Aan de Nederlandse kiezers

Bulk 10-daagse mei

Beste kiezers,

Als je een snelle totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk, stem dan morgen D66, VVD, GroenLinks of CDA.

Als je een snelle totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk onder leiding van één van de gevaarlijkste machtswellustelingen die momenteel op het continent rondlopen, stem dan morgen PvdA.

Als je een iets tragere totstandkoming wilt van het Groot Europeesch Rijk, stem dan morgen op de gecombineerde lijst ChristenUnie/SGP.

Als je vroeger PvdA’er was en een proteststem op Thierry Baudet geen optie vindt omdat je hem bíjna net zo’n engnek vindt als Frans Timmermans, stem dan morgen op de SP.

Als je voor een Nexit bent, stem dan morgen op de PVV.

Tot zover de Stemwijzer.

En Forum voor Democratie dan?

Oh ja.

Daar stem je morgen op als je Mark Rutte en alles wat daarbij hoort (integriteitsschandalen, leugens, valse beloftes, dieper weggegraven onderste stenen, moord op het referendum, nepnieuws-nepnieuws, open grenzen voor criminele gelukszoekers, klimaatwaanzin) wilt fucken.

En als je morgen blanco of ongeldig of niet gaat stemmen wegens ‘systeemkritiek’ (gaaaaaaap) of “omdat het toch geen zin heeft” of omdat je gewoon een luie flikker bent?

Dan stem je indirect op D66, VVD,GroenLinks, CDA én PvdA en krijg je Frans Timmermans als de nieuwe Adolf.

En moet je voortaan je muil houden.

Zo simpel is het eigenlijk.

Groet,

JanD

PS. Graag gedaan, nu is het jullie beurt!

14 thoughts on “Aan de Nederlandse kiezers

 1. FvD zit toch in dezelfde club als SGP/CU? Is een stem op hen dan ook niet een stem voor een Groot Europeesch Rijk? Daar doe je Rutte toch juist een plezier mee?

 2. Waarom is dat een minpunt Jan? Ze moeten zich toch ergens bijvoegen? Tot nu toe vind ik alles wat Eppink zegt geel logisch klinken. Ik stem zeker FVD.

 3. Ik stem op FVD , vanavond ff
  Het debat kijken bij linkse N.P.O 1 bij Pauw kijken wat ze er van bakken.

 4. Het is zo jammer, dat het Forum in dezelfde fractie gaat zitten als CU en SGP: de fractie voor directe democratie en vrijheid zou zoveel logischer zijn. Derk Jan Eppink is een prima kandidaat, m.i. beter nog dan Marcel de Graaf, maar helaas: ik denk niet dat hij veel binnen die conservatieve fractie voor hervorming veel gedaan zal kunnen krijgen, als hij er al niet uitgewerkt wordt!

 5. Ik denk dat het juist wel eens een hele slimme zet kan zijn. Voor veel mensen is de PVV te extreem, daar stemmen ze niet op. De FvD is een stuk gematigder en zit in een andere fractie dus dat is een goed alternatief. Eppink zal zeker de conservatieve fractie kunnen beïnvloeden. En in bepaalde gevallen stemt hij niet mee met het fractiestandpunt. Zo kan hij de club van Le Pen meer steunen dan wanneer hij bij hun in het hok zit. Dit is maar een veronderstelling hoor, maar lijkt mij niet onlogisch.

 6. Deze verkiezingen gaan niet over een groot Europeesch Rijk. Ook gaat het niet over partijen, coalities, fracties, groepen of zelfs partijstandpunten.

  Dat proberen al die partijen ons te doen geloven.

  Deze verkiezingen gaan ultimo over of wij ons overgeven aan Afrika en het Midden-Oosten. Of wij onze souvereiniteit en grenzen opheffen ten faveure van negers en naffers die ons willen invaderen en onze bezittingen en kinderen willen toeëigenen als seks slaaf, religieus kannonnenvoer of gewoon voor sadistische spelletjes zoals in die gemeenschappen gewoonlijk is.

  Wat dat betreft kunnen alle kieswijzers op de brandstapel want de vraag is dichotoom: wil je bovenstaande laten gebeuren of wil je veiligheid en voorspoed?

  In het laatste geval kies je FvD of PVV. Anders kies je één van de andere partijen; het maakt niet uit welke. De route naar onze ondergang mag dan op nuances verschillen, het resultaat is hetzelfde: overgave en onderwerping. Zoals we nu al merken en waarvan wij zien dat het tempo steeds sneller wordt.

  Nu al zijn wij jaarlijks tientallen miljarden kwijt aan de kleine 100.000 (legale én illegale) invasiërs kwijt, zowel met huisvesting, politie/justitie, uitkeringen, gezondheidszorg, enz.

  Terwijl ouderen en gehandicapten aan het verteren en verrotten zijn, terwijl er voedselbanken nodig zijn voor ons eigen volk, krijgen negers en naffers volledig ingerichte woningen, uitkering en gezondheidszorg. Blanken die in hun dienst staan, zoals zij vinden dat kafirs dat moeten zijn. Met medehulp van de MSM en alle partijen behalve FvD en PVV.

  Deze verkiezingen gaan over het mes waarmee negers en moslims onze strot zal doorsnijden, of over veiligheid, vrijheid en welvaart.
  Deze verkiezing gaat over overleven of de dood.

  Zo simpel is die keuze.

  En niet tzt zeggen: Ich habe es nicht gewußt!

 7. Nadia heeft een punt.. Alleen zo, al het andere is ernaast. Als straks bij de rokende puinhopen de dolende massa door de straten gaat, wie gaat het dan verder oplossen ? Want plunderingen, verkrachtingen en moordpartijen zullen dagelijkse kost worden. Met dank aan de zittende politiek, met het verstand en de ruggengraat van eencellige weekdieren. Spoedcursus survival en een goed instinct zou beter zijn, dan gaan stemmen. Dit is toneel van gebakken lucht en meelopers binnen EU hekwerken, eender welke, ze komen allemaal geld ophalen. Nederland bestaat niet meer, verkocht en verraden, geplunderd en vertrapt.

Comments are closed.