Aan de VVD-stemmers

Beste VVD-stemmers,

De Telegraaf probeert jullie vandaag duidelijk te maken dat jullie partij op het gebied van klimaatmaatregelen het braafste jongetje van de klas wil spelen.

‘VVD gooit olie op klimaatvuur’ en ‘Liberalen pleiten voor steeds strengere doelen’ chocoladeletteren ze aan de Amsterdamse Basisweg.

Het bewijs?

Het verkiezingsprogramma ‘Focus en Lef’ van de VVD voor de verkiezingen van het Europees Parlement van 23 mei.

Daarin staat: “Om te voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs verhoogt Europa het doel voor CO2-reductie van 40% naar 55% in 2030. Landen bepalen zelf hoe ze dit doel bereiken. Onze kinderen verdienen het in een schone omgeving op te groeien.”

De Telegraaf doet alsof dat nieuws is, maar in het regeerakkoord ‘Vertrouwen in de toekomst’ dat jullie Geliefde Leider Mark Rutte eind 2017 sloot met CDA, D66 en de ChristenUnie stond al niet anders.

“In de EU nemen we het voortouw om het doel op 55 procent te krijgen. In 2019, vijf jaar na het verdrag van Parijs, is de eerste van de vijfjaarlijkse mogelijkheid om internationaal de doelen aan te scherpen. Daarvan maken we gebruik. Als de EU als geheel onvoldoende ambitieus is, trekken we samen met buurlanden op om gezamenlijk een extra inzet af te spreken bovenop de EU-afspraken.”

Nou, dat is precies wat Mark Rutte in 2017 beloofde en de VVD binnenkort gaat doen in Brussel: het voortouw nemen.

Gas weg. Auto weg. Geld weg.

En jullie er op 23 mei maar weer braaf op stemmen.

LOL.

Groet,

JanD

11 thoughts on “Aan de VVD-stemmers

 1. VVD stemmen ? FVD is veel beter maar PVV kan natuurlijk ook.
  Dus als VVDer red uw land en laat Mark gewoon in de steek want ook u belazerd hij !!!

 2. Ik zag deze week Wiebes op tv, die ondernemers toesprak. Hij zei tegen de ondernemers:¨jullie moeten je niet schamen hoor aan de klimaatdoeleinden te gaan verdienen. Hij zegt het bikkelhard en wetende dat de burger dit ook hoort.

  Daaraan kun je al zien dat die gasten nul op hebben met de burger. Wat een griezelige communistische stalinistische club is de VVD geworden

 3. Er zijn zeker weer VVD gelieerde groepjes die aan deze plannen grof geld verdienen.
  Vraag maar aan Bernard Wientjes. En de burger mag door zijn neus betalen.
  Mensen om de transitie uit te voeren zijn er niet. Kunnen deze klimaatgekkies niet nadenken ?

 4. De vvd heeft met een uiterst karige 26,5% stemmers bijna de totale absolute macht in zicht, daar veel partijen in de Tweede Kamer vanwege al die machtspolitiek de VVD als meest geschikte partner zien .
  De Tweede Kamer beheerst daarmee al decennia volledig. In zowat alle gemeenten behalve dat in hun ogen verderfelijke Amsterdam is de VVD wethouder RO/Financien of iets anders colluderends. Alleen de provincies zijn nog een sta in de weg en daarmee de Eerste Kamer. Daarom probeert de VVD de voormalige CDA bolwerken te reorganiseren, nu de superprovincies van de baan zijn. De machtspolitiek van de VVD moest eens dringend bestreden worden.
  Daarvoor zul je dan waarden moeten aannemen. En die ook werkelijk geloven. En dat laatste daar falen alle partijen structureel.

 5. ALS JE TERUG WILT NAAR DE 19E EEUW MOET JE OP DE FVD STEMMEN
  IK PAS ERVOOR OM DE VROUW SLAAF TE MAKEN VAN DE VROUW,
  DAN LIEVER EEN GEVANGENISSTRAF.

 6. Alsof CO2 vergif is! Hoe dom kan men zijn? Het klimaat gaat zijn eigen gang en we kunnen daar geen invloed op uitoefenen. Hoe kan het tijdens een deel van de Middeleeuwen en de Romeinse tijd zonder kolencentrales, auto’s en vliegtuigen dan zelfs iets warmer zijn geweest dan nu? Er was landbouw en veeteelt op Zuid-Groenland! Dan zou het nu al veel warmer hebben moeten zijn dan het al is!

 7. GroenLinks is ontstaan uit de partijen PPR, PSP en CPN, de meest links-extremistische partijen dat ons land heeft gekend. De steun voor die partijen brak zienderogen af waardoor ze noodgedwongen moesten fuseren eind jaren’80. Binnen niet al te afzienbare tijd zie ik de PvdA en SP ook nog opgaan in die club links-extremisten. Dus is het voor de VVD zeer lucratief om hun koers van rechts naar extreem-links om te gooien. Gewoon in andermans vijver zitten te vissen. Communisme naar het model van het Marxisme van Karl Marx dus. Ook daar win je linkse zieltjes mee. De VVD’ers van de oude stempel lopen gelukkig wel over naar de PVV danwel FvD…..

 8. De aarde warmt op met alle gevolgen van dien. Maar daar hoef ik gelukkig niets mee te doen. Ik heb geen kinderen dus na mij de zondvloed. Ik leef nu en ik wil niet lastig gevallen worden met al die klimaatzaken. Ik wil veel autorijden, veel vliegen, lekker lang douchen, veel goedkoop vlees eten en veel gas verstoken. En daar zo min mogelijk voor betalen. Dus graag zoveel mogelijk dombo’s aan de macht….

 9. en dan het geluidsoverlast van warmtepompen!! ik sta nu op gespannen voet met de buren ben al met lnstanties bezig ontvlucht mijn huis regelmatig weet iemand raad

Comments are closed.