Aan de normale mensen

Communie/Lentefeest 2019

Beste normale mensen,

Ik ga het vandaag met jullie hebben over een normaal onderwerp.

Prostitutie.

Ik heb namelijk wegens wat deadlines voor bedrijven die mijn hypotheek betalen deze dag echt geen tijd om uren op social media geestelijke bijstand te verlenen aan mentaal uitgedaagden die stotteren op de k-toets van hun Samsung Galaxy (of is “kk” een woord?) of tyfusblocks uit te delen.

Sorry.

Zondag kreeg ik van allemaal mensen met doorgaans Engelstalige schuilnamen op social media de opdracht om miljoenmiljard filmpjes op YouTube te bekijken. Zodat ook ik eindelijk tot het helder inzicht kwam dat 9/11 een inside job was, vliegtuigen ons besproeien met geestbeperkende middelen en Elvis nog altijd onder ons is, vermoedelijk in het lichaam van Peter Beense.

En als ik zei dat ik wel wat beters te doen had (me dunkt dat ik dat had), werd ik in het beste geval afgeschreven als intelligent mens en in het slechtste aangestuurd door de zionisten.

Gisteren ontdekten vele honderden ‘mensen van kleur’ opeens dat ik vrijdagmiddag (in social medialand is dat een eeuwigheid geleden) de nogal bovengemiddelde bevolkingsgroei in een aantal Afrikaanse landen een halt wilde toeroepen door faciliteiten te verstrekken alsmede een kleine incentive, in de vorm van geld. Een beetje zoals vroeger de zending en later de overheid het deden.

Wat er dan op je afkomt aan bagger geeft echt een prachtig inkijkje in het failliet van het primair en voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Ze kunnen beter neuken dan schrijven, zullen we maar zeggen.

En nu niet gaan klagen dat ik er seks bij haal, want vooral het mannelijk deel van deze pareltjes van de multiculturele samenleving doet niet anders dan er seks bijhalen, vreemd genoeg vooral in relatie met mijn moeder. Toch niet bepaald hun doelgroep. Tenzij necrofilie in de Bijlmer opeens in de mode is, maar dat is mij dan ontgaan, waarvoor alvast mijn excuses aan de wappies van BIJ1.

Enfin, vandaag heb ik dus geen tijd voor mensen met te volle en voor mensen met te lege hoofden.

Dus ik hou het bij een veilig onderwerp: prostitutie.

Ik sta 100 procent achter het burgerinitiatief van de jongerenbeweging Exxpose.

Deze beweging heeft inmiddels 40.000 handtekeningen verzameld en gaat die morgen overhandigen aan een aantal Tweede Kamerleden.

Het doel van Exxpose: het kopen van seks moet strafbaar worden.

Iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat 99 procent van de mensen die hun lichaam structureel verkopen vroeger op de basisschool geen ‘hoer’ invulden als de juf vroeg wat ze wilden worden – dus dat die ‘beroepskeuze’ meestal is ingegeven doordat ergens al dan niet gedwongen een verkeerde afslag is genomen.

De initiatiefnemers streven het ‘Nordic-model’ na. We kunnen alle voors en tegens van dat Zweedse voorbeeld behandelen, maar laat ik alle argumenten die er vóór pleiten in vier woorden samenvatten:

“D66 is er tegen”.

Dat was het.

Wees geen Kees!

Geniet van je dag!

En steun de goede zaak.

Al was het maar omdat ik de aluhoedjes en de janknegers zo druk bezig houd dat ze voor jou geen tijd hebben.

Noch voor je moeder.

Groet,

JanD

5 thoughts on “Aan de normale mensen

 1. Lekker stukkie weer. Maar, (uiteraard een maar) lees (uiteraard een ‘opdracht’. Waar jij allergisch voor bent, ik weet het) het boek

  9/11 unmasked door David Ray Griffin (e.a.) eens.

  Anti alu. Gewoon bij Bol te bestellen.

  Dan ga ik je sponsoren. Nee hoor, dat was ik toch al van plan. Ennn, uitgevoerd.

 2. De bevolkingsgroei in Afrika is geen probleem.

  Het probleem is de overactieve blanke baarmoedervrouwmensen die de onbeheersbare drang hebben de natuur tegen te werken door de terugkerende hongersnood of ebola uitbraken of andere nivellerende maatregelen van moeder natuur tegen te werken. Vrouwen zijn nu eenmaal minder goed in het nemen van harde maar noodzakelijke maatregelen, want liefde en mededogen voor alles. Ook al kost het ons de kop terwijl Europa tot een apenrots afglijdt door de dobbernegers die met de NGO pontjes worden opgehaald. Nog steeds.

  Het is algemeen bekend dat de negers en naffers in Afrika en daarbuiten meer waarde aan Magisch Denken en hun Deity hechten dan aan oorzaak-gevolg. Bijvoorbeeld dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen ongebreideld neuken zonder voorbehoedsmiddelen en financiële middelen, en overbevolking, armoede en hongersnood. Nog steeds denken veel van die negers dat AIDS door blanken in het laboratorium is ontwikkeld tegen negers, terwijl uit onderzoek ondertussen is gebleken dat het vrij waarschijnlijk door seksueel contact tussen negers en apen is geweest. Niet zo raar als je probeert het onderscheid waar te nemen. Er kan zelfs niet worden uitgesloten dat dit in het donker per ongeluk is gebeurd. Negers kan daarom het beste worden aangeraden in het donker een mopje voor penetratie te vertellen. Even lachen!

  Dat burgerinitiatief is natuurlijk onzin. Sinds het begin der tijden is een aanzienlijk deel van de vrouwen hoer net zoals een aanzienlijk deel van de mannen hoerenlopers is. Een gedrag dat je al bij apen ziet in de vorm van kut voor banaan. Dit doortrekken zou het de halve Bijlmer werkloos maken en daarmee meer bijstand kosten dan dat het verbieden oplevert. Bovendien is er ook nog zoiets als cultureel respect. Nu kan Laetitia, Ishana, Nancy en Serena vol trots zeggen dat zij een echte baan hebben. Die wil je dus hun eigenwaarde, gebaseerd op natuurlijk talent – althans instinctief gedrag – afnemen?

  We moeten juist het tegenovergestelde doen en prostitutie verder normaliseren en zelfs stimuleren. Als elke hoer dan ook één pooier neemt is de bovenmatige werkloosheid van negers meteen verdwenen.

  Die ‘kk’ spastische mensen op je social media moet je ook niet te zwaar nemen. We mogen al blij zijn dat zij kunnen poepen! Immers, sinds zij in het verzinsel zijn getrapt van een schizofrene psychopaat in een psychose die een Deity verzon die hij Allah noemde, waarna hij kindertjes kon gaan verkrachten en incest normaliseerde, proberen zij hem na te doen alsof dat het hoogste goed is. Ieder weldenkend mens weet dat je dat soort debielen het beste kan opsluiten of een spuitje geven zoals wij met een ernstig zieke hond ook doen, maar de politiek is daar geen overeenstemming over te bereiken. Nog niet.

  Ondertussen sturen hun zusjes via Telegram foto’s van hun kut aan elke Mohammed die het maar wil want het kutsap stroomt waar Allah niet bestaat, dus hebben zij eindelijk toch aansluiting op de moderne tijd gekregen. Op hun eigen niveau nog wel!

  Geef het tijd en Darwin lost alles op. Tenzij die blanke baarmoedervrouwmensen weer roet in de natuur gooit. Racisten!

 3. Het probleem is niet dat vrouwen seks ruilen voor geld, het probleem is de criminaliteit eromheen en het geweld en de dwang die sommige van die vrouwen ervaren.

  Die misstanden worden door christengekkies misbruikt om de hele beroepsgroep in een zwart daglicht te plaatsen. Bovendien worden er nogal wat drogredenen aangevoerd om een verwrongen logica aanvaardbaar te maken. De voorgeschiedenis van iemands levensloop doet er namelijk weinig toe inzake de huidige beroepskeuze. Of moeten wij de brandweer afschaffen omdat opmerkelijk veel brandweermannen tot die beroepskeuze zijn gekomen na het stoken van een fikkie? Of de monteur nadat hij op jonge leeftijd de klok van zijn oma had gesloopt door die tot de oorspronkelijke componenten uiteen te schroeven?

  Christenen misbruiken slechte toestanden in een beroepsgroep om die hele beroepsgroep af te schaffen. Niet omdat zij werkelijk begaan zijn met de slachtoffers – dan zouden zij wel beschermde afwerkplekken in hun kerk aanbieden, veilig van gewelddadige klanten of pooiers – of omdat zij het zelf ook echt verwerpelijk vinden – elke christenvrouw zou haar vagijn zonder aarzeling aanbieden aan Jezus in ruil voor zijn liefde – maar om op heimelijke wijze hun bijbelse agenda aan de rest van de maatschappij op te dringen. Hiervoor aarzelen zij zelfs niet om samen te werken met hun grootste vijand, moslims, van Al Jazeera, welke laatste niks anders is dan de front end van het Qatarese moslimbroederschap, ook wel bekend van de heimelijke agenda van algehele islamisatie van de wereld. Vrijwillig of op termijn gedwongen. En wij weten wel wat moslims bedoelen met gedwongen. Daar zijn enkele honderden miljoenen genocide slachtoffers in de gewelddadige geschiedenis van de verspreiding van de islam stille getuigen van.

  Vertel mij wie je vrienden zijn en ik zeg jou wie jij bent, zullen we maar aan de achterbakse christenen zeggen. Want achter die empathisch christelijke glimlach gaat een ongekend meedogenloze dwingende machinatie schuil. Je geeft je zoontje niet aan een priester mee en je geeft maatschappelijke keuzes niet aan christelijke agenda’s weg.

Comments are closed.