Aan Dilan Yesilgöz

Films en seriesFilms en series

Beste Kakelkip,

We gaan even terug naar vrijdag 26 juni 2020.

De Hoge Raad heeft bepaald dat Nederland vrouwen die gekozen hadden voor een leven in het kalifaat niet terug hoeft te halen, nu hun geliefde Islamitische Staat verslagen is.

VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz kakelt op Twitter: “Mooi! Deze vrouwen kozen er bewust voor om uit te reizen naar IS-gebied. Ze vormen mogelijk nog altijd een gevaar voor Nederland. We willen ze hier niet terug en wat ons betreft hebben ze het recht op het Nederlanderschap verloren. Daar berechten!”

We gaan even terug naar afgelopen vrijdag.

Nederland heeft vijf IS-vrouwen en elf kinderen terug naar ons land gehaald.

De Telegraaf schrijft: “Minister Yesilgöz (Justitie en Veiligheid) sluit niet uit dat er meer IS-vrouwen worden opgehaald, nadat het kabinet er donderdag vijf, met elf kinderen, oppikte uit Syrië.”

VVD-minister Dilan Yesilgöz zegt: “Afgelopen jaren is het voorgekomen, net als nu, en misschien de komende tijd nog een paar keer. Juist om te voorkomen dat ze er straffeloos vandoor kunnen.”

Dezelfde Dilan Yesilgöz.

Is er in die dik anderhalf jaar iets veranderd?

Ja, je tomeloze ambitie en grenzeloze loyaliteit aan de aartsleugenaar Mark R. heeft je het ministerschap opgeleverd.

En dus stuur jíj nu vijf geradicaliseerde moslima’s, gewetenloze oorlogsmisdadigers, op je landgenoten af.

“Omdat ze anders hun straf zouden ontlopen.”

We weten inmiddels wat die straf maximaal is.

In landen als Irak of Syrië: de doodstraf.

In Nederland: zes jaar, waarvan de laatste twee bij ‘goed gedrag’ in de gevangenis niet hoeven te worden uitgezeten.

Daarna er is altijd wel een Margriet van der Linden te vinden die deze gewetenloze monsters op televisie wil witwassen als slachtoffers van radicale moslimmannen.

En een Frits Bolkestein die wegens harde plasser het ‘tweede kans’-principe dusdanig oprekt dat de halve universitaire, journalistieke en politieke elite amechtig hijgend aan de lippen van de moslimterroristes gaat hangen.

Jouw schuld, bij de vijf kalifaatkippen die nu zijn teruggehaald en de tientallen die nog teruggehaald gaan worden onder jouw bewind.

Want één ding is in die anderhalf jaar sinds je je stoere praatjes de wereld in slingerde níet veranderd.

“Ze vormen mogelijk nog altijd een gevaar voor Nederland.”

Maar dat heeft jou nooit echt geboeid.

Je lulde maar wat.

Alles voor de stemmen.

Alles voor het baantje.

Fuck Nederland.

En niet te vergeten: fuck de Yezidi’s.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Zodat je íetsje minder pijn aan onze ogen gaat doen.

3 thoughts on “Aan Dilan Yesilgöz

  1. Had je anders verwacht, Jan? Natuurlijk was het duidelijk dat de deugpartijen GL/D66/PVDA/CU er ALLES aan zouden doen om die zielige vrouwtjes hierheen te halen. Vrouwen staan bovenaan de pyramide van onderdrukking. dus moet alles uit de kast gehaald worden want vrouwen zijn zielig. En Moslim vrouwen zijn dubbel zielig want ook nog eens Moslim. En natuurlijk was het duidelijk dat de VVD er alles aan zou doen om Rutte premier te maken. Dus was het onvermijdelijk dat deze zielige Moslim vrouwtjes hierheen gehaald zouden worden.

  2. Omdat ze mogelijk hun straf ontlopen. Wat een kwatsch. Laat ze maar daar blijven met hun geïndoctrineerd kroost. Hun slachtoffers zouden blij zijn als ze in een Nederlands hotel een aantal jaren opgesloten zouden worden en daarna alles gratis krijgen. Hun Nederlands staatsburgerschap afpakken en terugsturen wat mij betreft

  3. Fatsoenlijk reageren? tuurlijk! socialisten zullen niet Marieke de Groot gebruiken wie dat ook moge zijn? het westen moet kapot is hun motto actie reactie is alleen buiten landers in een
    amtelijke functie als dat ook in hun land van herkomst is toegestaan met Nederlanders!

Comments are closed.