Aan de kiezers (9/10)

Beste kiezers,

Jesse Klaver heeft gelijk.

In Utrecht schoot de 37-jarige Turk Gökmen Tanis gisteren drie mensen dood.

Gökmen Tanis was, zoals dat heet, een bekende van de politie.

Dat krijg je als je –onder ongetwijfeld veel meer– steelt, inbreekt, zuipt, drugsverslaafd bent, coke en xtc dealt, agenten in het gezicht spuwt, dronken een auto bestuurt, met een vuurwapen op mensen in een flatgebouw schiet en een ex-vriendin bedreigt, slaat en meermalen verkracht.

Voor die laatste daden geldt hij trouwens slechts als verdachte; die zaak loopt nog.

Het is interessant om van minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus te vernemen waarom blijkbaar bij de niet-inhoudelijke behandeling op 4 maart zijn voorarrest werd opgeheven.

Gökmens broer Bilal is in beeld bij de AIVD.

Daar is doorgaans meer voor nodig dan een goed gevuld curriculum vitae met diefstallen, inbraken, drugsgebruik, drugshandel, dronkenschap achter het stuur, schietpartijen, bedreigingen, mishandelingen en verkrachtingen.

Bij de AIVD kom je bijvoorbeeld ‘in beeld’ als wordt vermoed dat je wellicht de overtuiging hebt dat er 72 maagden met hun benen wijd op je liggen te wachten als je even wat ongelovige varkens naar een andere wereld schiet.

Gökmen Tanis en zijn broer Bilal, beide geboren in Turkije, zijn dus niet de glimmende parels die Nederland hoopte te importeren toen de multiculturele samenleving heilig werd verklaard door de heersende politieke elite.

Waarin Jesse Klaver dan gelijk had?

Dat de verkiezingen morgen over het klimaat gaan.

Of is het niet kies om het daar zo kort na gisteren en zo vlak voor morgen over te hebben?

Groet,

JanD

9 thoughts on “Aan de kiezers (9/10)

 1. Vreselijk dat dit onschuldigen is overkomen, maar het land is in rep en roer! Kijken de Politiek en veel burgers niet weg, is iedereen nu (echt) zo naïef en onnozel! Het is aan de orde van de dag, geweld in Nederland overvallen- schietpartijen – handgranaten op straat – geen respect meer voor onze Westerse democratie die velen van hun zo veel brengt! Daar is ze het niet om te doen er is meer gaande, de Linkse Politiek heeft het alleen maar over Klimaat regelingen die Miljarden kosten en dat we onze kinderen straks een schoon land aanbieden, er is voor onze kinderen straks geen schoon land, de Islamitisering ( wil) hun ideologie doorvoeren, nu 20 Maart en in de toekomst kunnen veel Nederlanders een koerswijziging bewerkstelligen om de Koers van de Politiek drastisch te wijzigen. Dit land is Gek aan het worden.

 2. De Nederlanders zij helemaal niet bezig met zo´n moordpartij op onschuldigen Nederlanders onder het gebrul van Allah Akbar. Dat de media daar nu even zoveel aandacht aan schenkt heeft gewoon te maken dat het komkommertijd is. Volgens onze premier zijn we met z´n alle bezig met het klimaat en zeer enthousiast over onze het enorme sterke leiderschap van onze premier Rutte. Daar kan Kim Jong Un zeker nog wat van leren. Ook hoeven we met zijn alle niet bang te zijn dat het Forum voor Democratie straks iets te zeggen krijgt mocht het uit groeien tot een grote partij. Daar zorgt onze leider wel voor wat we ook hebben gezien bij de PVV een tijd geleden. Nee laten wij nu gewoon stemmen op onze grote leider dan weten we in ieder geval dat ons land zeker naar de klote gaat. En dat is toch dan toch iets betrouwbaars wat onze premier zou kunnen sieren nu zo vele vinden dat je niet weet wat je aan hem hebt.
  STEMT U OOK

 3. Een Turkse familie bestaand uit kansenparels die volgens vele politici een verrijking van onze samenleving zijn.

  Voor iedereen geldt de onuitgesproken natuurlijke norm dat je mensen niet je land binnenlaat als je die ook niet je huis met vrouw en kinderen zou binnenlaten. Bijvoorbeeld als zij te gestoord zijn, een vijandige religie, of gewoon zelfs barbaars beestachtig zijn.

  Voor dit gezin kloppen al deze kwalificaties. Toch heeft één of andere – gegarandeerd een links georiënteerde ambtenaar dit losgelaten op onze samenleving, gesteund door het gewetenloze partijkartel, en met de wetenschap dat de kans dat het gezin van de betreffende ambtenaar het slachtoffer zou worden vrij klein is. Dus dan durft ie dat levensgevaarlijke experiment wel aan. Want offers moeten gebracht worden voor hun utopische droom. Alleen wel de offers van anderen, natuurlijk.

  Het resultaat is dus dat die vader ons land is ontvlucht nadat hij 2 gewetenloze idioten hier heeft achtergelaten. Zoals het een echte Turk betaamt. Want het zijn net bidsprinkhanen. Bidden > plunderen > verder zwermen.

  De ene broer blijkt een extremistischer variant dan ISIS aan te hangen en de andere broer die een gewelddadige psychopaat blijkt te zijn hiermee heeft besmet. Waarschijnlijk is die ene broer ook een psychopaat want dat is deels erfelijk – kijk bijvoorbeeld naar de in Nederland bekende familie Witteman.

  Ondertussen is de EU achter de schermen nog steeds bezig het extremistisch-islamitische land Turkije de EU op termijn binnen te gluipen. Een motie om die onderhandelingen af te breken is door het Europese Parlement recentelijk verworpen om die reden. Door het partijkartel dus, dat in EU verband een hefboom aan macht heeft middels door de gewone burger onbegrepen ‘regeltjes’. Die regels zijn bedoeld om vernieuwing tegen te houden zodat het partijkartel aan de macht kan blijven.

  Gelukkig komen er verkiezingen!

  En Jesse en zijn ‘stroming?
  Ach .. Liefde maakt blind zeg maar. Dat weet iedereen.
  En zoals haters zullen haten, zullen liefdesverslaafden altijd liefhebben. Ongeacht de realiteit. Ongeacht het gevaar. Ongeacht de feiten. Zoals Anne Boersma haar van gristelijke overgave glinsterende schaamlippen spreidde voor een Al-Nusra terrorist, zo geven de GroenLinks acolieten zich het liefst over aan onze aartsvijand in grotere zin, in een perverse mengeling van onbegrensd geloof in het goed en totaalontkenning van het kwade, alsmede de nog steeds aanwezige gristelijk protestantse restanten die nog aanwezig zijn sinds de fusie van al die extremistische marginale partijtjes die het ooit waren.

  Maar veel gekken tezamen maakt niet opeens een verstandig geheel. GroenLinks is van nature gedoemd te imploderen vanwege het chronisch gebrek aan realiteitszin. Zoals elk geloof. En zoals elk geloof is er een groot risico dat de neergang gepaard gaat met excessief geweld, zoals we in het gristendom hebben meegemaakt, en nu aanschouwen met de moslimgekkies. Hoewel die laatsten in aantal nog steeds groeien wegens schaamteloos doorfokken zonder rekening te houden met de natuurlijke bronnen of enig inzicht in oorzaak-gevolg, staat zij op het punt van imploderen.

  Het zwarte goud als brandstof van hun economie wordt snel wereldwijd vervangen door goedkopere varianten. Tegelijkertijd zijn zij niet in staat zichzelf duurzaam te besturen zonder dictatuur en dictaturen vernietigen uiteindelijk altijd zichzelf. Terwijl ondertussen in al die moslimlanden chronisch watergebrek als beperkende groeifactor steeds meer de opmaat doet, plunderen zij elkaar in steeds hoger tempo tot de onvermijdelijk oorlogen zullen losbarsten, waarvan wij nu slechts de opmaat van meemaken.

  Het enige waar wij voor moeten zorgen is muren om onze buitengrenzen waar Trump alleen maar van kan dromen.
  Muren aan de buitenkant versierd met moslimschedels opdat bij nadering van die grens geen twijfel wordt getrokken over de grenzen aan onze tolerantie.

  Gelukkig is de burger in Europa het zat en is de zwaar benodigde omwenteling binnen handbereik.

  Stem daarom morgen het partijkartel WEG.

  En daarna om dezelfde reden bij de EU verkiezingen weer: stem ze WEG!!!

 4. Wie valt er nog te vertrouwen in de Regering… Als men eenmaal gekozen is, moet men van ‘goede huizen’ komen om standvastig te blijven en niet te bezwijken voor de publiciteit, geld, Machtswellust en invloeden van hogeraf 🤔😎

 5. Een aanslag, maar niet volgens het boekje. Althans daar lijkt het op. Ook al waren twee van de drie dodelijke slachtoffers absoluut onschuldige autochtone nederlandse slachtoffers. Maar wat is eigenlijk een aanslag volgens het boekje? En over welk boekje hebben we het dan, de koran of het AIVD boekje? Of een overheidsdraaiboekje bij aanslagen? Of het FBI boekje dat onder Obama gekuist is van elke verwijzing naar de soena? Staan er dan geen 164 versregels in de koran die oproepen tot gewelddadige jihad.? De broer van de aanslagpleger liet zich wel door die regels inspireren. En de rest van het anti-westerse gedachtengoed was voor de aanslagpleger zelf ook een bron van inspiratie in de perioden dat hij bij zinnen was, zijn baard liet staan, en zich in een kaftan hulde. De ideale aanslagpleger laat zich alleen omschrijven als een functie van een politieke richting. Dus voor de moslimgelovige heeft het in ieder geval niets met de islam te maken. Voor links en voor migratiebevorderaars in het algemeen is de verwarde man kennelijk een goed model. Migratierealisten zouden kunnen redeneren vanuit het voorzorgprincipe. Een duidelijk totaal onaangepaste, anti-westerse migrant is dan een prima model voor de aanslagpleger. De relatie tussen onaangepastheid bevorderende, anti-westerse sentimenten sentimenten bij moslims is ook eenvoudig te leggen, onafhankelijk van de opvatting of dat ten diepste in de islam besloten ligt of niet. De statistieken staan er bol van. Om het kort te houden: er valt van alles te zeggen over aanslagen en aanslagplegers of pleegsters. Vast staat dat moslims er bovenproportioneel veel plegen en dat de islam er vaak, althans in de ogen van de aanslagpleger, iets mee te maken heeft. Een goede reden voor een meer behoudend migratiemodel. Er zijn natuurlijk ook veel andere goede redenen, denk aan zorg, onderwijs, huisvesting, criminaliteit, en het voortbestaan van onze hoogproductieve high-trust samenleving.

 6. Gister veel posters opgehangen, borden geplaatst, geplakt op alles wat los en vast zit.
  Heel veel mensen spraken mij aan en er zijn veel vragen gesteld. Wat mij het meest verraste waren de jonge mensen die uit school langst fietsten. 90% van de jongeren (en hun ouders)
  stemmen PVV. Dit is wel sprekend vind ik zelf omdat ik dit niet verwachtte. Oke, 1 van de mensen wil SP stemmen omdat hij het communisme terug wil!!??

  Ik ben tevreden met wat ik heb kunnen doen en wat ik van gister altijd op mijn netvlies zal houden is het feit dat mijn dochter gister belde (student op de Universiteit van Utrecht) met de mededeling: MAMA HEB JE HET NIEUWS AL GEZIEN? IK BEN VEILIG.
  Hoe veel erger moet het in dit land nog worden dat je niet meer normaal over straat kan.

  Stem PVV of FvD. Voor mijn dochter…………..en uw dochters.

 7. Beste Jan,
  Je hebt jezelf weer overtroffen.
  Ik denk vaak: waar haalt hij het vandaan. In een korte omschrijving de angel eruit halen. Deze verkiezingen gaan over het klimaat en waag het niet om de mislukte integratie nu naar voren te brengen. Dat is dan onkies. Daar moeten we het even niet over hebben. Nu niet omdat er een Turkse halve zool zijn haatdemocratie op onschuldige mensen liet neerkomen, maar straks ook niet als het Marrakesh verdrag zijn intrede doet.
  Jan, blijf alsjeblief je vinger op de stinkende wond leggen, je kunt het als geen ander verwoorden.

Comments are closed.