Aan de klimaatkiddo’s

Valentijn 2019

Beste Jessiaantjes,

Respect dat jullie gisteren naar Den Haag zijn gegaan in plaats van naar school!

Als ik vroeger spijbelde, toonde ik me een stuk minder actiebereid. Ik ging in Gouda naar de kroeg vlak bij de Rijksscholengemeenschap om te biljarten. Dat deed ik volgens mij niet zo vaak. Anders had ik wel beter leren biljarten. En die paar keer ging ook niet ten koste van mijn schoolprestaties, want ik doorliep moeiteloos in één keer die opleiding. Dus die ene dag in Den Haag breekt jullie vast ook niet op.

Dan even naar de inhoud.

Ik zag jullie met allemaal spandoeken en bordjes.

‘Eat pussy, not cows’.

‘The planet is hotter than my boyfriend’.

‘Fuck each other not the planet’.

‘Fuck me not the climate’.

‘My pussy not my future’.

‘Make pussy wet not the earth’.

‘Ride dicks not cars’.

‘Kut’.

‘Zuig aan piemels niet aan sigaretten’.

‘Stop met mastuberen en red de ijsberen’.

‘Red onze aardbol of kus mijn hol’.

Supercreatief allemaal (‘mastuberen’ moest ik even opzoeken).

Dus als ik het goed begrijp kunnen die vaders en moeders, die ooms en tantes en die opa’s en oma’s van jullie die de planeet naar de ratsmodee vliegen, rijden, stoken en kopen en  jullie al dat klimaatleed aandoen de zaak ook vrij simpel oplossen.

Ze moeten jullie beffen, ze moeten met jullie neuken, ze moeten jullie anus kussen, ze moeten aan jullie piemels zuigen, ze moeten stoppen met masturberen en dan komt het helemaal goed met moeder aarde.

Laten we dan wel hopen dat de Kinderbescherming een oogje wil dichtknijpen, want volgens mij waren de meesten van jullie nog geen 16.

(Mijn persoonlijke favoriet was trouwens: ‘Ik val op mannen met een kleine’ -en daaronder in kleine letters ‘ecologische voetafdruk’ – jullie snappen wel waarom)

Even alle gekheid op een stokje: jullie hebben de opdracht van Brussel gisteren keurig uitgevoerd.

Ome Jean-Claude en ome Frans zullen trots op jullie zijn!

Groet,

JanD

PS. Zijn jullie al lid van me nieuwsbrief? Vandaag een nieuwe!

UPDATE De sponsor meldt zich!

2 thoughts on “Aan de klimaatkiddo’s

  1. En zo kennen we de kindertjes weer: oversekst en ergens moet tegen worden geprotesteerd omdat het sociale bewustzijn op die leeftijd een stap maakt richting volwassenheid.

    Dat is goed, nuttig, lief en schattig behalve als dit natuurlijke kindergedrag wordt gekaapt door volwassenen om eigen politiek agenda met kindsoldaatjes door te drukken. Niet de kinderen helpen door hen alle zichtspunten te laten zien, de sterkte en zwakte van alle redenaties en gevolgtrekkingen te leren en daarmee ook aangeven dat een mening geen feit is en dat waarheidsvinding geen waarheidsbevinding is. Of om het maar eens kort samen te vatten waar het in deze klimaatdiscussie telkens fout blijft gaan: correlatie is nog geen oorzakelijk verband en bewijst daarmee op zich niks.

    Velen vragen zich af hoe het kan dat die links volwassenen zo gewetenloos kindertjes inzetten voor hun eigen politieke doel. Dit heeft alles te maken met de ideologie die blind maakt omdat het doel de middelen moet heiligen waardoor een gezonde stap terugzetten en eens kijken of de gevolgen van de weg die is ingeslagen wel het gewenste effect hebben.

    Daarmee komt dan meteen de aap uit de mouw van die linkse volwassenen, namelijk een volledig gebrek aan zelfinzicht van hun mening waardoor zij geloven dat die mening de enige en echte waarheid is en elke deviatie op die mening als gevaar wordt ervaren dus moet worden bestreden ongeacht de middelen. Een geloof dus en zoals wij allen kennen en de gevolgen dagelijks zien of meemaken. Dit groen dogmatische geloof is niks anders dan een nieuwe uitingsvorm van narcisme waar niemand aan de dogma’s kan voldoen derhalve de regels vooral voor andere gelden want ‘ik’ is de belangrijke uitzondering op de regel en als je meer dan genoeg verdiend – bijvoorbeeld uit de opbrengsten van belastinggeld dat op anderen wordt geheven zoals Rob Jetten – dan stel je kil voor de prijs te verhogen zodat de armen niet meer kunnen vliegen en jij lekker wel.

    Deze demonstratie was niks anders dan de perverse samensmelting van de politieke agenda van groen-dogmatische volwassenen met het door sociale media geëxplodeerde narcisme van de jeugd van nu.

  2. De heren Juncker en Frans Timmermans, misbruiken onze jeugd om een een onzalig (alleen hun bekend doel, eigenbelang) na te streven. Dat is in zichzelf al verwerpelijk. Dus zonder op andere argumenten in te gaan, Laat de hele wereld weten hoe doortrapt de Eu-commissie opereert!

Comments are closed.