Aan Dilan Yesilgöz

Hoi Dilan!

Dat was snel, hè?

De metamorfose van ‘authentiek mens’ naar ‘puppet on a string’, bedoel ik.

Uiteindelijk gaan ze allemaal.

Ik heb het met Jeanine Hennis zien gebeuren. Tegen je hoogwaardige principes en je diepste gevoelens stemmen in de Tweede Kamer bij de weigerambtenaar. Waarom? Omdat het het behoud is van de coalitie en goed voor de carrière. Wat wel is gebleken.

En bij jou is het dus niet anders.

Altijd stond je vooraan om op hoge toon je mening te geven. Weet je nog dat Sylvana Simons journalisten van PowNed weigerde bij de presentatie van haar boekje? Weet je nog wat je meteen twitterde? Ik wel. “Persvrijheid; niet voor elke partij even belangrijk…

Zelf vond ik dat een beetje goedkoop. Mevrouw Simons presenteerde gewoon als privé-persoon een voorloper van het Nzume-vodje. Haar feestje. Haar gastenlijst. Maar ja, het was 4 maart. Vlak voor de verkiezingen die jou een Tweede Kamerzetel voor de VVD moesten opleveren. Lekker makkelijk scoren over de rug van een in jouw kringen gehate vrouw.

Weet je wie ook als privé-persoon de media weigerde? Henry Keizer. Jouw VVD-voorzitter. Niet bij de presentatie van een niemendalletje, maar bij zijn verweer tegen de vooralsnog zeer geloofwaardige aantijging dat hij over de rug van idealistische bejaarden op een ongegeneerde manier zijn zakken heeft gevuld. En hij weigerde niet die pestkoppies van PowNed, maar juist Eric Smit van Follow The Money, de website die de beerput van Keizer aan het leegscheppen is.

En weet je wie nu zwijgt als het graf de urn? Jij, Dilan Yeşilgöz. 

Net zo’n ordinaire plucheplakker als de rest.

Bah.

Groet,

JanD

7 thoughts on “Aan Dilan Yesilgöz

  1. He Jan, ook zij dus een ordinaire opportunist. Valt me tegen van haar. Maar uiteindelijk kiezen al dit soort figuren voor zichzelf. Je slaat de spijker weer op z’n kop!!!!

  2. Een paar dingen vallen mij op bij de Vrolijke Verrotte Dikkerts van de VVD, namelijk 1 lachen alles weg,2 zijn verrot tot op het bot,3 zijn volgevreten corpulent.Als je daarop stemt ben je dom of gewetenloos enz.

  3. Goed bezig Jan nagel die kanker turk aan de muur vast.
    Nu komt ze niet met haar graftakken face zeggen dat de vvd het allemaal beter doet.

  4. Ik vond haar altijd al oppervlakkig. Vanwege haar exotische afkomst waren de verwachtingen hoog – en die verwachtingen veranderden al snel in wensdromen. Zo werkt etnodweep.

Comments are closed.