Aan de kiezers (2/10)

Beste kiezers,

Jullie moeten het interview dat Jojanneke van den Berge in EenVandaag hield met PVV-voorman Geert Wilders echt even terugkijken.

Hier:

Tijdens het interview twitterde de man van Jojanneke, AD-journalist Thijs Zonneveld, “Go Jo”.

Nou, dat deed ze!

Mooi toch, dat een journalist van de Staatsomroep een politicus núl keer een zin laat afmaken? Iemand laten uitpraten is zo 1982. En die verbetenheid! Alsof een bij haar ondergedoken Syriër hoogstpersoonlijk door Wilders uit het achterhuis werd gesleept. Schitterend!

En nou niet gaan klagen dat Jojanneke van den Berge het alleen bij Wilders doet, hè.

Ze deed het eerder bij Lodewijk Asscher.

En bij Lilian Marijnissen.

En wie herinnert zich niet hoe ze Sybrand Buma het vuur aan de schenen legde?

En Klaas Dijkhoff.

En Rob Jetten.

En het meest van allemaal de leider van de partij die Volkert van der Graaf destijds zo motiveerde om Pim Fortuyn onschadelijk te maken, Jesse Klaver.

Nee, laat ‘Jo’ en de Staatsomroep maar schuiven.

Groet,

JanD

PS. Me nieuwe nieuwsbrief is uit!

UPDATE De linkjes werken inderdaad niet allemaal even goed. Denk daar maar eens over na…

18 thoughts on “Aan de kiezers (2/10)

 1. Tja Jojanneke ..

  Goddelijk lijf met tegenwoordig een politiek correcte levenshouding.
  Dat laatste is ontstaan sinds zij een kind uit haar ‘tiny cunt’ poepte en zich naast het schoolplein moest gaan verdedigen dat zij ooit voor PowNed heeft gewerkt waardoor zij zich een beetje een ordinaire troela ging voelen. Want alles wat afwijkt van het middelpuntvliedende matigheid van de baarmoederbrigade wordt daar genadeloos de grond in geboord.

  Op die manier was haar vliegende start bij PowNed een gang via de nikszeggendheid van RTL naar de volledig betekenisloosheid van AVROTROS om daar middels Nieuwsuur haar ongevraagde en oninteressante persoonlijke politieke meninkje subtiel het kiezersbrein in te gluipen.

  Nou is er in het algemeen niks mis met vrouwen die een mening hebben en uiten, maar goede journalisten behoren onbevooroordeeld met hoor en wederhoor waarheidsvinding na te streven, juist zonder persoonlijke balast. Vrouwen met kinderen zijn vaak niet meer geheel toerekeningsvatbaar omdat alles vanaf dat moment pais en vree tot doel heeft want kinderen. Die neiging van vrouwen met kinderen lijkt bewonderenswaardig want wie wil dat nu niet. Maar de geschiedenis heeft ons geleerd dat oorlog voeren vaak de oplossing is en niet de neiging om te bukken, iets wat veel vrouwen ingebouwd hebben. Strijd uit de weg gaan levert vaak een veel groter conflict op, met meer slachtoffers en aanzienlijk meer lijden op termijn.

  Het is bekend dat de meeste vrouwen met kind(eren) zich liever overgeven en laten neuken dan de strijd aan te gaan. Een natuurlijk verschijnsel in het belang van de veiligheid van het kind als een vijand tot ons is gekomen en agressie vertoond. Maar wel egoïstisch, want slechts in het belang van háár kind(eren), niet van het collectief als geheel. Haar kinderen zijn dan mogelijk veilig, de kinderen van anderen lopen wel gevaar want die vijand heeft zich kunnen nestelen. Een andere optie is de strijd aan te gaan maar met gevaar op letsel en dood van de moeder, wat ten koste van het kind gaat. Ziedaar het dilemma van de moeder. Ziedaar de bukreflex.

  Jojanneke is geen journalist meer sinds het bloed uit haar hoofd naar de baarmoeder stroomde. Zij kan niet meer helder denken omdat zij diegenen die de strijd wél willen aangaan met onze gemeenschappelijke vijand als gevaar voor haar kinderen voelt. Dan liever op handen en knieën en collaboreren met de vijand.

  Het is geen toeval dat moeders als leider door zowel mannen als vrouwen met wantrouwen worden bekeken. De belangen zijn na bevruchting simpelweg niet meer gemeenschappelijk maar egocentrisch, gericht op haar kinderen. Een terechte en bewonderenswaardige rol, maar een rol die emotioneel niet te combineren valt met een rol waar het gemeenschappelijke belang voorop behoort te staan en beslissingen eventueel zelfs ten koste van het kroost moeten gaan.

  Wat verwacht je ook van Jojanneke. Een ‘journalist’ die groot werd bij PowNed maar niet schroomde haar oude werkgever af te branden toen dat haar persoonlijk uitkwam. Geen ruggengraat kan dan flexibel neuken, maar is nooit bewonderenswaardig.

  NB Mensen, denk even na over die URLs en de betekenis van het onbreken ervan.

 2. Dacht even dat het alleen mij vanuit de verte was opgevallen..
  Schandalig inderdaad…, dat verbeten bekje….., heeft totaal niets met journalistieke objectiviteit van doen..
  Op staande voet ontslag is de enige juiste maatregel…
  Manlief Thijs, met hetzelfde verbeten bekje, zat even later bij DWDD..
  Over media inteelt gesproken…

 3. Wtf!
  Wilders aan het einde: “het is een fabeltje, hoe vaak u het ook zegt, dat iedereen in Syrië de dood vindt.”
  Van den Berge:”en wilt u dat dan op uw geweten hebben?”
  Wát precies?!

 4. Ik vind het zó zorgelijk dat niet iederéén dit ziet/herkent. De linkse idioterie neemt sekte-achtige vormen aan, waarbij dergelijk gedrag van zo’n “interviewer” wordt gezien als normaal, goed, slechtheidbestrijdend, etc. Brrrrr

 5. Via de links werd heel duidelijk dat Jojanneke niemand laat uitpraten. Dank, heel duidelijk!

 6. Ik heb me gisteravond rot geërgerd aan het gedrag van mevrouw v.d.Berge. Ze was absoluut onbeschoft en dan dat van haat verwrongen gezicht.
  Als ze zijn mening niet wil horen moet ze hem niet uitnodigen.
  Meneer Wilders heeft zich als een gentleman gedragen, mij was dat niet gelukt. Ik was weggelopen. Ik dacht dat de NPO voor fatsoen was, ik zou zeggen: doen!

 7. Ik ben niet zo voor Wilders, maar hij nam het op het laatst goed over joke of hoe zo ook mag heten. War mij betteft is de stand 1-1.💣

 8. Eenvandaag……nulvoormorgen. Uiteindelijk geldt ” power to the people “! Los van wie er gelijk heeft, Geert of Jojanneke, de manier waarop hier wordt verdraaid aan de waarheid is schokkend, nog meer als de waarheid zelf.

 9. Ruim 70.000 Syriërs nu in NL.
  Volgens EenVandaag dus dat getal kan met gemak worden verdubbeld. Die zijn massaal op onze kosten aan het voortplanten zoals de koran dit vereist in hun demografische oorlogsvoering. Bovendien gezinshereniging als permanente verblijfsvergunning. Dat betekend over 10 jaar dus een factor 3 tot 5.

  Vrijwel allemaal moslims die dus met de kleine miljoen die er al waren kunnen worden opgeteld.

  Ik heb mij vergist. Niet in het feit dat wij worden vernietigd, maar hoe lang het duurt.
  Of beter hoe snel.

  Want als je die dikke moslimmoeders krokodillentranen ziet huilen omdat zij met familie het plaats delict is ontvlucht dan is dat niet vanwege verdriet.

  Dat is vanwege het geluksgevoel dat zij beleeft omdat zij en haar soort de loterij hebben getroffen zodat onze kinderen geen woning meer kunnen betalen. Dat laatste geeft niet want die worden toch afgeslacht.

  Waarschijnlijk ben ik er dan niet hoewel die bidsprinkhanen sneller zijn dan ik dacht.

  Hopen dat ik nog wel meemaak dat zij Jojanneke verkrachten en vermoorden. Dat zal tenminste nog wát genoegdoening geven!

 10. Het in de rede vallen en dus niet uitlaten praten is zeker niet correct of professioneel.
  Beetje jammer dat je zo met je gasten omgaat ook al ben je het er niet mee eens.

 11. Als ik Wilders was …en dat wijf zo te keer zou gaan was ik weggelopen. Wilders kon geen een zin fatsoenlijk afmaken. Ontslag dus van die li kse trut.

 12. Wat een onbeschoft mens. Ze zal ook nog wel een leuke cent verdienen. Mijn belastingcenten.
  Weg ermee.

Comments are closed.