Aan de ongevaccineerden

Sint 2021Sint 2021

Beste ongevaccineerden,

Op 21 januari 2021 zei demissionair premier Mark Rutte tegen de Tweede Kamer: “Kijk, u kunt ons niet meer wegsturen als kabinet, dus strikt genomen hebben we nu meer macht dan voor ons aftreden.”

Hij voegde er lachend aan toe: “Nee, ik ben even flauw aan het doen.”

Dat was hij niet.

Hij meende het uit de grond van zijn ha… waar bij ons een hart zit.

En hij heeft er op een schandalige manier vanaf die dag misbruik van gemaakt.

De psychopaat.

Nú is het moment dat jullie eens een keer kunnen terugslaan.

Hij dénkt jullie bij de ballen te hebben door ‘2G’.

Hij dénkt jullie te kunnen dwingen je te laten vaccineren door jullie de mogelijkheid te ontnemen om een coronapas te krijgen na een negatieve test.

Terwijl jullie de énigen zijn die aantoonbaar géén corona hebben op het moment dat jullie ergens binnen komen met jullie ‘G’ van ‘Getest’, staan uitgerekend jullie binnenkort voor een gesloten deur.

Dénkt hij.

Maar jullie zijn niet voor één gat te vangen.

Want jullie kunnen, nu de G van ‘Getest’ gaat vervallen, heus nog een coronapas krijgen zónder de G van ‘Gevaccineerd’.

Hoe?

Met de ‘G’ van ‘Genezen’.

Jullie hoeven alleen maar even positief te testen op corona en elf dagen later kunnen jullie een ‘herstelbewijs’ krijgen dat recht geeft op een groen vinkje op de coronapas.

Hoe je zorgt dat je positief test?

Contact met zieken natuurlijk!

Ik las al berichten dat middelbare-schoolmeisjes met corona zoensessies aanbieden aan jongens om te zorgen voor positieve coronatests. En Rutte zelf laat sekswerkers al de hele tijd onbeschermd hun werk doen. Maar je kunt je ook gewoon lekker in je bek laten hoesten door een willekeurige besmette.

Hoe je het doet, doe je het.

En dan drie dagen later gezellig naar de GGD om je positieve test te scoren.

En elf dagen later mag je weer lekker -tot 19.00 uur- naar de kroeg!

Of naar je werk, want daar gaat Rutte die coronapas natuurlijk ook verplichten.

In het slechtste geval moet je tussendoor wel even ‘gewoon een griepje’ doorstaan.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje! Om jullie over je angst heen te helpen.

PS2. En stem op Saskia Noort!

3 thoughts on “Aan de ongevaccineerden

  1. Mee doen aan dit belachelijke experiment, druist in tegen mijn principe om daar nooit aan mee te doen. Ik wil geen groen vinkje, ben al ziek geweest zonder arts of GGD nodig gehad te hebben. Mijn lijf verteld me dat, daar heb ik geen slecht werkende test voor nodig.

  2. Jan vergeet in zijn krampachtige poging om sarcastisch te schrijven dat gevaccineerden de grootste bron van virusdeeltjes en daarmee besmetting zijn. Gewoon even vragen aan een gevaccineerde zoals Jan wat hij nou eigenlijk echt vindt van het recht op zelfbeschikking en het grondwettelijk verbod op onnodige medische ingrepen en je wordt bedolven onder de virusdeeltjes. Daarna een half dagje een kriebeltje in de keel en je hebt de antistoffen in het bloed.

    Je kunt ook aan Jan vragen hoe het kan dat een vaccin zo goed is dat je mensen dwingt om het te nemen en tegelijkertijd zo slecht is dat je voortdurend booster prikken met exact hetzelfde vaccin moet halen.

    Tja cognitieve dissonantie, Jan en de zijnen zijn er groot mee geworden.

  3. Lekker zuur rancuneus en erg kortzichtig. Er zijn duizenden mensen die om medische redenen geen vaccin MOGEN vanwege diverse bijwerkingen en wisselwerkingen met hun medicatie of aandoeningen. Ik heb nu liever een ongevaccineerd iemand met een vers negatief PCR testbewijs niet ouder dan 24 uur, dan iemand die ergens in maart 1 Janssen vaccin heeft gehad en nu amper nog beschermd is. #ikwildievijfdeprik

Comments are closed.