Aan Dilan Yesilgöz

Sale Januari 2019

Beste Dilan,

Syp Wynia van Elsevier schreef over het verbod om nieuwe huizen op gas aan te sluiten: “Het gasverbod is dwang”.

Dat is 100 procent juist.

Jij, het door geslacht, etniciteit en grote muil omhooggevallen Tweede Kamerlid van de VVD, vond het als fervent verdediger van de Klimaatwet en het Klimaatakkoord nodig die woorden van Wynia in twijfel te trekken.

“Jaag mensen niet onnodig angst aan, Syp! Er is geen sprake van een gasverbod, er is alleen geen aansluitplicht meer”, schreef je.

Oud-minister en wetenschapper Ronald Plasterk bevestigde daarop de stelling van Syp Wynia. Hij schreef: “Het staat er inderdaad wel. ‘Omdat netbeheerders enkel wettelijke taken mogen uitvoeren, functioneert deze wetswijziging als een verbod op aardgas’.”

Een architect reageerde als volgt: “Ik ben architect, mevrouw Yesilgoz. Als je een gasaansluiting aangeeft bij een bouwaanvraag (omgevingsvergunning) krijg je geen bouwvergunning… alleen als je een grootverbruiker bent wel (bedrijven dus). Noemt u dit geen aansluitplicht? Graag uw reactie.”

Dat klopt, want je hebt zelf een half jaar geleden een amendement ingediend dat een dergelijk gasverbod regelde. ‘Geen aansluitplicht’ is namelijk ‘een aansluitverbod’.

De reactie waar die architect om vroeg, kwam niet.

Uiteraard niet.

Je weet zelf namelijk ook wel dat je liegt.

En dat je het imago van de beroepspolitici, de politieke elite die mensen vanwege dat waanzinnige klimaatfascisme de schulden in jaagt, wéér een extra deukje hebt bezorgd door te liegen.

Dat is toch dom?

Laat het kakelen voortaan liever over aan de kip!

Groet,

JanD

7 thoughts on “Aan Dilan Yesilgöz

  1. De kwalificaties over deze dame zijn veel te mild.Ik heb de pech haar te kennen en ook privé. Ze is zo vals en fout als het maar mogelijk is en dat de VVD deze juffrouw in de Kamer heeft gezet zegt alles over wat de VVD voor ene partij is.Ik heb ze gewaarschuwd en kreeg op mijn lange mail 2 keer een antwoord teru. “dank U.Dilan Yesilgoz staat voor niks is niks.
    Peter van de Rijt

  2. Die lui in den haag zijn totaal doorgeslagen! Klimaat verandering hebben we weinig invloed op. Maar men denkt dat wij de agenda van de aarde wel even kunnen veranderen. Opwarming? Niks nieuws onder de zon. Maar owee als je het zegt. Dan ben je een denyer, of wat dan ook. Gezond verstand is er blijkbaar ver te zieken. De milieuvervuiling is iets anders. Eigen rotzooi opruimen hoort erbij. Voor iedereen. Begin maar met het rommel opruimen op straat, op het strand… gewoon de kinderen weer opvoeden. Dat gedonder over het kliimaat: nieuw verdienmodel. Hiu de mensen bang, dan betalen ze wel. Of het nou linksom of rechtsom moet, betalen zul je…

  3. De nieuwe kleren van de Keizer, niemand durtft te vertellen dat stekkerauto’s vervuilen (kolencentrales) en fijnstof produceren, aardgas schoon is en windturbines niets opleveren en na 12,5 jaar versleten zijn, ach, ‘t is geld van een ander…

  4. Het kantelen van de aarde tov de zon, zonnevlammen, vulkaanuitbarstingen, giga bosbranden, nee hoor het is de mens (in Nederland) die het meeste invloed heeft op het klimaat, en o ja niet de grote gesubsidieerde bedrijven…. 😡

  5. Gelukkig gaan we afrekenen met de huichelaars en wegkijkers. De VVD vindt u niet belangrijk. Zij vinden de islam en de asielparasieten belangrijk. 20 maart bijltjesdag voor de huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  6. Ik zeg altijd maar zo > als niet komt tot iet, kent iet zichzelve niet! En ik denk dat dat met deze dame het geval is. Krijgt kapsones, mag bij de VVD haar rondje “zeggen”………ik kan enkel nog lachen. En betreft duurzaam? Is OK, maar eerst de bestaande zaken DUURZAAM maken. bv> OV. Is wel 35% duurder hier in NL als in andere Europese landen. Dit MOET goedkoper, want dan zullen de Nederlanders voor OV kiezen wanneer stuk goedkoper als de auto. Daar ben ik van overtuigd de NLders kennende…….overigens> bestudeert u het gezicht van deze dame. 1 en al ZUURHEID! Straalt ervan af! Hangmond van hier tot Ankara, dode ogen. Daar leeft niets meer in!! Mvrgr.

Comments are closed.