Aan de Kamer

Beste Kamerleden,

Ik maak me geen enkele illusie.

Dat 2G?

Gaat er gewoon komen.

Die vaccinatieplicht?

Gaat er gewoon komen.

Dus als jullie die onderwerpen vanmiddag en vanavond tijdens dat plenaire debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus nou eens laten zitten?

Dan kunnen jullie je focussen op één ding: de boosterprikken.

Is er één Kamerlid dat met droge ogen durft te beweren dat verantwoordelijk minister Hugo de Jonge níet faalde, faalt en zal blijven falen met het zetten van de boosterprikken?

Waardoor de wagens met lijkkisten inmiddels weer in files de verpleeghuizen verlaten.

Waardoor de rouwcentra inmiddels extra koelcontainers op de parkeerplaatsen moeten zetten om dat de koelcellen binnen uitverkocht zijn.

Waardoor de ziekenhuizen vollopen.

Waardoor noodzakelijke behandelingen van bijvoorbeeld kankerpatiënten langer worden uitgesteld dan medisch verantwoord is.

Waardoor de IC’s richting code zwart gaan.

Waardoor het leger straks nodig is om het ziekenhuispersoneel tegen wanhopige familieleden van patiënten te beschermen.

En in de categorie kleiner bier: waardoor de maatschappij wéér twaalf uur per dag op slot is gegooid met een derde lockdown.

Had allemaal voorkomen kunnen worden als Hugo de Jonge één keer niet achter álle Europese troepen (inclusief nota bene Bulgarije!) had aangelopen.

Is er één Kamerlid dat met droge ogen durft te beweren dat Hugo de Jonge níet faalde, faalt en zal blijven falen?

Is er één Kamerlid dat thuis tegen moeder-de-vrouw, vader-de-man of Woef-de-hond zal zeggen: “Die Hugo de Jonge, dat is nou echt dé minister van Volksgezondheid die wij nodig hebben en die zorgt dat er zo min mogelijk doden vallen aan corona en uitgestelde zorg”?

Hooguit zetelrover Liane den Haan.

In ruil voor een stuk worst.

Leid ons vandaag niet af met principieel geleuter over ‘tweedeling van de maatschappij’ en ‘respecteren van lichamelijke integriteit’, want als het op stemmen aankomt, worden die toch uitgesegerd tegen wat stoelen in Vak K of uitgekuikend tegen een extra zinnetje over klimaatvluchtelingen in het regeerakkoord.

Focus voor één keer op de hoofdzaak.

Op het redden van de levens van de Nederlanders.

Dus bedank Clowntje Clusterfuck voor zijn inzet, vervang hem door (PvdA’er) Marcel Lévi en ga over tot de orde van de dag.

En vergeet niet om Sarah en Ismaël de Jonge de gelegenheid te geven om publiekelijk te reageren op de prioriteitstelling van hun vader, die ijdeltuiterij in de media al die tijd belangrijker vond dan mensenlevens.

Dank en groet,

JanD

PS. Cadeautje. Omdat ik, tegen beter weten in, tóch blijf hopen dat jullie niet allemaal Sophietjes zijn.

4 thoughts on “Aan de Kamer

  1. 1 december 2021, 88% der 18+ is inmiddels gevaccinneerd. Bijna 3 miljoen mensen hebben het covid virus gehad, in werkelijkheid waarschijnlijk veel meer. Dagelijks landen er tientallen vliegtuigen op Schiphol uit de hele wereld met duizenden wandelende virussen. De boosterprik voor de grote massa waarschijnlijk pas in het voorjaar. Wat doet de overheid? Massaal bashen en demoniseren van de 10% niet-gevaccineerden. Zij zijn nu de nieuwe parasieten en paria’s. De schuld van alles en oorzaak van alle ellende. Onderschreven door politiek en media. Als dieptepunt kinderen voor hun propaganda misbruiken, (kind van10) mama ik wil een prik, (kind van 3) mama mag ik het mondkapje op? (kind van 8) ik wil opa niet meer zien want geen prik. De werkdruk in de zorg en het gebrek aan handen en bedden, schuld van non-vaxxers. Mocht je de pech hebben om ‘k’ te hebben, is dat de schuld van ongevaccineerden. Niet je vetzucht, alcohol, roken, geen beweging en ongezonde leefstijl of gewoon brute pech. Ik heb mijn burgerplicht gedaan en ben dubbel gevaccineerd. De resterende 10% zal zich toch niet laten vaccineren. Met of zonder de idiote verplichte prikplicht.. Moslims (zionistisch complot), streng gereformeerden (de bijbel), wappies (biochip in hoofd), dwarsliggers (vrijheid), gewoon dom of twitter professoren met tabellen en grafiekjes, zul je nooit bereiken en zullen alleen maar meer in hun eigen bubbel kruipen. Kortom, dit virus blijft de komende jaren. Wen er maar alvast aan. Maar het is geen burgeroorlog, fascistische censuur maatschappij of een almachtig Groot Europees Rijk waard. Ik vind 88% een zeer keurig aantal en een grote meerderheid. Laat men zich daar aan vastklampen.

  2. Tja, Jan, we weten toch allebei dat net zo goed als dat 2G en verplicht vaccineren er zal komen, Clowntje Clusterfuck er tot ad infinitum zal blijven? Want afgezien dat hij als een goede bliksemafleider fungeert voor Pinokkio lijkt het CDA niet bereid hem te laten vallen. Mona Keijzer mocht vertrekken omdat het CDA haar ook liet vallen, want ze beging de kardinale fout zich tegen het beleid uit te spreken. Maar god mag weten waarom, misschien was het een 1-2je tussen hem en Wobke zodat de laatste lijsttrekker mocht worden, misschien omdat Clowntje Clusterfuck eruit sturen een bekentenis van catastrofaal falen zou zijn, misschien heeft het CDA inderdaad het grootste bord voor haar hoofd en denken ze ach, het valt we mee, de media geeft toch de anti-vaxxers de schuld, hoe dan ook Clowntje Clusterfuck mag blijven.

    Hel, zelfs de slager van New York, gouverneur Cuomo, is niet de laan uitgestuurd omdat hij 15.000 oudjes en zwakkeren in verzorgingstehuizen willens en wetens de dood injoeg maar omdat hij niet van de vrouwtjes kan afblijven.Dus willen we van Hugo afkomen zullen we waarschijnlijk op een #metoo beschuldiging moeten wachten. Of dat hij iets zegt wat de Regenboog Brigade niet bevalt. Of iets over de Islam, net als Martine.

  3. Het enige wat Hugo goed is juist achteraan lopen bij alle andere landen. Vanaf april 2020 zoek ik bijna dagelijks mijn corona informatie en door de (officiële) cijfers ben ik steeds bevestigd: corona is gewoon één van de winterse verkoudheids/influenzavirussen. Een gemene weliswaar, maar let op: níet dodelijker en níet meer IC belastend dan gemiddeld over de jaren heen! Echt niet, zoek het op: RIVM, NICE. Het is inderdaad duidelijk Jan, alle regeringen zetten allemaal in op 100% vaxen én boosten. Doel: volksgezondheid? Was het maar zo. Doel is controle over iedereen dmv de QR code. Je bent een echt een schaap als je nu nog steeds niet ziet dat dit op wereldleiders niveau geheel is voorbereid en afgestemd.
    Doel van de media, zoals altijd: sensatie. Moord en doodslag, en in het geval van corona: angstporno. Elke nuance is weg, wetenschappers met een andere mening dan de regering worden ge”fact”checked”, gecanceld, geband, gevaporiseerd. Vaak zijn deze ketters gepensioneerd omdat ze anders dan hun collega’s niet meer ontslagen kunnen worden. Zelfde zie je bij de klimaatdiscussie.
    Ik zeg elke dag tegen mezelf: ik ben toch niet gek. Ik ben een zeer overtuigde weigeraar van die experimentele gentech injecties (zo heten ze echt) en van de QR code. Dan maar een parallel leven. Een volk dat voor tirannen zwicht enz, dan dooft het licht. Veel plezier met je boosters mensen, ik zie de ellende nog wel over een tijdje.

Comments are closed.