Aan Doutzen Kroes

Beste Doutzen,

Nou, daar ga je!

Een speurneus van het maandblad Quote heeft ontdekt dat jouw bedrijf AHAU Golden Sun BV liefst 18.817 euro aan NOW-steun heeft ontvangen van de overheid.

En dat vindt Quote nieuwswaardig.

Waarom?

Omdat jij je in je Instagram-posts afzet tegen het overheidsbeleid op het gebied van corona.

Zouden ze bij Quote (en De Telegraaf en het AD en RTL Nieuws en al die andere media die het ‘nieuws’ van Quote overnamen) nou echt zo dom zijn?

Zouden ze bij Quote (en de overtikmedia) echt vinden dat jij wél belasting voor alles mag betálen (inclusief zaken waar je het wellicht persoonlijk niet mee eens bent), maar géén gebruik mag maken van regelingen waarmee de overheid iets teruggeeft aan de belastingbetalers?

Bedoelen ze dat regelingen als de NOW er éigenlijk alleen zijn voor bedrijven die het eens zijn met de overheid?

Of dat alleen bedrijven van ondernemers die privé geen cent te makken hebben (want ze verwijten jou ook je vermeende vermogen van 29 miljoen), hun hand mogen ophouden als er zo’n regeling wordt opgetuigd?

Ik hóóp stiekem dat ze alleen maar dom zijn.

Want het alternatief is nog erger.

Dat is dat Nederlandse media oprecht vinden dat je aan de leiband van de overheid moet lopen en dat je anders alleen maar mag betalen (onderwijs en zorg in het Afghanistan van de Taliban zíjn ook duur).

En waar ik ‘Nederlandse’ media zei, bedoelde ik in het geval van de Mediahuis- en DPG-kranten ‘Brusselse’ media, want De Telegraaf en het AD zijn gewoon in Belgische handen.

Wat je trouwens her en der ook verweten wordt, is dat je zoveel volgers op Instagram hebt.

Zeven miljoen.

Schande!

Dat is vréselijk, omdat je je openlijk uitspreekt tégen het wereldwijde coronabeleid.

Ook weer zo grappig!

Als je je zeven miljoen Instagram-volgers zou melden dat ze precies moeten doen wat Hugo de Jonge (en zijn hopelijk minder erg falende soortgenoten elders op de wereld) ons voorschrijft, mag je dat Instagram-account inzetten zoveel je wilt.

Maar omdat jij aan de volstrekt andere kant van het meningenspectrum zit, moet je éigenlijk je mooie mondje houden.

De duizenden communicatiemedewerkers van de overheid mogen van media als Quote, De Telegraaf en het AD mede van onze belastingcenten propaganda verspreiden zoveel ze willen, maar jóu willen ze liefst het zwijgen opleggen.

Ik noem dat: waanzin!

Net als trouwens jouw mening over corona.

Maar da’s een ander verhaal.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje dat ik je héél erg gun. Of ben ik dan aan het mansplainen?

2 thoughts on “Aan Doutzen Kroes

 1. Dag Jan,

  Hierbij informatie over de (4000+) corona-patenten waaruit blijkt dat zelfs het gezonde verstand ons in de steek kan laten en niet kan voorkomen dat fatale misvattingen gemeengoed worden.

  Als jij na het bestuderen van de bron informatie er nog steeds van overtuigd bent dat het vaccin een veilig vaccin is en geen bio-wapen dan mag je oprecht gaan afvragen of je afgelopen 2 jaar niet zelf je gezonde verstand (tijdelijk) hebt verloren.

  Jan verder alle goeds toegewenst en neem de uitdaging aan, groet,

  Frank Delo

  Dr. David Martin Fauci/COVID-19 document 205 blz gebaseerd op 22 jaar onderzoek.
  Duizenden patenten tonen de denkrichting en de magisch vooruitziende blik patenthouders:
  https://www.davidmartin.world/wp-content/uploads/2021/01/The_Fauci_COVID-19_Dossier.pdf

  Presentatie Dr David Martin en Advocaat Reiner Fuellmich patenten Fauci dossier
  https://www.bitchute.com/video/IQSHXCnFcoj3/

 2. Jand U bent echt een zeer dom mens en je gaat zeer har vallen volgend jaar. Heerlijk met je onzin terug in je bekkie en dan ga je heeel heel stil zijn voor ene paar jaartjes en dan mag je terug praten… succes zwammende zwammer zonder enige kennis van zaken wat er WAARLIJK speelt.

  https://janbhommel.nl/het-verraad-van-de-intellectuelen/

  Succes want je zal het hard nodig hebben en zo te zien boeit het gelukkig ook gene kat zodat je je dommigheid heerlijk in je eigen spiegel zwamt en waarschijnlijk ook nog op een paddenstoel met rode stippen met je lui gat erop en dan ben je ene domme zwammende kabouter Flop 🙂

Comments are closed.