónder status die terug naar hun eigen land zouden moeten, maar zo gaat het gemeentebestuur van Amsterdam niet met deze ‘Amsterdammers’ om.

En als dat op formele problemen stuit omdat die ‘racisten’ van Forum voor Democratie weer gaan lopen miepen?

Ach, met een beetje mazzel ontfermt GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink zich dan hoogspersoonlijk over je en zorgt-ie dat je in één van de 24-uurs opvangen voor deze We Are Here-criminelen een baantje als klusjesman-met-bedrijfswoning krijgt. Je spreekt als ‘Amterdammer’ immers de taal van een deel van de andere bewoners. En je bent handig met je handen. En voeten.

Die opvang in de oude brandweerkazerne tegenover winkelcentrum Gelderlandplein in Buitenveldert is dan misschien wat voor jou.

Heb je als je ’s ochtends opstaat zo ongeveer uitzicht op de plek waar je op Eerste Paasdag dat oude vrouwtje op gruwelijke wijze aan haar eind hielp.

En dan is de cirkel rond, stemmen al die extreemlinkse wappies in Amsterdam weer op GroenLinks en leef je nog lang en gelukkig.

Jij wel.

Helaas.

Groet,

JanD

UPDATE Ja, ik word het zelf ook weleens zat. Maar ja…

31 thoughts on “Aan ‘een Amsterdammer’

 1. Een “prachtig” briefje, waar pijnlijk de vinger wordt gelegd op de stinkende wonden in onze maatschappij. En dan moeten we ons gelukkig prijzen met een stuk onbenul, die blijft volhouden dat we toch in een prachtig land leven.

 2. Het is nogal beledigend voor een geboren en getogen Amsterdammer wanneer de politie zo’n barbaar aanduid met de naam van jouw stad.

 3. Briljant briefje weer. Wat een infantiel, hypocriet kutland is dit toch. Bah!

 4. En het wordt dan ook nog onder het kopje ,overig’ geregistreert in de lijst van de misdragingen van overlazt gevende ,,asielzoekers”

 5. Tja, Amsterdam, die lieve stad waar negers en naffers het in bepaalde gebieden onleefbaar hebben gemaakt.
  Voor normale mensen dan want dat ongedierte heeft de habitat zo omgevormd dat zij zich thuis voelen. Als ratten op een vuilnisbeld.

  Ondertussen wacht de stad op de lang verdiende grote aanslag waarvan iedereen weet dat die gaat komen en niemand zich afvraagt óf maar eerder welke (politieke) gevolgen dit zal gaan hebben. Want de meesten voelen dat dit een interbellum is waar links hoopt dat het groeiende conflict vanzelf overwaait en iedereen die op de pijnpunten wijst als racist en extremist aanwijst als ware zij de Iraakse Minister van Informatie aka comical Ali die de overwinning voor camera bleef claimen terwijl achter hem de Amerikaanse bommen vielen van de overwinnaars.

  Alsof er geen oorzakelijk verband is tussen neger en ras en criminaliteit en laag IQ. Of tussen dat vreedzame geloof islam en genocide, slavernij, pedofilie, marteling, verkrachting en andere criminaliteit. Dat blijven ontkennen is ondertussen zo belachelijk aan het worden dat je nu al de wonderlijke geschiedschrijving in de toekomst kan gaan voorspellen.

  Het slachtoffer is Surinaams. Dat is niet zo belangrijk. Wat belangrijk is, enorm belangrijk, is of zij links stemde. Misschien wel D66, GroenLinks, SP of PvdA. Dan is het ‘boontje komt om zijn loontje’ en kan iedereen weer rustig slapen, in de wetenschap dat zelfs in dit misdrijf recht is gedaan.

 6. Ik lees dagelijks goede briefjes van je Jan, maar deze behoort toch wel toch één van meest rake van allemaal…. helaas wel inderdaad, want lezende kookt het bloed van de lezer natuurlijk over onze prachtige ‘rechtsstaat’…

 7. “Een Amsterdammer” blijkt een statushouder te zijn. Hoe lang blijven we nog energie pompen in nutteloze zaken als asielbeleid? Hoelang nog moeten we statushouders beschermen, of moeten we net zo lang doorgaan totdat het moment aanbreekt dat iedereen er vrede mee heeft dat er geroofd en gemoord wordt? Waar is ons veilige Nederland gebleven, en waar zijn de mensen die wij betalen om ons te beveiligen? Waar is onze regering? Waar zijn de beloftes die ons gedaan zijn , wat is er met dit land aan de hand!

 8. De spijker op zijn kop. We kunnen dat plebs beter zelf aanpakken, ons rechtssysteem is verrot, die linkse kliek is verrot, dus wat hebben we te verliezen. Wat een achterlijke bananenrepubliek is mijn land geworden.

 9. Het is toch niet meer te begrijpen Jan..ik kan er echt verdrietig van worden…Ik hoop zo dat Nederland wakker gaat worden…maar helaas .

 10. Hemeltergend. GroenLinks blijft ondertussen illegalen ‘ongedocumenteerden’ noemen, en wil zich ‘inzetten’ om hen alsnog aan een verblijfsvergunning te helpen. Van GroenLinks mag criminaliteit ook niet meer geregistreerd worden als zijnde gepleegd door een illegaal.

  Bij mij om de hoek komt zo’n 24 uurs opvang voor ‘ongedocumenteerden’. Er is geen enkele communicatie over geweest vanuit de gemeente. Als het daar uit de hand loopt weet ik wie ik daar persoonlijk voor verantwoordelijk moet houden.

 11. Belangrijk is dat er eindelijk eens oog om oog – tand om tand wordt geïmplementeerd.

  Zolang zij ons ongestraft kunnen blijven vermoorden, met alle hulp van het kneiterlinkse college dat in feite niks anders nastreeft dan de genocide van de oorspronkelijke bevolking, zal het alleen maar erger worden en zelfs versnellen.

  Pas als er bloed aan hun kant gaat stromen, liefst in duizendvoud, ook bij hen die dit mogelijk hebben gemaakt zoals de linkse partijen en hun aanhangers, pas dan zal er een gezond evenwicht ontstaan waar ‘de vervuiler betaald’. In bloed!

  Zij vermoorden ons. Het wordt tijd om hen te vermoorden!

 12. De kneiterlinkse stad heeft gezaaid, nu wordt geoogst.

  Dood en verderf is het gevolg. Halicunante wachttijden op woningen is het gevolg. Hoge kosten als gevolg van bruine sociale uitkering uitvreters is het gevolg. No-go area’s is het gevolg. Onrust en conflicten tussen groepen is het gevolg.

  Zoals Sadiq Khan Londen transformeerde tot een geweldadig gebied met zuuraanvallen en mesaanvallen, zo zal het die lieve stad Amsterdam ook vergaan.

  Het zij ze gegund!

 13. Toch denk ik steeds vaker dat de oorzaak van dit OM-gedrag overheidsopdracht is als gevolg van de oliecrisis van na +/- 1973. Dit geldt ook voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. De overheid lijkt doodsbang voor herhaling en buigt/knipmest/sandalenlikt er op los, dat het een lieve lust is. Andere verklaring kan ik niet bedenken, zo diep en ver deze ‘speciale’ behandeling van ‘groepen’ en ‘individuen uit’… (behalve dan geestelijke gestoordheid).

 14. Toch denk ik steeds vaker dat de oorzaak van dit OM-gedrag overheidsopdracht is als gevolg van de oliecrisis van na +/- 1973. Dit geldt ook voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. De overheid lijkt doodsbang voor herhaling en buigt/knipmest/sandalenlikt er op los, dat het een lieve lust is. Andere verklaring kan ik niet bedenken, zo diep en ver deze ‘speciale’ behandeling van ‘groepen’ en ‘individuen uit’… gaat (behalve dan geestelijke gestoordheid).

 15. Heel goed jan ga ook Door alsjeblieft laat iedereen dit lezen ik ben een rasechte Hollander die bestaat 64 jaar dakloos erg ziek en word op geen manier geholpen bedankt zaandam

 16. En zo lukt het de socialisten in Amsterdam om hun utopie te stichten ten koste van elke prijs, nu met de dood van een fragiel klein oud omaatje tot gevolg. Dat zij gewetenloos zijn hebben wij kunnen zien in de geschiedenisboekjes met meer dan 100 miljoen slachtoffers, net zoals de feitelijke genocide die nu plaatsvindt in Venezuela, op papier misschien wel het rijkste land ter wereld, maar nu een socialistisch pauper paradijs waar sterven van de honger net zo normaal is geworden als de leugens die elke dag door de socialisten worden verspreid alsof de mens achterlijk is.

  De Amsterdamse politie die het toch maar druk heeft met iftar voeren en likken naar hen die onze vernietiging nastreven, liegt ondertussen over de achtergrond van de dader. Een veeg teken dat zij bang is voor de mening van de burger over deze zoveelste fuck-up die iedereen ziet aankomen maar waar niemand hardop over mag spreken want racisme.

  De wal zal het schip keren. De enige vraag die rest is: na hoeveel meer doden en verkrachtigen?

 17. Mochten ze iemand zoeken om dat stuk vuil op te hangen ,omdat de rest er te week voor is ,wil ik me best aanmelden .

 18. Helaas lopen er steeds meer huichelaars en wegkijkers in Nederland. Ons land is verloren voor mijn kinderen en kleinkinderen.

 19. Het briefje van Jan spreekt de waarheid. Amsterdam was laf tijdens WW2 en is nu laf richting islam en allochtonen die de stad overnemen. Persoonlijk vind ik dat we Amsterdam hoofdstad af moeten maken en onder curatele zetten en het hele stadsbestuur preventief vastzetten.

 20. Verdeel en heers, dat is de lelijke mentaliteit van het socialistische gebroed, geen enkel gevoel voor realiteit, er is een groot verschil tussen een socialist en een sociaal voelend mens, sociaal ben ik zeer zeker maar heb goed in de gaten wat de dwangmatige socialisten verzieken maar vooral goed voor zichzelf zijn en alles misbruiken om te heersen wat uitgesproken slecht is voor de gemiddelde Nederlander die monddood wordt gemaakt, kijk naar het straatbeeld en lees wat er speelt, we moeten er van uitgaan dat de situatie veel erger is dan wat we weten, hulde voor de mensen, die zijn er gelukkig wel, die hun mond opendoen , zowel politici als burgers maar meteen het risico lopen dat ze bedreigd worden.
  Nederland is in handen van foute heersers die we kunnen vergelijken met de NSB mentaliteit van 40/45.

 21. Slachtoffer afkom, wat heeft dat in godsnaam mee te maken.?? Ze woont hier al decennia lang als Nederlands staatsburger, van geboorte met NL paspoort!! Ze is slachtoffer van een mafkees, die door onze regering binnengelaten is. We worden al meer dan 20 jaar in praktisch heel Nederland geterroriseerd door groepen mensen, die het niet nauw nemen met onze cultuur, normen en waarden. Onze wetten!! Wanneer komt men hier in dit ” door verkocht aan derden Land”, dat ooit Nederland heette, in opstand??

 22. Beste voorlichters van politie, wilt u het aub laten om, een moordende illegale buitenlander een Amsterdammer te noemen. En als u niet weet hoe hem dan wel te noemen….., noem hem dan bijvoorbeeld ” Politieagent”. Ik denk dat heel veel ECHTE Amsterdammers het met mij eens zijn.

 23. Zat laatst in de trein. Paar plekken verder zat een islamiet. Controleur komt. Islamiet heeft geen geldig plaatsbewijs. Controleur zegt: Volgende keer plaatsbewijs hebben . Controleur komt daarna bij mij en vraagt om plaatsbewijs. Ik weiger en wijs hem erop dat het op de manier zoals hij doet zinloos is te controleren.
  Mwah, het lijkt vervolgens of ik droom want controleur belt spoorwegpolitie en islamiet word bij volgende station afgevoerd. Toch nog.. Maar alleen maar omdat ik mń mond opendeed want anders had islamiet gewoon kunnen blijven zitten

 24. Ik hoor dat Rutger hem in huis neemt die lieve barmhartige man die Amsterdam kapot maakt mat z’n maatjes bah ik word er depressief van.

 25. Marrakech gebiedt dit , positief berichten over verkrachtingen door immigranten

 26. Het wordt steeds erger,we moeten meer poitie,maar dat gebeurt niet en die moeten dan ook meer vrijheid van optreden hebben. Onze bestuurders zijn slapjanussen .

Comments are closed.