Aan de kiezers (4/10)

Beste kiezers,

Vergeet ALLES wat je gisteren hoorde over de doorberekeningen van het Klimaatakkoord.

Onthoud één ding: de kosten van de voorgestelde klimaatmaatregelen met betrekking tot onze auto en ons huis zaten er NIET in (net als meer dan 450 andere maatregelen!).

Een verstandig mens weet dan genoeg.

Namelijk: dat Klimaatakkoord dat VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en de PvdA zo snel mogelijk door de Tweede Kamer en Eerste Kamer willen jagen, gaat ons niet alleen van het gas en uit de auto jagen, maar ook op torenhoge kosten. En hoe hoog die zijn, willen ze niet zeggen. En er vóór de verkiezingen over debatteren willen ze ook niet.

Er waren vier partijen die tegen de Klimaatwet die al die ellende mogelijk maakt stemden: PVV, FvD, SGP en de Partij voor de Dieren.

Dus dan weet je waar je op moet stemmen op 20 maart als je van die maffiose kongsi tussen klimaatindustrie en klimaatsekte af wilt.

Daar is trouwens nóg een heel goede actuele (!) reden voor.

Gisteren stemde een meerderheid van het Europees Parlement tégen het stoppen van de toetredingsonderhandelingen van de EU met Turkije. Ook dat wordt ons, net als het Verdrag van Marrakesh, uiteindelijk door de strot geduwd als we ze niet nú tegenhouden.

De verkiezingen van 20 maart worden cruciaal voor de komende decennia.

Stem ze weg.

Groet,

JanD

PS. Nepnieuwsproducent Hans Nijenhuis van het AD bewaar ik even voor morgen. Ik neem aan dat-ie vandaag, na zijn zoveelste manipulatie van het nieuws, zijn ontslag indient en ik voel wel de behoefte aan een positief ‘Briefje van Jan’ tussendoor.

UPDATE Ik moet ook alles uitleggen. Deel Europees Parlement wilde (eindelijk) ‘stoppen’ met die gesprekken met de Turken, meerderheid Europees Parlement koos voor ‘opschorten’. Gesnopen?

11 thoughts on “Aan de kiezers (4/10)

 1. Revolutie met zeer harde hand. Daar is het tijd voor…..inderdaad. Genoeg is genoeg. WEG RUTTE EN HET VIERDE RIJK EU….

 2. Hoe kunnen we deze waanzin en arrogantie stoppen. Dit is allemaal te bezopen voor woorden. Ze zijn volkomen doorgeslagen. En dan die rotkop van kwiebus, bah.
  Nederland gaat volkomen door het putje. Verbod op verbod. Uitknijpen, afnemen. Hiet moet toch een verborgen agenda achter zitten. en geloven ze er zelf eigenlijk wel in?

 3. Ik ben bang, bang… erg bang. De laatste peilingen van vandaag geven GL 9 (!) zetels. Daarbij de opkomst van zondag, de hardnekkigheid bij de jeugd, conservatisme bij ouderen, de halve waarheden bij presentatie van gisteren en onwil om erover te debatteren (voor de verkiezingen), verkiezingsretoriek en de teleurstellende ervaringen uit het verleden bij gevolg geven aan uitkomst van de referenda. Ik ben bang, erg bang!

 4. Dit wordt dan erger dan het voormalige Communisme als dit niet veranderd.
  Controle en controle op de mensen.
  Hebben straks geen eigen naam meer. We hebben al een Nr. We heten allemaal Sofie.
  Elk Nr. heeft zijn eigen Energie centrale. Gezellig sjokken tussen de windmolens.
  En een Kaart voor de Voedselbank – Kringloop en Dakloze opvang in het Rutte huis.
  Gratis cursus Plantenkunde. Zelf geneeskrachtige krachtige planten gaan zoeken.
  Elektrisch autorijden alleen mogelijk in Rutteland. Autovakantie naar het buitenland kan alleen met een Rutte-verlengkabel.
  Kan nog uren doorgaan hiermee.

 5. Wie stemde ook voor het Marrakesh-pact?
  Wie liep vooraan de klimaat-mars?
  diezelfde Partij voor de dieren!
  dus schrap die ook maar van je lijstje als betrouwbaar!

 6. Daar waar mensen stelselmatig en al decennia lang, de redelijkheid van binnen uit aan het uithollen zijn en daarin kiezen voor ónredelijkheid als middel én doel, daar rest, nu er een soort ‘eindspurt’ lijkt te zijn ingezet (n.b. wéreldwijd …) helaas maar éen definitieve conclusie: dit valt helaas niet meer op een redelijke manier te stoppen.
  Het doet me verdriet voor mijn kinderen. Wat een toekomst gaan die tegemoet…

 7. De idee van een samenwerkend Europa voor veiligheid, veiligheid en welvarendheid is volledig gekaapt door de links-liberale agenda in samenwerking met gristencollaborateurs verslaafd aan de andere wang en lijden, met als uiteindelijk doel om Europa en Afrika op termijn één te maken.

  Een verstandig mens krabt zich op z’n minst op zijn kop en zegt: doe maar even niet vriend.

  Maar niet onze politici! Die roepen namelijk heel hard: DOEN WIJ NIET. Om vervolgens in achteraf vergaderingetjes ‘doen wij wel’ toe te passen. Daarna verdonkeremaand door de MSM, die dit nieuws vakkundig op plekjes bekendmaakt waar niet door de burger wordt gelezen.

  Hetzelfde met deze klimaat hysterie, waar wij met leugen en bedrog in worden gemoffeld.

  Je zou denken dat politici bezorgd zouden zijn om ooit aansprakelijk te kunnen worden gesteld. Niks is minder waar. Politici gaan niet de politiek in als doel maar als middel. Een opstapje. Het opstapje naar geld, dat met erebaantjes als burgemeester, commissaris van de koning, adviescommissie, deskundigenclubje en al wat nog meer ondemocratische vage erebaantjes waar oorzaak-gevolg er niet toe doet maar slechts politieke inteelt.

  Één keer schrokken ze. Een beetje dan. Toen de auto’s in de garage van de Tweede Kamer in de fik werden gezet na de terechte uitbarsting van woede en ongeloof na de goed georkestreerde moord op Pim Fortuyn. Dat ongemak werd slechts tijdelijk ervaren door de professionele leugenaars.

  De Franse Revolutie duurde 10 jaar. Voor een revolutie best lang maar wat haar vooral zo effectief maakte was de guillotine. De één na de andere kop van het kartel rolde met veel gejuich het mandje in.

  Zie je het al voor je? De kop van aartsleugenaar en kasthomo Rutte, hóp in het mandje.
  De kop van naamleugenaar Karin Ollongren, hóp in het mandje.
  De kop van beroepsmanipulator Frans Timmermans, hóp in het mandje.
  De kop van homoC-3PO aka Rob Jetten, hóp zo in het mandje.
  De kop van randdebiel Jesse Klaver, hóp zo in het mandje.
  De koppen van de vijfde kolonne van DENK, hóp zo in de varkenstrog.

  Volgens overlevering is het voetbal ooit zo begonnen. Vroeger vond ik dat nogal vergezocht.

  Nu snap ik niet hoe het anders zou kunnen.

 8. Gewoon net als Fransen eisen dat er maar 2 coalitie een regering mogen vormen de grooste en die ze kunnen vinden die samen wil werken .
  En niet meer 10 clubjes bij elkaar om de grooste weg te stemmen dat is democratie .
  Maar gewoon macht greep

 9. Rutte en zijn medenazi’s vergeten één ding;
  Het vertrouwen van de kiezer kwam te voet en is per electrische raceauto vertrokken om nooit meer terug te komen.
  Als we de klimaatonzin nu niet keren is Nederland helemáál verloren.

Comments are closed.