Aan de kiezers (1/10)

Beste kiezers,

Jullie weten toch dat Jesse Klaver een jatmoos is?

Een ordinaire dief.

Zo jatte hij het uniform van de omstreden Canadese premier Justin Trudeau…

En een lofzang van cabaretier Vincent Bijlo (in de hoop dat die het toch niet zal zien)…

En een speech van de vorige Amerikaanse president, Barack Obama…

En, onlangs, een modewoord van de rijzende ster van de Amerikaanse Democratische Partij, Alexandria Ocasio-Cortez…

In alle gevallen wordt diefstal door de mannetjesmakers van GroenLinks ontkend.

Kennelijk schuilt in één Jesse Klaver evenveel genie als in Vincent Bijlo, Barack Obama, Alexandria Ocasio-Cortez en de stylist van Justin Trudeau bij elkaar.

Wat op zich opmerkelijk is, want vraag Klaver hoeveel 7.000.000 (huizen) keer 20.000 (euro) is en hij antwoordt: “Dan zitten we op veertien miljard”. De juiste uitkomst: 140 miljard.

Enfin, een jatmoos dus.

Zelf doe ik liever aan bronvermelding.

Dus als iemand heel verstandige dingen zegt, dan ga ik niet faken dat ik die woorden zelf heb verzonnen, maar dan citeer ik die persoon gewoon, zodat hij alle credits krijgt.

Komt-ie:

LOL (vooral om die laatste).

Als VVD, CDA, D66, ChristenUnie met steun van GroenLinks (en de PvdA) bij de getrapte Eerste Kamerverkiezingen op 20 maart voldoende stemmen halen om Rutte 3 in het zadel te houden, wordt het nog veel erger!

Iemand vroeg mij laatst waarom ik me zo druk maak om die Eerste Kamerverkiezingen. Ik heb het zelf toch hartstikke goed?

Is ook zo.

Maar ik wees die persoon op het Klimaatakkoord, het Verdrag van Marrakesh en de Junckers, de Verhofstadts en de Timmermansen in Brussel – en de gevolgen van die giftige drie-eenheid voor onze kinderen en kleinkinderen.

En ik antwoordde: “Ik zou het heerlijk vinden als ik in rust en vrede zou kunnen genieten van mijn oude dag, maar ik weet dat ik niet zal kunnen rusten zolang ons geliefde continent verwoest wordt door een dodelijke epidemie.”

Stem ze weg!

Voor het te laat is.

Groet,

JanD

5 thoughts on “Aan de kiezers (1/10)

 1. Blij dat er mensen zijn die:

  De zaak goed kunnen verwoorden
  Hun nek uitsteken
  Hun energie er in steken

  Stem ze weg!

 2. Weet je wat het is?
  Die klimaatdrammers zijn drammers en geen doeners.
  Ik ben geen drammer, maar ik doe; zonnepanelen, spouwmuurisolatie, afvalscheiding, koop (echt bijna) alles tweedehands (dus voor mij wordt weinig geproduceerd), reis waar mogelijk met het ov – of fiets of loop, vlieg niet meer, bewust kinderloos, eet geen vlees eh, wat nog meer?
  O ja, douchen hooguit drie minuten. En ik eet zoveel mogelijk biologisch (en met dat laatste ben ik dus toch weer vriendelijk voor de economie).
  En ik #stemzeweg.

  PS Hij was weer fijn, Jan.

 3. Stem ze weg , zij bewandelen de weg van de satan. Deze rovers zijn minderwaardig voor Europa, en niet goed te keuren. Als zich nou eens wat meer mensen zorgen maken over die gore leugens van die verraders, en de werkelijkheid in zien , dan zou men niet hoeven na te denken ,wat ze gaan stemmen. Wij worden bedrogen ,belogen en belazerd waar we bij staan. Waarom wil het volk dit gevaar niet zien? Het leugen kartel in Den Haag kan geen hoge ogen gooien, want het zijn leugenaars en verraders. Trap niet weer in gore beloftes ,die ze nooit waar maken. Zet jullie je oogkleppen af ,en stem hun weg. Stem op de PVV, de meeste betrouwbare partij.

 4. Het baart mij grote zorgen. In een zogenoemd “kennisland”, vol “theoretisch opgeleiden”(gisteren bij luizenmoeder geleerd), lopen wel massa’s achter die gekkigheid aan. (herinnering: die domme antirakket marsen waar ik als scholier al lekker niet aan meedeed). En achter die ongelooflijke nepgozer Klaver. Alles op effect, zo nep, zo totaal niet inherent charismatisch, zo loos qua substantie en inhoudelijk niveau. En maar moraliseren met dat ongetwijfeld gemanicuurde vingertje. En dan gisteren Jette die zich in een vette asobak laat chaufferen naar een klimaatmars. Elk haartje recht. Wat een kinderlijke onprofessionaliteit ook, om bij zijn eerste debat zo lekker spontaan te zeggen dat hij best nerveus was hoor. Ach man, ga toch terug de ballenbak in. D66, met zijn vernietigende ideologie: Europaïsering, globalisering, klimaatfascisme en zelfdodings- en orgaanwaanfascisme Wat een bubbel….
  Al eind jaren tachtig in Rotterdam dacht ik als student al voor mezelf en vond Fortuyn verfrissend, intellectueel boeiend. Vooral deed hij observaties die ik zelf ook deed; wat een onzin om die volkswijkbewoners weg te zetten als foute tokkies omdat ze eerlijk zeiden dat ze last hadden van multiculti.Toen merkte ik al in mijn studiemilieu hoe eenzaam je in voor jezelf denken kunt zijn (ook in familiekring). Boeie…..Mijn leven heeft me ergens gebracht ver weg van de sociale laag waar mijn verstand me gebracht zou moeten hebben. Ik zou me waarschijnlijk heel ongelukkig hebben gevoeld tussen al die engdenkende oogkleppen die de weldenkende elite moeten voorstellen. Kuddegedrag, gebrek aan echt eens doordenken en aanpassing binnen je comfortabele zelfbevestigende groepje . Groupthink in optima forma.bIk voel me beter in contact met nuchtere “mindergeslaagden” zoals ik. Wij mogen die gekkigheid budgettair ondergaan. Wij zijn niet meer van belang in de kekke grensloze yupwereld van Klaver en Jette. Wij zijn sowieso losers, anders waren wij ook wel zo lekker comfortabel geslaagd als zij. Wij wonen vaak niet in grachtengordel-Randstad–DWDD-Jinekland. Hoe ongelukkig zijn wij.
  Nee hoor, hoe gelukkig ben ik daarmee. En trots op mezelf dat ik kennelijk consequent altijd al eerlijk voor mezelf dacht, ongeacht de omstandighede. 20 MAART!!

Comments are closed.