Aan Eberhard van der Laan

Sale

Beste meneer Van der Laan,

Die Saadia a. T. die geschorst is op verdenking van fraude met declaraties en vriendjespolitiek, dat is toch niet Saadia Ait-Taleb?

Want dan hebben we het niet alleen over de hoogste Amsterdamse ambtenaar op het gebied van radicaliseringsbestrijding, die u onder meer op dienstreizen naar Marokko vergezelde en op wie u blind vaart als het gaat om radicalisering, terugkerende IS-keelsnijders en salafisme.

Nee, dan gaat het ook om een PvdA-bestuurslid. Een kaderlid van de club die ons land tot op de dag van vandaag regeert en medeverantwoordelijk is voor de veiligheid van – ik noem maar een dwarsstraat – Geert Wilders.

En om een mattie van Yassin Elforkani, die zich niet alleen gretig liet inhuren door de gemeente Amsterdam als adviseur, maar ook bekend staat als een man met hechte banden met het Moslimbroederschap.

En een relatie van Volkskrant-columniste Harriet Duurvoort.

Warm aanbevolen, uiteraard, door nog zo’n diversiteitstype met toegang tot te veel informatie, ‘politieadviseur’ Fatima Elatik.

Het is toch niet waar hè, meneer Van der Laan?

Er is vast nog een Saadia a. T.

Of De Telegraaf vergist zich.

Toch?

Groet,

JanD

UPDATE Het is nog veel erger!

 

17 thoughts on “Aan Eberhard van der Laan

 1. Kijken welke vertrouwelingen Femke straks, tegen fikse betaling natuurlijk, mee brengt.

 2. Langzaam aan worden de gewone mensen steeds meer te kijk gezet of beter gezegd, er komt steeds meer onrecht en wantoestanden aan het licht. Maar hoelang herinneren de mensen dit zich, volgende verkiezingen zijn ze het alweer kwijt en stemmen ze, de griezels weer naar de macht! Hier in Rotterdam zijn ze ook zo blij met onze, pvda burgervader, volgens mij is het toch de gemeenteraad die het in goede banen leid en de man controleert! Wanneer gaat het stoppen, de leugenachtige zelfverrijking en machtspelletjes.
  Ik ben het zo zat en heb helemaal geen zin meer om mee te denken en sociaal te zijn, zelf kansarm, laag opgeleid, werkloos, 55+ en ik wil zo graag werken voor me centen. Wanneer ik weer eens?

 3. Alle Linkedin linkjes zijn verdwaald in cyberspace… zeker op taalcursus in het buitenland?

 4. Beste Jan fijn ook die link over het plan van de Moslim Broederschap, dat gezwel = het plan, is al jaren in uitvoering en weet je wat zo erg is, buiten het feit, dat ik door het daarover te hebben met vele link’en, permabannen heb gekregen op die zgn eerlijke sites zoals GS en Powned, ja dat daar gelaten wil ik hier nogmaals de aandacht vestigen op een vrouw die daar al jaren tegen strijd, tegen de Moslim Broederschap. Brigitte Gabriel heet die bijna profeet en Arabist uit het vroegere Christelijke Libanon. Zij legt het als geen ander uit en is nog leuk om te zien en om te horen, zij is gevlucht uit haar land, want ook zij kreeg een permaban, maar dan één waar niemand op wil staan, die niet 24/7 bewaakt kan worden.
  Jan bedankt voor dit briefje, ik geef hier even een teks die je met copy paste maar eens moet bekijken op you tube#
  Brigitte Gabriel Reads the Muslim Brotherhood Plan for America

 5. Ja de PVDA weet het land wel naar de knoppen helpen…..welk PVDA schandaal volgr….

 6. God heeft hem gestraft voor zijn verraad van de Joden. Hij gaat langzaam dood.

 7. Ja, het gaat om Saadia Ait Taleb. Eerst de zus van Abou Taleb, en nu deze. Who is next??

 8. Ja, het gaat om Saadia Ait Taleb. Eerst de zus van Abou Taleb, en nu deze. Who is next??

 9. Ik stel voor dat wij enig fatsoen betrachten naar de huidige Burgemeester van onze hoofdstad. Want, hoe wij het allen wenden of keren, Amsterdam was, is en zal nog wel enige tijd de hoofdstad van Het (zogenaamde ) Koninkrijk der Nederlanden blijven.
  De man is zeer ernstig ziek en heeft aangegeven dat hij dit niet zal overleven: kunnen wij dan misschien wat respect opbrengen voor deze man ? Los van zijn persoon, zijn politieke partij en de al dan niet verkeerde keuzes die de man heeft gemaakt ? Past het niet in een beschaafde natie hem even met rust te laten ?
  Maar, geheel los hiervan : Ik kijk er echt niet op van dit schandaal.

 10. Kom op Louisa. Het gaat over van der Laan toen hij niet wist dat hij ziek was. Hij geilde destijds hooguit op deze crimineel.

 11. “God heeft hem gestraft voor zijn verraad van de Joden. Hij gaat langzaam dood”, schrijft ene Ruud.Beijer.
  Dieptriest!!

 12. @louisa. Mooi redevoering heb je daar! Eerst zeg je dat je niet opkijkt van het schandaal, en ondertussen moet ik me inlezen. Als je het ABN beheerst, en je hersenen een beetje gebruikt, dan weet je degelijk dat mij statement klopt. En het is overigens heel spijtig dat het om deze dame in het bijzonder gaat, want zij heeft enorm haar best gedaan om te komen waar ze tot enkele dagen geleden was.

 13. Geachte heer Van der Laan, heeft u nou een verdacht sujet toegelaten tot het gemeentehuis, dat misbruik heeft gemaakt van haar kennis, kunde en netwerk?
  Een persoon van de afdeling ‘Veiligheid&Openbare Orde’ die blijkt banden te hebben met mensen gedreven door radicaliserend Islamitisch gedachtengoed en welke een grote hoeveelheid gemeenschapsgeld ontvreemd heeft met onbekend doel?

  Lopen wij als gemeenschap nu geen gevaar; daar waar mogelijk een beter beeld geschetst is en door u vele malen onderschreven, van mogelijke radicale terroristische elementen in sommige wijken?

  Hangende deze mogelijke dreiging voor de Openbare Orde is het zaak dat uw kantoor gesloten wordt, zoals u dat ook reeds deed bij honderden horeca gelegenheden en woningen, in samenspraak met uw nu zo omstreden afdeling ‘Veiligheid&Openbare Orde”.

  De timmerman en 2 bejaarde agenten zullen uw voordeur dicht moeten timmeren, als zoveelste plek die een dreiging vormt voor de Burgerij.

  Ja ik begrijp het Burgemeester. U kon er niets aan doen zelf. U was immers niet op de hoogte van het slechte voornemen van uw rechterhand. Niettemin rekent het publiek dit u wel aan. En is de openbare orde danig verstoord hierdoor.

  Hoe dan ook: misschien als u zich van uw beste kant laat zien, dan zullen we over ons hart strijken en zullen we uw kantoor na 2 maanden weer vrijgeven. Dat alle ambtenaren 2 maanden niets te doen hebben en u gewoon salarissen moet doorbetalen is verder uw probleem.

  Daarnaast is ons advies dat u nu echt met ziekteverlof gaat. Als bestuurder slipt het u op alle fronten door de vingers: er verdwijnen 10tallen miljoenen in uw mogelijk criminele organisatie, opgelegde geldverslindende regelgeving blijkt onwerkbaar, of moet teruggedraaid, maar bovenal en zoals gezegd: u heeft jarenlang een fraudeur door dik&dun gesteund die mensen met een radicaal gedachtengoed ondersteunde. Wie weet wat hier nog meer achter aankomt als gevaren voor de mensen op straat en was al uw geruststellende praat op AT5, geadviseerde door een vermeende criminele, slechts een zoethoudertje als stilte voor de storm…..

  Desalniettemin: beterschap!

Comments are closed.