Aan domrechts

Mode 2022Mode 2022

Stelletje losers,

Daar zat-ie hoor, bij Jinek.

Marcel van Roosmalen.

Huiliehuilie te doen over het feit dat één van jullie (met dank aan dat doxxing faciliterende schuim van de Kamer van Koophandel) zijn adres had gepubliceerd.

Dat één van jullie hem liet merken de namen van zijn kinderen te kennen.

Dat één van jullie weet op welk kinderdagverblijf één van zijn kinderen overdag verblijft.

Leren jullie het dan nooit?

Snappen jullie echt nog altijd niet dat jullie zo van de ‘dader’ een slachtoffer maken?

Waarom iemand ‘terugpakken’ door over een grens te gaan die door werkelijk íedereen met een IQ van boven de 40, 45 wordt gerespecteerd?

En waarom moet iemand als Marcel van Roosmalen überhaupt worden ‘teruggepakt’?

Waaróm?

Hij las alleen maar bij de omroep die #metoo-daders de rode hand boven het hoofd houdt een column voor waarin hij vindt dat Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen en Thierry Baudet moeten worden uitgesloten van de samenleving.

Sinds wanneer zijn jullie tegen de Vrijheid van Meningsuiting?

Hij filosofeerde over de manier waarop.

Iets met vastbinden, in een boot zetten, naakt laten afdrijven op de Atlantische Oceaan, ”eventueel met een paar dozen diepgevroren vissticks”.

Sinds wanneer zijn jullie tegen filosoferen?

Hij overdreef dat Gideon van Meijeren een spion was van Putin, die een buitenparlementaire machtsovername wil plegen en Nederland daarna wil laten inlijven bij het Grote Russische Rijk.

Sinds wanneer zijn jullie tegen parodieën op doorgedraaide gekken die hun tegenstanders verwijten bezig te zijn met een Great Reset?

Jezus Christus!

Wat zijn jullie toch een ongelooflijke kneuzen.

Het is gewoon chronisch.

Jullie doen precies wat hij wil: hem aandacht geven.

En één van jullie bezorgt hem met dat doxxen het ultieme cadeau: een alibi om in de slachtofferrol te kruipen.

Als je hem per se wilt ‘terugpakken’ omdat hij jullie idolen aanpakt, doe het dan op zijn manier.

Gebruik je vrijheid van meningsuiting!

Filosofeer!

Parodieer!

En vergeet vooral niet om er ‘column’ boven te zetten en het ‘satire’ te noemen!

Dan kom je er mee weg.

Marcel van Roosmalen is inmiddels namelijk bekend genoeg om als-ie huiliehuilie gaat doen bij een rechter te horen te krijgen dat “bekende Nederlanders zich nu eenmaal meer moeten laten welgevallen dan niet-publieke figuren”.

Hij is niet meer de man van Eva Hoeke, die weer de dochter is van Rob en de vrouw achter Rihanna-gate, met dat “niggabitch”.

Hij is niet meer de jus d’orange-dief.

Hij is van journalistiek muurbloempje ‘het merk Marcel van Roosmalen’ geworden.

Een zakkenvullende voorvoetloper.

Dus je kunt over hem schrijven wat je wilt.

Maar als je de gave van de pen ontbeert, wat niet geheel valt uit te sluiten, doe dan liever niets.

Hou dan je muil.

Want met vrienden als jullie hebben die gasten van Forum geen vijanden nodig.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Al is het misschien iets te hoog gegrepen.

4 thoughts on “Aan domrechts

  1. Mooi briefje van Bart. Dat heb je dan wel weer gemeen met Eva Hoeke. Plagiaat en recyclen en wat wikipedia research. Misschien had Volkert ook moeten zeggen dat het satire en een parodie was. Gewoon foute melige humor net over het randje. Zoals de Funnybot in South Park. Ach, zwijg me van die Grachtengordel inteelt sekte. Van Roosmalen is close met Gijs Groenteman. De zoon van. Getrouwd met Aaf Brandt Corstius, de ex van Arnon Grunberg, en de zus van #metoo Jelle die dan weer close is met de dochter van Theodor Holman. Van Roosmalen zit in het sarcastische en cynische zeurhoekje van Henk Spaan, Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Frans Bromet, Hans Dorrestijn en Maxim Hartman. Doorgebroken met de moord op Fortuyn en het belachelijk maken van zijn aanhangers en zo is de cirkel weer rond. Ps. zo heeft van Roosmalen toch nog zijn lang verwachte briefje van je. Hij snakte er op twitter al zo naar. Proficiat. Kan Dikkeboom geen massa-aangifte regelen tegen ON en Arnold Karskens? Weer eens wat anders dan Baudet. Oh, wacht..

  2. Een belachelijke vertoning aan alle kanten. Als je uitdeelt, moet je ook incasseren. Zo zimpel is dat toch!

  3. Gisteren was opeens de hashtag #rapporteren trending op twitter. Dan weet je al hoe laat het is. Iedereen rapporteerde elkaar de moeder. Huisvrouwen, bejaarden, ambtenaren, chronisch werklozen en de gebruikelijke trollen. Een overduidelijk trollaccount namens Geert Vlakgom, december 2021 en 56 volgers, had het adres van bezoldigd brompot MvR gepubliceerd. In een gehucht als Wormer had dat ook wel zonder KvK gekund. Ze staan gewoon in de telefoongids. De, eerlijk is eerlijk, aantrekkelijke jonge vrouw Eva en haar veel oudere vriend, de lelijke onverzorgde zeurkous Marcel hebben als verdienmodel mensen afzeiken. Iedereen moet dood van hun. Boeren, Limburgers, Wierd Duk, Urkers, Volendammers, bejaarden, Turken, wappies, tokkies, paupers, katholieken en eigenlijk half Nederland dus. Daar twitteren ze samen de hele dag over en vullen elkaar aan. Heb je Eva, krijg je Marcel en vice versa. Zo verdienen ze de kost. Sinds gisteren is de marktwaarde en status van Marcel enorm gestegen. Hij kan zijn tarief nu minimaal verdubbelen en zijn leed te gelde maken. Terug naar de kern, kinderen laat je met rust. Een kind kiest zijn ouders niet. Toch zijn er soms uitzonderingen. 99 woorden van 19 augustus 2020 met de titel #TeamGlennis. Een ventje van 13 had de boze dronk diva schijnbaar iets racistisch gestuurd ipv de gebruikelijke dickpics. Het ventje werd vervolgens aan de virtuele schandpaal genageld met foto’s, naam en woonplaats. “Om hem een lesje te leren.” Want racist enzo. En Jan vond het prima. Maxime Meiland, de dochter van, kreeg een gigantische shitstorm over haar heen, want moeder was blijkbaar racist. Ook Maxime haar pasgeboren kinderen werden niet gespaard en kregen de meest krankzinnige en afgrijselijke verwensingen online. Een graafje met het uiterlijk van Roel van Velzen en de lusten van Giel Beelen, werd hitsig bij een 15 jarig prinsesje. Geen probleem blijkbaar. Ludiek en context. In de oorlog tegen wappies gingen haatoma’s en wappiehunters over tot het publiceren van kinderen van wappies. Foto’s, namen, adressen en hun scholen. Mensen gingen serieus de jeugdbescherming bellen. Kunnen “we” (grappig hoe debielen altijd in de we vorm spreken) die kinderen niet uit hun lijden verlossen was nog een van de mildere commentaren. Dus kinderen laat je met rust, uitzonderingen schijnbaar daargelaten. Hetzelfde geld voor Eva, bitch from tha ghetto of Krommenie, en de onwelriekende mompelaar Marcel, from tha ghetto of Presikhaaf. Derderangs semi-bn’ers moet je pakken waar het pijn doet. Geen aandacht is geen geld.

  4. Nou, Jan, jouw suggestie aan domrechts betekent terugschelden en dat helpt het debat en de vvmu niet. Een bepaalde kant – okee ik verklap het, het is links – gaat automatisch schelden als iemand een andere mening durft te hebben dan links. Die andere mening is dan bijv domrechts. Roosmalen (mooie naam voor een linksdenker) is zo iemand en die gaat dus ook nog de persoon persoonlijk beledigen. Dat laatste is niet echt beschaafd, best kinderachtig, ook voor een columnist en dat maakt datgene waar de columnist zich kennelijk over opwindt, alleen maar erger.
    Overigens vond ik zijn keuze voor “lizard” het meest inspirerend, want die term lizard people wordt nu juist gebruikt in de VS voor gewetenloze (deepstate) linkse bureaucraten. Niet voor domrechts. En als ik het goed heb gezien, denk ik dat je Roosvermaler het leukste kunt terugschelden met de opmerking dat hij eigenlijk zelf best wel heel veel op een lizard lijkt. Op zijn minst toch heel veel meer dan Gideon. En dat Roosmalen het heel erg vindt dat hij eigenlijk heel erg op een lizard lijkt. Dus: Roosmaal is een lizard, Roosmaal is een lizard, wat je zegt dat ben je zelluf, naanananaaana.

Comments are closed.